Wielandwater Anmeldelser

4,9

Goeie communicatie en komen afspraken goed na. Mijn kinderen en wij kunnen niet zonder deze water meer...zo lekker. Houden zelf ook de afspraak voor wisselen filters bij wat fijn is. Raad iederee... Se mere

Zeer tevreden over Wieland Water! De communicatie verliep vanaf het eerste contact uitstekend en de installatie kon snel worden ingepland. Alles werd netjes, zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Da... Se mere

Maak er al 3jaar gebruik van! Super tevreden en uitstekende service. Cihan is me filters komen verwisselen heel professioneel en gaf duidelijk uitleg

Mijn waterfilter is geïnstalleerd !!! Zo blij mee, geen gedoe meer met losse filters en kannen, komt gewoon uit het kraantje nu. En de discussie of Nederland nu wel of geen schoon drinkwater levert... Se mere

1. Vandrensningsleverandør

Zuiver, zacht & gezond

4,9

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de service en kwaliteit van dit waterfilterbedrijf. De installatie verliep professioneel en netjes, en sindsdien merk ik duidelijk verschil in de smaak en zuiverheid van het water. Het team is betrouwbaar, klantgericht en altijd bereikbaar voor vragen. Echt een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan schoon en gezond drinkwater!

14. september 2025

Geweldige service

Geweldige service! Geholpen door Onur. Vriendelijk en stipt op tijd. Hij was met 5 minuten klaar met het vervangen van de filters. Top!

13. september 2025

Top!

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Komen netjes op tijd. Kwalitatief werk!!
Beste beslissing ooit, wij drinken thuis geen ander water meer.

13. september 2025

Eindhoven

Wieland Water heeft bij ons een waterfilter en nieuwe kranen geplaatst. We zijn erg tevreden over hun nette en vakkundige werk. Alles is duidelijk uitgelegd en goed afgewerkt – zeker een aanrader!

30. august 2025

Ben erg tevreden met jullie service

Ben erg tevreden met jullie service. Het is echt professioneel en vriendelijk Houden zich goed aan de afspraken en laten netjes weten hoelaat ze precies komen. Verder zijn ze erg snel en de jongens zijn heel vriendelijk. Goed bezig!! Aanrader voor iedereen .

30. august 2025

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van wieland water!
Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het team neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden en biedt advies over de verschillende producten en diensten. Dit geeft je het gevoel dat je in goede handen bent. Het water is helder, fris en vol van natuurlijke smaken.
Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare watervoorziening!

29. august 2025

Service is geweldig 🤩

Service is top! Ze zijn handig en vriendelijk. Verder is het systeem wat ze hebben geplaatst vele malen beter dan wat ik bij anderen heb gezien!

27. august 2025