Al twee keer een bestelling geretourneerd en als je je geld terug gestort wilt hebben dan moet je er echt zelf achteraan. Echt zo triest. Heb er ook twee truien gekocht die gelukkig paste want anders... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb al verschillende keren een bestelling bij hun geplaatst. Altijd zeer tevreden. Goede kwaliteit en snelle verzending. Heb nog nooit iets moeten terugsturen. Is nu één van mijn favoriete webshops.... Se mere
Al meerdere malen bij deze fijne shop besteld. Mooie kleding in mooie kleuren en van goede kwaliteit. Collecties worden regelmatig aangevuld met nieuwe stukken. Service en levering zijn goed! Voor mi... Se mere
Al meerdere malen een bestelling geplaatst. Nog nooit teleurgesteld geweest. Mooie en kwaliteitsvolle kleding en snelle service. Wild Souls is mijn favoriet.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wild Souls is een webshop vol met producten die met liefde zijn gekozen. De webshop is gestart met het idee om iedereen een geluksmomentje te gunnen ongeacht het budget. In de webshop kun je sieraden vinden gemaakt van de mooiste edelstenen. Dat is niet het enige, je vind hier namelijk ook edelstenen welke je kunnen ondersteunen tijdens klachten. Daarnaast verkopen wij ook de heerlijkste geurartikelen, zoals geurstenen. Maar ook wierook, wierookhouders en waxmelts kun je bij ons vinden! En dit alles voor een zeer lage prijs! Je bestelling wordt altijd met veel liefde en zorg ingepakt zodat het voelt alsof je een kadootje ontvangt.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oppassen met foto en accessoires
Ik heb een rok gekocht bij hen. Op de foto staat deze afgebeeld met een riem. Op de foto staat er niet bij dat de riem niet inbegrepen is, wat in principe wel verplicht is. Er wordt ook niet voorgesteld om die riem er eventueel bij te bestellen, want dan had ik doorgehad dat de riem niet inbegrepen was.
Heb hen dan een mailtje gestuurd om wat uitleg en ze hebben wel geantwoord, maar ze vinden het teveel werk om te vermelden dat de riem apart moet aangekocht worden.
Wild Soul heeft kleding die heel…
Wild Soul heeft kleding die heel modieus is, en toch weer mooi afwijkt van wat je in de reguliere winkels ziet. Daarbij is de kwaliteit van superkwaliteit en de kleuren blijven mooi na vele malen wassen.
Ik blijf zeker nog bestellen .
Vriendelijke groet Agnes
Prachtige webwinkel
Prachtige webshop, prijs-kwaliteit kleding.
Keer op keer kijk ik uit naar mijn bestellingen en elke keer opnieuw voldoet het volledig aan mijn verwachtingen.
Vaak andere kwaliteit
Snelle en correcte levering. Lekkere parfum op, soms worden ze in te kleine doosjes verstuurd. Maar niet altijd.
Kleding kwaliteit van de foto lijkt int echt vaak niet op de realiteit
Een eerste keer besteld op deze site … super
Een eerste keer besteld op deze site …
Heel tevreden over de snelle levering en mooi verpakte artikelen. Ik bestel hier zeker nog. Is voor mij een aanrader🤗
Helaas hebben wij zeer slechte ervaring…
Helaas hebben wij zeer slechte ervaring met Wild Souls.
TOPBEDRIJF!!
Wild Souls heeft een prachtige webshop met hele mooie en trendy kleding tegen een nette prijs.
Het een een feestje wanneer het pakketje wordt afgeleverd en alles is ook prachtig verpakt.
Er zat een foutje in een blouse en deze werd direct omgewisseld voor een nieuw exemplaar!
Topbedrijf met snelle service en fijn en persoonlijk contact :)!
Top zaak met goede service
Heb al diverse malen besteld bij deze zaak steeds optimale service alsook ZEER CORRECT. Ik had 1 artikel die niet goed was ik heb het teruggestuurd na
enkele dagen stond het bedrag teruggestort op mijn rekening.
Prachtig pakketje, een echte verwennerij!
Wat een prachtig pakket heb ik ontvangen! Bijzonder mooi verpakt en met een heerlijk huisparfum besprenkeld. De producten zijn zoals ze vertoond werden op de website. De maten kloppen met wat ik gewend ben. Fijne communicatie. Ik zal hier nog kopen, dankje!
Meer dan een aanrader
Steeds heel mooi ingepakt, snelle leveringen en prachtige kledij en accessoires.
Ook bij retour verloopt alles eerlijk en vlot!
Snelle levering en producten zagen er top uit!
Ik heb hier een aantal edelstenen en sieraden gekocht voor iemand die jarig was. Snelle levering en producten zagen er top uit!
Snelle levering en hele leuke producten!
Super snel geleverd en heel leuk ingepakt. Echt een persoonlijke touch van de verkoper! Ik had een edelsteen en smudge en beide zijn top. Ga zeker nog eens bestellen
Mooie informatieve website
Mooie informatieve website, levering op tijd en keurig verpakt. Zal hier zeker vaker bestellen!