Super service, da min pakke ved en fejl ikke var kommet. Lækre produkter til gode priser. Kan klart anbefales og jeg kommer gerne igen. Ros til kundeservice, for at tro på en, når ens pakke ikke e... Se mere
Jeg har forsøgt at sende dem flere e-mails = intet svar Ringet til dem på deres nummer = virker ikke Sendt e-mail til den e-mail adresse der er angivet på CVR.dk = intet svar Skrevet via dere... Se mere
Wilma & Willi står for rene produkter uden skidt kemi 🌿 Legetøj og andre produkter til børn bør ikke gemmes væk, men integreres i hjemmets indretning. Derfor er design ligeså vigtigt for os som kvalitet, materiale og holdbarhed ⭐️
Hjulmagervej 4A, 7100, Vejle, Danmark
- Hellowilmawilli@gmail.com
- wilmawilli.dk
Andre kiggede også på
Ros til kundeservice, for at tro på en, når ens pakke ikke er dukket op. 👍🙏
Fint produkt og hurtig service
Fin service og hurtig.
Endte i en god oplevelse
Havde bestilt en bidering fredag aften, som skulle bruges i gave weekenden efter, men torsdag morgen havde jeg endnu ikke modtaget nogen besked om at pakken var sendt, så sendte en mail og spurgte om det kunne passe. Fik hurtigt et meget ærligt svar tilbage om at min ordre desværre var ‘faldt mellem to stole’ (måske bogstaveligt? 😉). Det beklagede de meget og ville pakke min ordre med det samme og aflevere den personligt på adressen samme dag. Et par timer senere fik jeg en SMS om at de havde sat den udenfor. Vildt god service at rette op på en forglemmelse i sådan en fart!
Kunne klart godt finde på at bestille hos dem igen 👌🏻
Fantastiske varer og god service👌
Super glad!
Jeg har bestilt fra Wilma&Willi to gange, og begge gange har der været hurtig levering og produktet været super.
Deres strømpesko er geniale som første sko til børn!
Jeg bestilte et spisesæt til en gave
Jeg bestilte et spisesæt til en gave, i de farver de annoncerer med, men har modtaget nogle helt andre farver. Har forsøgt at ringe, men telefonnr. har ingen abonnenter og mails svarer de ikke på, så det er bare frustrerende 😣 Total dårlig stil 🙄
Super god service og…
Super god service og kvalitetsprodukter. Kan på det varmeste anbefales. Vi bruger kopperne hver dag og vasker i maskine. Kan overhovedet ikke ses på dem. De er så fine. Har lige købt ekstra. Det er en klar favorit her i familien.
Rigtig god kundeservice!
Virkelig fin service! De henvendte sig hurtigt pr. SMS, idet at en af skålene var udsolgt, og om det var ok at de vedlagde en skål i en anden farve i stedet.
Som kompensation ville de vedlægge en ekstra varer - den glemte de dog at vedlægge, men pyt. Jeg fik hvad jeg bestilte og den lille spiser fra både tallerken og skål, og øver sig med bestikket 😍 vi er tilfredse!
Rigtig fine varer.
En dejlig oplevelse
Det var en hurtig oplevelse at finde hvad jeg skulle bruge og en hurtig levering. Dejligt
Bodil jensen
De er ikke til at komme i kontakt med!
Jeg har forsøgt at sende dem flere e-mails = intet svar
Ringet til dem på deres nummer = virker ikke
Sendt e-mail til den e-mail adresse der er angivet på CVR.dk = intet svar
Skrevet via deres chat = intet svar
Der er tale om returnering af et par hjemmesko, der slet ikke passer i størrelsen. Deres hjemmeside virker ikke mht. at oprette en returlabel, da den siger ordre nummer ikke findes.
Kan SLET IKKE ANBEFALES!
Jeg går videre til forbrugerombudsmanden med sagen, opdatering følger..
Det var en kæmpe service at de hjalp…
Det var en kæmpe service at de hjalp mig med min pakke da den ikke var nået frem 🤗 så kæmpe service 👏👏👏
Meget tilfreds😉
Stor ros
Kan kun anbefale både firma og menneskene bag. Der er langt imellem så god service og hurtig levering. Deres indpakning giver kun mere glæde og produkterne er så fine og børnevenlige, for ikke at nævne de smukke milde farver. 😍 Wilma&Wili er bestemt alle stjernerne værd. Tak 🌟
Super fede ting til børn
Super fede ting til børn. Har bestilt spisesæt flere gange som gave.