Wetaxus Anmeldelser 26

4,4

Al 1,5 jaar heel erg blij met WeTaxus en het makkelijke boekhoudsysteem Yuki! Als ik vragen heb wordt het dezelfde dag nog opgepakt en kan ik mij verder volledig richten op mijn business.

Toppers, fijne intake/kennismakingsgesprek. Vervolgens super fijn, goed en persoonlijk, geholpen door Adal bij het doen van belastingaangifte 2025.

I strongly advise against working with Wetaxus. They failed to file my preliminary tax return, despite clear agreements and reminders. They also ignored multiple WhatsApp messages and didn’t... Se mere

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top service!

Toppers, fijne intake/kennismakingsgesprek.

24. april 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Vooral met hun hulp bij mijn Amazon boekhouding. Dat is namelijk ontzettend lastig en Wetaxus heeft geholpen om eenvoudig maandelijks alle Amazon cijfers inzichtelijk maken. Ik hoef vrijwel niks meer te doen!

1. september 2025

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Inmiddels met meerdere BV's en al drie jaar klant, eigenlijk altijd naar tevredenheid geholpen. Ik zou collega's hier ook aandragen.

Sinds 2021

Sinds 2021 laat ik mijn boekhouding door Wetaxus verzorgen en daar ben ik erg tevreden over! Met mijn vragen kan ik altijd terecht, en ik krijg snel en duidelijk antwoord.

Enorm tevreden!!

Na de overstap naar wetaxus hebben ze de boekhouding keurig overgezet. Onze vorige boekhouder had er een rommeltje van gemaakt, maar alles is nu netjes opgelost en strak ingericht. Aanrader!

12. september 2025

Samenwerken als partners – geen standaard klantrelatie

Sinds ik met Wetaxus samenwerk, voelt het allesbehalve als een traditionele klant-opdrachtgeverrelatie. Het is een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen en een gedeeld streven naar kwaliteit. Wat Wetaxus onderscheidt, is de manier waarop er wordt meegedacht – niet alleen over de cijfers, maar over het grotere geheel. Je merkt aan alles dat hier gewerkt wordt met toewijding en plezier in het vak. De lijnen zijn kort, de communicatie is open, en het niveau van fiscale expertise is hoog. Het voelt écht als samenwerken met een partner die naast je staat.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel én menselijk fiscaal advieskantoor.

1. juli 2025