Malafide bedrijf dat zonder toestemming je gegevens openbaar gooit. Leuk je upload een cv voor een leuke vacature, klikt de optie voor het openbaar delen van je cv expliciet uit en dan wordt... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fijne partij om mee samen te werken, goed contact en mooie successen behaald!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Elke maand gebruiken 1 miljoen kandidaten uit de Nederlandse arbeidsmarkt Werkzoeken.nl voor het vinden van een nieuwe baan.
Kontaktoplysninger
Strevelsweg 700, 3083 AS, Rotterdam, Holland
- contact@werkzoeken.nl
- werkzoeken.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne samenwerking met Gerbrand van…
Fijne samenwerking met Gerbrand van Werkzoeken.nl!
Fijn en goed bedrijf om mee samen te…
Fijn en goed bedrijf om mee samen te werken. Het werkt eenvoudig en is functioneel. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar.
Zeer fijne samenwerking
Voor Krantenbezorgen.nl via DPG Distributie werken we al enige tijd samen met Marvin van Werkzoeken. Zowel het platform als de samenwerking zelf ervaren wij als zeer prettig. Het platform is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en sluit goed aan bij onze behoeften.
Wat vooral opvalt, is de proactieve houding van Marvin. We hebben vaste contactmomenten waarin we samen het account doornemen en sparren over groeikansen. Marvin denkt echt met ons mee en komt zelf ook met waardevolle suggesties.
Daarnaast brengt elke meeting wel weer nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen vanuit Werkzoeken met zich mee, wat ervoor zorgt dat we scherp en betrokken blijven.
Kortom: een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!
Fijn bedrijf om mee te werken…
Werkzoeken is voor mij een heel fijn platform, makkelijk in gebruik en heel erg duidelijk.
Goede en prettige communicatie
Vanaf het eerste contact met Werkzoeken.nl was het alsof we al jaren een samenwerking hebben. Goede en prettige communicatie. We hebben een vaste contactpersoon (Marvin Pool) met wie we maandelijks contact hebben om te kijken waar we staan en waar we kunnen verbeteren om het maximale eruit te halen.
Tevreden over zowel service als resultaat
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Werkzoeken.nl. Ze denken actief mee, bieden snelle ondersteuning en het platform levert zichtbaar resultaat op.
Handige tool
Werkzoeken.nl is een handige tool. Het werkt fijn en het is leuk om te gebruiken!
Fijn platform om kandidaten te werven!
Prima platform om kandidaten te werven voor onze openstaande functies! Daarnaast fijne medewerking gehad om ons custom ATS te koppelen.
Blij met werkzoeken.nl
Ik ben blij met werkzoeken.nl en specifiek met Marvin Pool als Customer Succes Manager. Hij denkt fijn mee, legt het goed uit en ontzorgt met het inrichten van alle marketingadvertenties. Het is ook nog heel betaalbaar (ook niet onbelangrijk)!
top jobboard
Nick heeft het goed voor ons geregeld en we hebben het samen gefinetuned tot wat het nu is. Super blij met deze samenwerking
Prettige partij om mee te werken
Prettige partij om mee te werken. Denken goed mee en geven relevante adviezen. Ondersteunen met tips om vacatures goed zichtbaar te maken op het platform.
Goede resultaten en fijne samenwerking
We adverteren nu al enige tijd op Werkzoeken.nl en de resultaten worden steeds beter. Daarnaast een fijne samenwerking met onze contactpersoon Marvin!
Goede manier van kandidaten vinden
Werkzoeken.nl is een grote bron van (kwalitatieve) kandidaten voor ons!
Ik rapporteerde een CV
Ik rapporteerde een CV, voor valse of onjuiste informatie. Jessica heeft me hier snel en zorgvuldig mee geholpen, top service!
Onterecht gebruik van mijn gegevens en…
Onterecht gebruik van mijn gegevens en onjuiste info.
Waardeloze service
Drie keer mijn hele bedrijfspagina in elkaar gezet en vacatures online geplaatst, om vervolgens een bericht te krijgen dat alles is verwijderd... Geen waarschuwing, geen on-hold of inactief, gewoon alles weg. Waarom? Omdat mijn email domein niet overeenkomt met mijn website, geen email om dit aan te kunnen geven, geen telefoonnummer of chat om hierover te sparren.
Conclusie? Ik kan als legit bedrijf nooit een vacature online zetten. Fijn.
1 ster, puur voor die allerverschrikkelijkste kl*te reclame
Verschikkelijke reclames
Wat een vreselijk nare, irritante en verschrikkelijke reclames
Wat een vreselijke irritante reclame…
Wat een vreselijke irritante reclame hebben jullie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.