Jeg brugte flere timer online på et forbrugermøde vedrørende et produkt for Wilke. Jeg fik efterfølgende et gavekort til Wistore.dk på kr. 550,00. Det virkede ikke og jeg har aldrig fået mine gaver fo... Se mere

Efter at have opsagt familiens telefonabonnementer, bliver de ved med at ringe. Brugte 10 min første gang, hvor jeg udførligt forklarede skiftet. Alligevel ringer de, indtil videre, 6 gange efterfølge... Se mere

1. Analyseinstitut
  2. Virksomhedsudviklingskonsulent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Wilke A/S får du meget mere end forbrugerundersøgelser og analyser. Vi giver dig viden og værktøjer i samme pakke.

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Snyd, spild af tid, unfair udnyttelse af brugere, elendigt setup - eller måske en kombination?

Ideen om at belønne brugere for at komme med holdninger og ideer er god, men Wilke skuffer gevaldigt i udførslen heraf.
Har været medlem af panelet igennem længere tid og svaret på spørgsmål gennem både app og hjemmeside, da jeg opdager de sletter mine point i mindst halvdelen af alle spørgeskemaer. Der er ikke tale om at jeg bliver screenet fra eller ikke passer i målgruppen, men at jeg efter at have svaret på hele baduljen og fået tak og point for deltagelse kan se der i pointoversigten står +X point og -X point lige efter hinanden. Har aldrig fået notifikation herom, og kundeservice er umulig at få fat på. De får altså alle de svar de ønsker ganske gratis, mens jeg får nul og niks for at have spildt min tid.
Det tager latterligt lang tid at samle point sammen til noget som helst, og hvis du endelig skulle nå så langt kræver det en tur gennem deres “wistore”, som er et levn fra internettets kejtede teenagefase i forrige årtusinde.

Hop over til Norstat i stedet. Her kan I bidrage med svar og holdninger med fair belønning i et professionelt system.

22. juli 2025

Jeg synes, Wilke lover for meget

Jeg har nu igen svaret på en undersøgelse, hvilket tog ca. 10 minutter. Jeg fik lyst til at tjekke mine point og loggede mig ind og kiggede også lige på panelshoppen. Jeg har regnet ud, at jeg skal svare på 29 undersøgelser for at optjene point nok til at købe en bøtte lakrids - det svarer vel ikke helt til, at jeg bliver godt belønnet for at deltage i undersøgelserne? Jeg melder fra i dag.

22. juni 2025

Man bliver snydt….

Man bliver snydt….
Pludselig kan jeg ikke logge ind - har skrevet til supporten 2 gange og også ringet - i december 24. De skrev tilbage efter dokumention af problemerne, det fik de straks.
Nu lykkedes det mig selv at lave et nyt password - kan logge ind nu, men min pointsaldo er nulstillet.

17. januar 2025

Wilke - manipulerende analyse

Wilke foretager såkaldte analyser med forhåndsbestemte konklusioner, og derfor manipulerende og ikke-retningsgivende spørgsmål.
De er skoleeksempel på hvor vildledende og forvrængede analyser kan udarbejdes.

3. oktober 2024

Jeg er yderst tilfreds med Wilke

Jeg er yderst tilfreds med Wilke, man kommer dyrere i mange forskellige ting, sætter pris på nye udforskninger
Mere viden og så bliver man også betalt med point som man kan købe forskellige ting. Jeg har været medlem +15 År.
God weekend til alle

18. april 2024

Går ind i dit hjem, og opsøger dig på din adresse.

Min kæreste og min søn var hjemme da, de kunne høre hoveddøren åbne sig og en mørk stemme siger "Hallo". Da min kæreste svarer - smækkes døren.

Min kæreste går ud til døren, hvor manden "J" er på vej rundt om huset. Udover det sidder der en anden mand i en tændt bil (ingen ved hvem han er).
J, vil gerne i kontakt med mig, da han skulle have sendt mig noget via E-boks, som han gerne lige ville vide om jeg vil deltage i. En undersøgelse, som jeg ikke har givet noget samtykke til.

Han har min adresse, han har sendt noget til min E-boks, så han må også kende mit CPR nummer, og så har han ikke lige mit telefon nummer?
På det her tidspunkt har jeg ikke modtaget noget fra Wilke i min E-boks - det kommer.

Han efterlader sit kort med hans informationer, og jeg kontakter WILKE, for at få bekræftet om han arbejder der. Det stemmer.

Dertil går jeg i yderligere kontakt med WILKE, for at prøve at forstå, hvorvidt de må, uden samtykke, gå ud til folks hjem. Jeg kommer i kontakt med "E", som over telefon anerkender at det er en ekstrem måde at gøre det på, og hævder at jeg ikke kan gøre noget ved mit samtykke, da de laver undersøgelsen for fødevarestyrelsen. Altså jeg kan ikke være sikker på om folk fra WILKE kommer ud til min adresse igen?

Jeg er ikke herre over hvem de sender ud til min hoveddør, hvor mange der kommer og hvornår.

14 dage efter selve hændelsen modtager jeg så et konvolut i posten med alle mine informationer håndskrevet på. Ikke noget frimærke. Altså, de har været på min adresse igen igen.
I sedlen står der at man selv skal kontakte dem, såfremt man ikke er interesseret i at deltage i undersøgelse - dette bekræfter "E" også er meget ekstremt og at brevet kommer senere, får POSTNORD lige skylden for...

Hold jer væk - hav respekt for folks privatliv, og hvis i er ude på folks adresse, så synes jeg ikke det skal ligne et indbrud.

19. december 2023

Ingen problemer

Jeg har været medlem i flere år og deltager i de undersøgelser jeg har tid og lyst til. Ikke alle undersøgelser giver mening, men pyt. Har aldrig haft problemer med at optjene point mm. og har handlet for point i shoppen flere gange og fået leveret hvad jeg har bestilt.
Dem der skriver at det er fup og svindel tror jeg bare har et problem med at håndtere online handlinger.

16. december 2023

Panelbutik lukket

Har deltaget i mange af deres spørgeskemaundersøgelser. Synes aldrig det har været godt belønnet, men har dog købt et par ting i deres panelbutik. Nu er panelbutikken pludselig lukket og har været det i flere uger. Så nu kan man ikke bruge sine point mere, men de sender stadig nye undersøgelser ud. Useriøst!!

3. september 2023

Fup og fidus

Fup og fidus. Panelshoppen virker ikke og har ikke gjort det i lang tid. Så ens optjente point er spildte.
Wilke er stoppet med at svare på mails,en sender stadig undersøgelser i håb om man svarer. Nej tak. Spild af ens tid. Og ens optjente point er bare spildt arbejde. Kan desværre ikke give 0 stjerner

31. august 2023

Fup og svindel

Jeg har svaret på spørgeskemaundersøgelse hos wilke i flere år og jeg har været seriøs i mine besvarelser. Den 26 juli købte jeg varer for mine point, men jeg har ikke modtaget mine varer ej heller et svar på utallige mail jeg har sendt for at få en forklaring. Der er nu heller ikke adgang til panelshoppen. Så hold dig væk - det er fup og svindel. En useriøs og tvivlsom virksomhed

29. august 2023

Belønningssystemet er mega ringe

Spørgeskemaerne er en sjælden gang okay spændende (eneste årsag til, at jeg endnu ikke har meldt mig ud), men derudover er den eneste måde Wilke adskiller sig fra de andre, og bedre, paneler, at Wilkes belønningssystem er det absolut ringeste. Pointene er intet værd.
På den tid jeg bruger på at besvare 5 af Wilkes spørgeskemaer og tjene 1,5 kr., kan jeg tjene 25+ kr. ved et af de andre paneler.
Jeg er ikke kun i det for penge, men rimelig bør der være.

6. juli 2023

Stjæler point…

Kunne ikke forstå jeg ikke havde flere point i min “opsparing” har så lige opdaget at wilke ad flere omgange har tagen 100 point til lodder, hvilket jeg ellers har fravalgt, det er da øv og for dårligt,

31. januar 2023