Se, hvad kunderne siger
Mija już któryś tydzień od zakupu, ani nie dotarł do mnie plecak ani nie mam pieniędzy. Ten zakup to jest jakaś pomyłka, 300 zł przepadło. Kontaktu z kurierem jest niemożliwy, miejsce odpioru pac... Se mere
Info o zakupach na bieżąco. Czas wysyłki i samej dostawy trwał ok 2 miesięcy. Jednak ku zaskoczeniu buty dotarły. Stan przesyłki jest świetny, buty jak w opisie. Polecam o ile nikomu się nie spieszy
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Czekam juz 3 tygodnie na przesyłkę
Czekam juz 3 tygodnie na przesyłkę, wiadomosci jakby pisane przez AI, teraz juz przestali odpisywać. Odradzam.
Omijać!!!!
Właśnie będę próbowała zgłaszać sprawę na policję. Ponad miesiąc przeciągania, nie ma ani zwrotu ani paczki
Buty na stronie wyglądają na…
Buty na stronie wyglądają na oryginalne, oczywiście przychodzą tragiczne, gorszej podróby nie widziałem. Oczywiście tak jak inni piszą 14dni X3 czas oczekiwania na paczkę podejrzewam że zwrot też oczekiwanie na $ około 6msc więc wystawie to na vinted z dopiskiem podróba
Uwaga!!
Uwaga!!! Zwykli złodzieje i kłamcy. Kupiłem u nich komplet piłkarski dla syna, do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłki. Cały czas przesuwają termin realizacji, wysyłają dziwne wiadomości o nadaniu przesyłki InPost. Na prośbę o zwrot gotówki i zgodzie sprzedającego, że w ciągu 7dni dostanę przelew do dnia dzisiejszego nie mam pieniędzy.
Do opinii:
Po 5 tygodniach od zakupu otrzymałem zwrot gotòwki
Uwaga oszustwo nie wysyłają paczek…
Uwaga oszustwo nie wysyłają paczek pieniędzy też nie zawracają!!!
Mija już któryś tydzień od zakupu
Ten zakup to jest jakaś pomyłka, 300 zł przepadło.
Kontaktu z kurierem jest niemożliwy, miejsce odpioru paczki już nie istnieje.
Jak plecaka nie było tak nie ma a tylko pieniądze znikneły
Uwaga na nich
Uwaga na nich - ani towaru ani pieniedzy. Oszusci. Jeśli chcesz poznac szczegoly mojej proby odzyskania pieniedzy za niedostarczone buty to zapraszam do kontaktu.
Omijajcie szerokim łukiem zamówienie…
Omijajcie szerokim łukiem zamówienie złożone 10 maja, na stronie informacja ze wysyłka w 48h. Po miesiącu brak paczki. Doleciała po 1,5 miesiąca pomimo deklaracji zwrotu środków. Dramat
Info o zakupach na bieżąco
Zlodzje od dwóch miesięcy czekamy na…
Zlodzje od dwóch miesięcy czekamy na buty i nic dlaczego nikt nie pisał ich do sądu to zwykli oszuści zwrotu pieniędzy brak butów też tylko SMS że przesyłka ciągle opóźniona obiecuje oddanie pieniędzy i nic
Na przesyłkę czekamy już miesiąc i nic…
Na przesyłkę czekamy już miesiąc i nic . Państwo cały czas nas zwodzą że paczkę niedługo wyślą . Proszę omijać tą firmę szerokim łukiem. Dramat !
Ponad miesiąc temu zamówiłam 2 pary…
Ponad miesiąc temu zamówiłam 2 pary butów do tej pory ani butów ani pieniędzy zero kontaktu ze strony sprzedawcy tylko jak zwykle ta sama ściema ze buty są w trakcie wysyłki Zwykli Oszuści graja na czas Stanowczo Nie POLECAM jakaś PORAZKA Zero odzewu z ich strony
Przestrzegam przed zakupami w tym…
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Cały proces to jedna wielka strata czasu i wprowadzanie klienta w błąd.
Złożyłam zamówienie, kierując się jasną informacją na stronie produktu: realizacja w 1 dzień roboczy. Następnego dnia zamiast numeru listu przewozowego otrzymałam wiadomość, że czas oczekiwania wyniesie do 14 dni. Od tego momentu kontakt ze sklepem to pasmo pustych obietnic – sprzedawca ciągle zapewnia o rychłej wysyłce, do której ostatecznie nie dochodzi.
Zamiast szybkiej transakcji, zostałam zmuszona do oficjalnego odstąpienia od umowy z powodu niedotrzymania warunków i teraz muszę czekać na zwrot własnych pieniędzy.
Fatalny sprzedawca
Fatalny sprzedawca, 11.03 zamówiłam 2 pary butów. Jedna para po reklamacji i upomnieniu dotarła 14.04, za drugą parę miał być zwrot pieniędzy, jednak 13.05 dostarczono buty, których już nie chciałam i zwróciłam je do nadawcy. Do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nie polecam sprzedającego, zdecydowanie odradzam!
Tragedia
Tragedia. Złodzieje i oszuści. Miesiąc czasu i ani pieniędzy ani butów. Tylko śmieszne smsy, że zlecili przelew tydzień temu.
Ta firma to scam
Ta firma to scam. Dopiero kiedy napisałam, że zgłaszam sprawę na policję, zwrócili mi pieniądze za zakupione buty, których nigdy nie dostałam.
Absolutnie nie polecam!!
Absolutnie nie polecam!!! Buty Nice miały być za dwa tygodnie minęły ponad 3 i butów nie ma. O kontraktu telefonicznego. Można do nich pisać w nieskończoność.
Czekałem prawie dwa miesiące
Czekałem prawie dwa miesiące, nie otrzymałem zamówionego towaru. Po wielu interwencjach pisemnych całe szczęście, że zwrócili pieniądze.
Stanowczo nie polecam
Oszustwo
Oszustwo - ostrzegam wszystkich - zero kontaktu brak zwrotu, brak zamówionego produktu.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.