Wildnwok2770 Anmeldelser 14

1,9

1,9

Under middel

Dårlig mad og useriøse betjening

Bestiller og betaler mad med navn - men når man så kommer derned, oplyser de at der ikke er bestilt til det navn. Så vi er nødt til at finde bestillingen og vise dem den. Bøvlet og useriøst. Og da vi kom hjem, var oksekødet i retten tør og kedelig med en underlig smag. Bestiller aldrig mere der.

18. januar 2026

Sidste gang jeg bestiller derfra

Jeg ringede og bestilte noget rød karry, da jeg så kommer hjem med det, lugter det underligt og sovsen er helt skilt. Så ringer jeg til dem og fortæller de ting, så siger de at jeg bare skal røre rundt i det også forsvinder det, det gjorde det ikke. Senere på aftenen får jeg det vanvittigt dårligt og rigtig mange mavesmerter.
Vil klart ikke anbefale det sted.

21. november 2025

Super lækker Thai mad

Super lækker Thai mad - det hidtil bedste vi har fået på Amager. Skøn kokossuppe, super dejlig Pad Thai og en ok rød karry måske med lidt for mange ananas men ellers frisk og indbydende. Vi kommer helt sikkert igen.

3. december 2023

Aldrig mere

Bestilte vegetar i 2 hovedretter, efter møg og besvær- og en opringning , her burde vi have lugtet lunten. Maden kom til den lovet tid - med kylling !!!forretten var blød, verdens mindste pose rejechips Til 40 kr. ALDRIG mere vælger vi dette sted.

9. oktober 2023

Lige kommet hjem med mad

Lige kommet hjem med mad, som vi gik ind og bestilte ditekte i forretningen Vi kom hjem med vores bestilling, pakkede ud og skulle spise maden , den var kold , alt var koldt , rispapir rullerne var næsten frosne Tofu retten med ris var kold Ringede og klagede , fik at vide at maden var blevet kold, på vej hjem ....Øhh bor 2 min. derfra og var i bil .... Kan ikke anbefale det sted længere ...

4. januar 2023

Maden kom ikke, lyver om levering og måtte selv hente maden

Maden kom ikke. Efter 20 min forsinkelse, ringede jeg. For det første sagde hun at hun ikke kunne se min ordre, hvorefter hun sagde at den var hentet af YOYO. Et kvarter senere var maden stadig ikke kommet, hvorfor jeg ringer som aftalt. De tager ikke telefonen.
Jeg ender med at køre derop for at finde ud af at de er ved at bære maden ud i bilen 1 time efter leveringstiden. Maden var brændvarm, så den er først lavet en time senere.
Jeg ville have accepteret, hvis de bare sagde at de var forsinket, første gang jeg ringer. Men hun vælger at lyve. De sagde ikke en engang undskyld.
Maden smagte fint.

30. september 2022

Bæredygtighed - eller manglen på samme

For det første er der ikke noget sted man kan vælge fra at man ikke vil have en pose - det er totalt i modstrid men den verden vi lever i og hver dag bør forholde sig til.
Da jeg kommer derhen og skal hente og selv har post med får jeg at vide at de ikke kan give mig pengene tilbage "fordi firmaet tager pengene fra os" (damen der ekspederede forstod ikke rigtigt dansk - og troede vist jeg havde bestilt via Just Eat - men det havde jeg ikke og det kan de selv tjekke på bestillingen).
Da jeg skulle betale rundede hun op til hele kr. - det må man ikke, når en kunde betaler med Dankort! Det gjorde jeg opmærksom på - men hun hverken beklagede over fejlen eller noget. Det virkede til at være normal praksis...

3. april 2022

De, og ikke kunden vælger menuen

Vi bestilte mad til 4 personer til levering, bl.a. en ret med 4 forårsruller. Da vi modtog maden var der ingen forårsruller. I stedet var en ret med nudler og kylling.
Svaret var at da de ikke havde flere forårsruller, havde de leveret noget andet.
Come on, informér dog kunden om situationen, så vi selv kan vælge et alternativ. Resten af maden var dog god nok.

18. januar 2022

Dårlig service

Jeg bestiller gennem just-eat en kyllingeret med cashewnødder og skriver som kommentar ‘må ikke være stærk’ (på trods af at retten originalt slet ikke er stærk, heller ikke ved andre restauranter). Jeg modtager en ret som er hamrende stærk, som jeg ikke kan spise. Jeg kontakter just eat og beder om pengene tilbage, og de tilbyder at ringe restauranten op for at anmode om pengene tilbage. Jeg får svar tilbage at “restauranten nægter at retten er stærk, da der kun er en smule peber i. De vil ikke give dig pengene tilbage” - jeg sender et billede til just eat hvor man tydeligt kan se, at retten er fuld af chilliflager - dog kan de intet gøre fordi restauranten nægter at føre penge tilbage. Dårlig service og spild af penge

28. november 2021

Dårligste service ved manglende levering

Bestilte som så mange gange før mad herfra, denne gang med levering. Bestillingen forløber som den plejer, lige indtil Man når til accepten af ordren. Der står der så et noget andet leveringstidspunkt end de 45 min man normalt kunne forvente. Ordren ville blive 40 minutter forsinket.... altså næsten dobbelt op på tiden. Træt og sulten beslutter vi at vente på maden. Da den så ikke var kommet 10 min efter det angivne tidspunkt - som jo i forvejen var 40 min forsinket, så ringer vi for at annullere ordren. Vi har på dette tidspunkt ventet over 1½ time. Beskeden vi får er, at vi ikke kan annullere hos forretningen, men at vi skal ringe til det firma som håndterer deres ordrer !!!! Får så et nummer dertil, som viser sig at være forkert :( Ringer tilbage til Wild N Wok som igen siger at de intet kan gøre - JEG skal altså bruge oceaner af tid på at kontakte deres samarbejdspartner for at annullere min ordre som de ikke kunne levere. Ca.2 timer efter jeg afgav min ordre, havde jeg langt om længe fået fat i det andet firma, som så afbestilte, og jeg kunne spise et par rugbrødsmadder. Handler ALDRIG der igen - mage til dårlig kundeservice når noget fejler skal man virkelig lede længe efter.

6. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto