wijverkopenuwautowel Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn en snel telefonisch contact. Ze hebben hun best gedaan voor een goede prijs. Kopend Garagebedrijf ook zeer betrouwbaar en netjes. Zeer tevreden mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Auto die 2ton gelopen hebt automatisch als demontabel aanbieden. Terwijl deze nog rijdt als een zonnetje alle beurten gehad heeft en niks mankeert. Als de er geen geld in zien bieden ze demontabel aan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Automægler

Skrevet af virksomheden

"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

72 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Helaas geen goede ervaring gehad

Helaas geen goede ervaring gehad. Niet zo zeer de schuld van Wijverkopenuwautowel. maar vanwege de koper die ze op ons af stuurden. De koper had er ruim 3 weken voor nodig om een afspraak te maken om de auto op te halen en weigerde vervolgens de auto omdat hij de auto tegen vond vallen. Dus toen nog de auto niet kwijt. Het vervelende van Wijverkopenuwautowel is echter dat jij als verkoper wel een boetebedrag krijgt als je de auto niet levert, maar de koper niet. Medewerkers van Wijverkopen uwautowel zijn overigens super aardig aan de telefoon.

15. marts 2024

Goed geholpen door Dave

Goed geholpen door Dave, vriendelijk, meedenkend en begripvol. Heeft met de dealer mijn vraagprijs proberen na te streven en kwam goed in de buurt. Zonder gedoe auto verkocht en geld snel op de rekening.

2. april 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer nette indruk

Goede ervaring wat betreft het afhandelen van verkoop auto, geen gezeur en afgesproken prijs direct op rekening, ook op aangegeven tijd was de aankoop gemachtigde op tijd

11. april 2024

Goed en Snel

Goede ervaring met dit bedrijf. De auto te koop aangeboden, na ongeveer twee uur werd ik gebeld over een aantal details. Na ongeveer weer een uur een bod gekregen waar ik op ben ingegaan.
De autohandelaar die de auto kocht was professioneel en maakte direct het geld over na controle van de auto.
Wellicht niet het onderste uit de kan qua prijs (maar wel weer beter dan een andere verkoopservice).
Dit was snel en gemakkelijk. Een aanrader wat mij betreft.

30. marts 2024

Goed geholpen

Goed geholpen, fijn bedrijf!
Bod was naar wens, en alles was snel afgehandeld.

27. marts 2024

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze dienstverlening.
Met vriendelijke groet Team Looping.

Ideale service

Binnen 5 minuten na mijn aanmelding werd ik gebeld en binnen 24 uur was mijn auto verkocht!!! Een paar dagen later werd de auto opgehaald en stond het geld nog voor de koper weg was op mijn rekening, ideaal!

22. marts 2024

Bedankt voor uw review.

Goed

Geholpen door een vriendelijke medewerker die duidelijk was richting mij met een transparante uitleg over het bod dat gegeven is.

16. marts 2024

Meedenkend en scherp

Bood mijn auto aan, in eerste instantie konden ze niet aan mijn verwachting voldoen. Binnen een uur werd ik teruggebeld door Anne. Met een scherp tegenbod, en heb gelijk toegezegd.

1. februar 2024

Top service.

Doormiddel van telefonisch contact goed en snel geholpen, binnen een paar uur mijn auto verkocht! Nogmaals bedankt voor de snelle top service.

17. marts 2024

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

bedankt voor het delen van uw ervaring met onze dienstverlening.

Chapeau voor jullie service

Chapeau voor jullie service. Wat een verschil met de concurrent. Duidelijke site makkelijk bereikbaar via de telefoon. Ik heb meerdere auto’s in mijn leven verkocht maar nog nooit zo gemakkelijk als via Wij verkopen je auto wel. Ontzettend bedankt voor jullie hulp met de Opel Corsa!

16. marts 2024

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Beste Yasmin. bedankt voor deze mooie review.

Radiostilte.

Radiostilte.
Nu een week verder na mijn verkoopverzoek en nul reactie op mijn vragen. Pro activiteit bestaat niet, klantenservice even min. Helaas, ik ga naar een ander.
Update 19 maart. Wel eerlijk blijven he jongens. Pas na mijn review hier kwamen jullie met een reactie. Daarvoor had ik jullie 2x gevraagd om te reageren.

4. marts 2024

Besvarelse fra wijverkopenuwautowel

Volgens onze dossier hebben wij contact gehad alleen gaf mijn collega u aan dat het bedrag wat u vroeg voor ons niet haalbaar zou zijn (27-02-2024 09:21 uur) wij zien ook dat de andere partijen het nog niet gelukt is om de auto voor die bedragen te verkopen. Mocht u toch in willen gaan op een realistischer bieding horen wij graag van u op het nummer 053-3031903 bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur 7 dagen per week.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen gegarandeerde prijs

De verkoop ging redelijk snel. Redelijk bod ook gekregen voor de auto. Je kiest voor een verkoop service omdat je geen gedoe wilt hebben. En dan komt de koper (een garage bedrijf) de auto ophalen.
Die begint te zeuren over een geluidje. Heel verhaal over de distributieriem die losjes raakt.
Lult ie er toch even 500 € vanaf weer. Nogmaals, ik wil er vanaf, dus dan doe je dat maar, maar de gegarandeerde prijs is dus onzin. Ga er maar van uit dat er nog een bedrag van de prijs af gezeurd wordt.
Tegelijkertijd proberen ze jou wel te verbinden door een boete clausule erbij te voegen als je de auto ondertussen ergens anders verkoopt.

Ik zou deze site niet nog eens gebruiken.

Reactie op reactie; Ik heb niets toegegeven op dat vlak. Ik wilde er vanaf, dus ja, ik ben overstag gegaan. Jullie laten het nu overkomen alsof en een ratelend geluid was ofzo en dat het overduidelijk was allemaal. Dat was zeker niet het geval.
Dat de koper de auto op komt halen, is volgens mij wat de bedoeling is volgens jullie service. Hij heeft me ook 10 dagen laten wachten voordat hij een keer tijd had om hem te komen halen. Zal wel bij de strategie horen.
Alle oneffenheden heb ik op de foto gezet en eerlijk over gecommuniceerd.
Ik heb gezegd dat we het maar moesten laten zitten, maar toen deed hij een aangepast bod. Dat was zijn initiatief, niet de mijne.
Kortom gewoon gedoe bij verkopen en slecht gevoel achteraf. Ik lees vergelijkbare reviews hier van anderen.

1. marts 2024

Beste Dennis,
Wij vragen u aan de tel zo eerlijk mogelijk te zijn over uw voertuig zodat u maar ook de koper weet waar hij aan toe is. Tijdens de afhandeling heeft u zelf toe geven dat de ketting zeer hoorbaar is en de kopende partij ondanks dat hij helemaal naar u toe is gereden de auto ook liever niet meer mee nam omdat deze zelfs voor een leek niet was zoals u hem had omschreven. Gelukkig heeft de koper voor u alsnog een oplossing gevonden op uw eigen initiatief.
Wij hebben u dan ook meer dan goed proberen te helpen en vinden het natuurlijk jammer dat u ons hiervoor slecht beoordeeld. Mocht u alsnog met iemand van ons over willen praten kunt u bellen op het nummer 053-3031903

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een slecht gevoel overgehouden aan...

De waardering met slechts 1 ster heeft niet zozeer te maken met de mensen van ´wijverkopenuwautowel´, maar veel meer met wat er daarna gebeurde. De prijs die wij voor onze auto geboden gekregen was niet onredelijk. De afspraak met de koper was ook vrij snel gemaakt. Het ontluisterende zat hem in het ophaalmoment. Degene die namens de koper kwam inspecteren draaide meteen het koelvloeistofreservoir open, stak zijn vinger erin en zei dat er olie in de koelvloeistof zat en dat dat met een lekke koppakking te maken had. Positief was in eerste instantie wel dat de distributieketting enkele maanden eerder was vervangen, maar na de proefrit vertelde hij dat hij ´iets´ aan het motorgeluid hoorde. Waarschijnlijk schade veroorzaakt voor, bij of door de vervanging. Tot slot gaf hij aan dat de uitlaat van de auto ´rookte´ (wat hij nog nooit had gedaan) en legde wederom het verband met de mogelijk lekke koppakking. Hij had met zijn koper overlegd en bood een ontstellend laag bedrag, waar we niet mee akkoord gingen. Diezelfde middag ben ik naar mijn garage gereden en ze troffen geen olie in de koelvloeistof aan, de motor liep als een zonnetje en voor zover dat ze het konden zien, was er niets mis met de koppakking. De rook uit de uitlaat konden zij niet verklaren (3 weken daarvoor had de auto de emissietest doorstaan bij de jaarlijkse apk en was onderhoud uitgevoerd). Voor de volgende dag een inleverafspraak gemaakt bij viaBovag. Degene die achter mij aanreed naar het inleverpunt constateerde geen rook uit de uitlaat meer. Wonderbaarlijk dat de auto blijkbaar zelfhelend is. Bij het inleverpunt is de auto geïnspecteerd en 100% in orde bevonden en was een goede deal snel gesloten.
Kijkend naar het geheel heb ik aan de gang van zaken bij ´wijverkopenuwautowel´ een slecht gevoel overgehouden. Aan de verkoop viaBovag juist een heel goed gevoel.

Een update. Van Trustpilot kreeg ik via de mail de volgende boodschap:

Om je service- of koopervaring beter te begrijpen, heeft wijverkopenuwautowel aanvullende informatie over je review opgevraagd, zoals een ordernummer of een e-mailadres. Als we niet binnen drie dagen iets van je horen, kan het zijn dat je review offline wordt gehaald.

Na de teleurstellende ervaring met de vertegenwoordiger van de koper, heb ik dezelfde middag contact opgenomen met ´Wijverkopenuwautowel´ (2 x gebeld). De medewerker kon ons op dat moment niet helpen (contactpersoon niet beschikbaar), maar men verzekerde ons dat we zouden worden teruggebeld. Tja, we wachten nog steeds op dat telefoontje. En dan nu een soort van dreigement...

28. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Via de telefoon een prijs afgesproken…

Via de telefoon een prijs afgesproken (€600). Zou de volgende dag teruggebeld worden. Dagen lang niks gehoord dus maar zelf gebeld. Toen zeiden ze dat de geschatte prijs van €600 een foutje was en boden ze mij €100. Matig dit.

18. januar 2024

Beste Mireya,
Wij vinden het jammer dat u onze gesprekken als niet prettig heeft ervaren. Uit een samenvatting van uw gesprekken blijkt dat onze collega met u heeft besproken wat u particulier nog voor de auto zou kunnen krijgen en zij was ook in de veronderstelling dat u dat eerst ging proberen. onze excuses dat dit niet op een voor u duidelijke manier met u is gecommuniceerd. Wij zien dat de auto alsnog is gedemonteerd en dan zult u ook hebben ervaren dat de prijzen in dit geval overal hetzelfde zijn. Mocht u iemand van ons willen spreken zijn wij bereikbaar op het nummer 053-3031903.
Team Wij Verkopen Uw Auto Wel.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.