Whiskay Anmeldelser 25

4,7

Quick and excellent service. I was happy to still find a bottle of The Whisky Jury Secret Islay as it was sold out everywhere else. Prompt delivery to Vienna. All perfect. I look forward to the n... Se mere

Sinds whiskay online is heb ik met enige regelmaat hier whisky gekocht. Zelden heb ik een online webshop met zo'n indrukwekkend aanbod aan bijzondere whiskies gezien. De webshop zelf is fijn navi... Se mere

Excellent delivery and service! I can highly recommend Whiskay. They have a great selection and I ordered a bottle of Japanese whisky, Hibiki 12 years old gift pack, for my husbands 50th birthday. I g... Se mere

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Een top ervaring

Ik heb voor het eerst op whiskay besteld. Vanaf het moment dat ik de online chat gebruikte werd ik geholpen door iemand die zeer hoffelijk en klant gericht is wat deze ervaring super maakte. Ik werd heel goed geholpen bij men eerst bestelling als bij de levering. Ook nadien werd alles gechecked of deze goed geleverd werd. Dank u whiskay ik bestel zeker nog hier

10. juli 2025

Mijn “GO TO” shop voor whisky en rum!!

Ik heb al jaren fijn contact met Trevin van Whiskay. Al vele whisky- en rumbestellingen gedaan en altijd -echt altijd!- goed en deskundig geholpen. Vriendelijkheid en kwaliteit staan hier voorop! En daar kun je alleen maar blij van worden😊😊.
Op naar de volgende mooie fles Trevin!
Hartelijke groet, Carl

1. juli 2025

Fijne verkoper goed contact

Ik koop al enkele jaren vast bij Whiskay voor speciale bottelingen die moeilijk te vinden zijn. Contact is altijd heel prettig en snel en flessen komen snel aan! Heel fijne verkoper.

5. juli 2025

I purchased a really nice bottle from…

I purchased a really nice bottle from Trevin, but due to acute and unexpected tariff costs, it was uncertain how best to deliver it to me, since I reside overseas.

Guess what Trevin did? He personally flew over to the USA and then shipped it to me, saving us both substantially on costs and headaches. I've never had anyone go to such lengths in order to ensure a delivery. It was truly amazing customer service.

If you are considering a whiskey purchase, go through Trevin. You will be impressed with his selection and service level. He will treat you exceptionally well!

9. juni 2025

Whiskay.com

Sinds whiskay online is heb ik met enige regelmaat hier whisky gekocht.
De webshop zelf is fijn navigeren en overzichtelijk.
Bestellingen worden met zorg verpakt.
Contact met de eigenaar is ook prettig, deze reageert snel.
Ik kon eigenlijk geen reviews vinden over whiskay.com dus ik dacht ik dan schrijf ik er zelf maar eens eentje.

10. januar 2025