Whole Fiber is een fijn product, ik doe het nu elke ochtend door mijn ontbijt. De smaak is een beetje bitter, maar dat went snel. Ik ervaar veel voordelen namelijk minder snel een hongergevoel, geen o... Se mere

Simpel, wat ik besteld heb, heb ik ook ontvangen. Echter duurde het wat langer dan de vorige keer, toen ontving ik de bestelling de volgende dag al en deze keer zaten er totaal drie werkdagen tussen.
Product prima bezorgd! Alleen ik heb een spastische darm en verteer voedsel langzaam en ik vermoed dat deze vezels bij mij meer verstopping veroorzaken inplaats van minder!,
Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... Se mere
WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.
WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem. Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept. WholeFiber zorgt voor:Skrevet af virksomheden
Postbus 1036, 8300 BA, Emmeloord, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra WholeFiber
Dat het goed is na twee dagen gin ik al weer Noormaal na de wc ik heeft zelf een oudendarm daar loop ik al jaren mee ik moet geopereerd worden maar dat is een zwaren opraaszie ben blij dat ik dat heeft gevonden en geBrobert heeft groetjes hilda

Besvarelse fra WholeFiber
Ik ben het gaan gebruiken omdat ik op vakantie moeite kreeg met mijn stoelgang. Nu gebruik ik het thuis en als ik weg ben van huis.
Ik moest wel wennen aan de smaak, in het begin vond ik het enorm bitter. En de dosering heb ik geleidelijk verhoogd.
Het is wel lekker crunchy, ik doe het in mijn yoghurt met fruit en cruesli.
En het helpt mijn stoelgang!
En de zending is snel en past door de brievenbus.

Besvarelse fra WholeFiber
Ik gebruik het pas 4 dagen dus kan dssr nog niet veel over zeggen, maar het smaakt ok en de levering was netjes en snel.

Besvarelse fra WholeFiber
Ik gebruik het sinds het op de markt kwam. Zeer tevreden. Het werkt goed en is prima te eten door zowel yoghurt (crunchy) als warm (zachter) met appel en havermout. Prettig dat het tegenwoordig in brievenbus verpakking is.

Besvarelse fra WholeFiber
De bestelling kwam snel binnen. En wat was ik blij met mijn product van Whole Fiber. Niets hielp maar de Gedroogde Chicory Root werkt geweldig. Kan nu iedere dag. Beveel dit product van harte aan.

Besvarelse fra WholeFiber
Ten eerste de levering is erg snel. Ten tweede, het product geeft het gewenste resultaat. Mijn darmen zijn rustiger, geen opgeblazen gevoel meer.
Aanrader.

Besvarelse fra WholeFiber
Niet geschikt voor mij helaas... er zaten wat grote stukken tussen en 1 zo'n stukje heeft een tijdje zitten irriteren in het laatste stukje van m'n darm wat heel pijnlijk was ( want scherp!)
Blijkbaar is dit voor mij dus niet goed te verteren. Pas dus op als je al last hebt van je darmen! Verder geloof ik wel in de werking van dit product.

Besvarelse fra WholeFiber
Snelle bezorging en product deed aan de verwachting. Afwachten nog of het helpt