Värdelös app som inte fungerar och får…
Värdelös app som inte fungerar och får ingen hjälp av support.
Har försökt kontakta deras support flera gånger men den är värdelös, dom kan ingenting.

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Wilfa Beyond Expectatons Vi vill leverera över dina förväntingar och ger 5 års garanti på alla Wilfas produkter. Som norskt företag kan du lita på att du alltid får kvalitetsprodukter. Vi har även ett stort miljöfokus så att du tryggt kan köpa våra produkter med gott samvete. Läs mer om oss på www.wilfa.se
Traktorvägen 6B, 22660, Lund, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
Värdelös app som inte fungerar och får ingen hjälp av support.

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Snacka om företag med servicekänsla!!
Hade strul med en läckande filterhållare, supporten svarade inom 1 timme. Kompenserade väldigt generöst och inga problem! Tack så mycket!

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Har just haft ett reservdelsärende med Wilfa. Jag säger bara: ”Vilken service”. Tydlig, bra och snabb kommunikation. Inga långa väntetider. De förstod och löste allt via mail och stor servicekänsla!

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Kaffekvarn gick sönder efter kort tids användning.
Kundsupport på WILFA agerade snabbt och med ett bemötande som var enastående!
Hans Wassén

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Min vattenkokare med några år på nacken gick sönder på ett sätt den inte borde. Jag skrev till Wilfa, skickade några bilder och de var supersnabba och hjälpsamma att ordna en ny till mig. De får högsta betyg. Inte bara för otroligt trevligt, snabbt och proffsigt bemötande men en gottgörelse långt över förväntan. Sällan har jag blivit så fint bemött i sådana ärenden. Tack Wilfa!

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Köpte 2 st Eway 5045 genom ÅF. Sonen använde ena till och från kompisar sedan inköp, den andra vart ståendes på lagret i ett år. När vi i våras började använda den dog den titt som tätt efter ca. 2v. användande. Wifa har fått den åter via ÅF och felsökt och tänker inte ersätta varan på garanti, påstår att batteriet är trasigt pga. felaktig laddning. Då är min fråga, hur laddar man fel. Har pluggat in medföljande laddare 2 eller tre gånger tills batteriet blivit fulladdat.

Besvarelse fra Wilfa Sverige AB
Efter lite strul med ÅF har Wilfa själva agerat efter att ha sett mitt inlägg här och visat hur man tar hand om de som köper deras produkter och visat hur man tar hand om ett varumärke!
Jätte tack för den fina servicen och hur ni själva skötte detta!
Fel kan uppstå med den bästa produkten det gäller bara att hantera det på rätt sätt speciellt om det tyder på produktfel eller tom konstruktionsfel som i värsta fall kan orsaka skador.
Så stort tack till WILFA s kundservice!!!
Mvh
Gregor