Flip-over besteld en zo op het eerste oog stabiel en kwalitatief helemaal goed. Fijn geholpen door de klantenservice. Alleen, maar kunnen zij niets aandoen was de levering van dhl-parcel zouden vrijda... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Geen poespas, snelle levering en je krijgt gewoon wat je denkt te bestellen. Ik had geen factuur toegestuurd gekregen, had nog een mailtje nagestuurd of ze nog een factuur in PDF wilde nasturen, kreeg... Se mere
Ik had voor 17 uur besteld (rond 15 uur) maar het product werd toch niet de volgedne dag geleverd zoals geadverteerd. Nu was dit voor mij geen ramp maar ik kan me voorstellen dat dit voor werkende men... Se mere
Bestelling zelfde avond verzonden en volgende dag bezorgd. Artikel zat beschadigd in verpakking, via email contact met klantenservice. Gelijk zelfde dag nieuw bord opgestuurd, welke ook volgend... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Achtseweg-Noord 12E, 5651GG, Eindhoven
- +31(0)402542823
- info@ivol.nl
- whiteboard-flipover.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
prima service
Dit is geen e-commerce....
Bestelling van Sinterklaascadeau geplaatst op 24/11/2017.
- eerste afleverpoging op 28/11, niet succesvol aangezien niet thuis
- op het afleverbericht staat vermeld dat er een alternatieve afleverdag kan gekozen worden, echter werkt dit niet
- op 28/11 een bericht gestuurd naar de klantendienst van DHL (met Whiteboard in copy) met dit bericht
- op 29/11 reeds tweede afleverpoging overdag, natuurljk ook niet thuis
- nu vermelding dat ik het pakket dien op te halen in Opglabbeek, welgeteld 1 uur rijden van bij me thuis!
- op 30/11 een reactie van DHL klantendienst dat ik inderdaad een verkeerd pakketnummer had (blijkbaar verkeerd genoteerd op het afleverbericht), ze geven aan dat ik met de verzender contact dien te nemen om nogmaals te laten afleveren
- op 1/12 stuur ik een bericht met de vraag hoe julie ervoor gaan zorgen dat het pakket terecht komt (zowel naar DHL als naar Whiteboard)
- op 4/12 krijg ik bericht van DHL dat een aanvraag voor een volgende aanbieding vanuit Whiteboard dient te komen
- op 4/12 stuurt Whiteboard een bericht naar mij en DHL: "Dit pakket graag morgen opnieuw aanbieden bij de ontvanger." Dit zonder te polsen of dit wel past en of het pakket misschien dan best op een ander adres wordt aangeboden (ideaal had een ophaalpunt kort bij me thuis geweest).
- op 4/12 geef ik aan het pakket aan te bieden op vijdag 8/12
- op 5/12 wordt het pakket wedeom aangeboden, echter is er naturlijk niemand thuis
- op 6/12 geef ik wederom aan dat het pakket diende aangeboden te worden op vrijdag 8/12
- op 8/12 bel ik naar DHL want ik verneem niets meer van beide partijen. DHL geeft aan dat de opdracht steeds van de webshop dient te komen en dat Whiteboard eigenlijk een verkeerde service gebruikt heeft (B2B levering). Whiteboard zou gevraagd hebben het pakket retour te sturen
- tijdens dit hele proces is er slechts 1 korte reactie geweest van Whiteboard!!!!!!!
GELIEVE TE STOPPEN MET E-COMMERCE INDIEN JULLIE NIET COMMUNICEREN EN GEEN CORRECTE LEVERING KUNNEN AANBIEDEN!!!!!!!!!!
- op 8/12 dan ook maar zelf contact opgenomen met de klantendienst van Whiteboard. Deze is helemaal niet op de hoogte van mijn e-mails, en leest gewoon de statussen van de track & trace af waaraan ik natuurlijk geen boodschap heb. Ze kunnen het pakket niet geleverd krijgen morgen! Ik vraag het aan te bieden met bpost aangezien ik dan wel gebruik kan maken van een ophaalpunt kortbij en deze ook op zaterdag kunnen leveren.
Dit kan niet, ze kunnen het alleen komende maandag terug laten aanbieden met dezelfde foutieve service van DHL (B2B). Ik vraag om mijn geld terug te storten.
WAT EEN RAMPZALIGE CUSTOMER DISSERVICE!!!!!
Fijne whiteboard om mee te werken
Fijne whiteboard om mee te werken. Levering is ook vrij snel gebeurd
Goedkoop en doet wat het moet doen!
De bestelling verliep goed,maar de transport niet.
De bestelling verliep goed. De bezorger DHL daar zijn we zeer teleurgesteld over. 1x een bericht in de brievenbus en niet bij de buren bezorgd,maar de zending kon de eerst volgende werkdag in Eindhoven opgehaald worden.Dit is voor ons niet mogelijk. Naar de klantenservice een mail,meteen antwoord maar bij DHLparcel kon na 2 dagen via u, de zending weer opgestart worden.
Tot grote teleurstelling is het pakketje niet voor 2 dec. de suprice die gepland staat aanwezig. Wij betreuren het dat deze DHLbezorger niet
volgens afspraak werkt.Voorheen was dat de 2de keer niet aanwezig je het zelf op moet halen.
Het magneetbord was kleiner als …
Het magneetbord was kleiner als verwacht. Op de afmetingen stond 30x45 cm. In werkelijkheid was dit echter maar 29x44cm, waarvan zelfs nog 1,5cm randen - waardoor te beschrijven oppervlakte maar 26 op 41 cm was
Snelle levering en top product!
Prima service
Prima service. Jammer dat DHL mijn adres niet herkende.
prima bord voor een mooie prijs.
prima bord voor een mooie prijs.
Prima aflevering door de chauffeur
Heel snelle levering en goed product.
Prima memobord goedkope prijs snelle …
Prima memobord goedkope prijs snelle levering stevig ingepakt uitstekend bedrijf
Snelle service
een uitstekend bedrijf snelle levering …
een uitstekend bedrijf snelle levering en correcte uitvoering
Vertraging van verzending
Had een whiteboard besteld op 21 october, heb ondertussen een mailtje ontvangen waarin vermeld wordt dat de whiteboard pas op 5 december verzonden kan worden. Waardeloos dit, een product met de boot vanuit China kopen via Ebay is nog sneller dan dit!
Tevreden
Op vrijdagochtend besteld, maandag binnen. Bestelling werd snel verwerkt. Whiteboard in goede staat afgeleverd voor een mooie prijs.
Super snel geregeld.
Super snel geregeld.
In perfecte staat ontvangen.
Aanrader
CCS schildersbedrijf
Whiteboard is te simpel voor zo’n duur product
Whiteboard is oké , alleen jammer dat er geen stift meegeleverd is terwijl dat wel zou moeten.
Beetje tegenvaller voor zo’n duur product
Heel snel bezorgd
Heel snel bezorgd, goed verpakt en vriendelijk bezorgd door DHL. Het bord hangt en voldoet voor 100% aan de verwachting.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.