Werkschoenenbaas Anmeldelser

2.058
TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Er staat nu door onvoorziene omstandigheden lange levertijd oo de site Kan natuurlijk altijd en hoop niets al te ernstigs Anders heel veel succes Na fff zoeken het 06 nummer gevonden van de ei... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schoenen ( bottines ) besteld in November 2024, na lang wachten mail gestuurd om te informeren naar mijn bestelling, geen reactie. Enige tijd nadien terug mail gestuurd om te informeren, toen antwoord... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Besteld ergens eind november, telefonisch niet te bereiken, op mail eerste mailverzoek over de status door hun aangeven de hier vaker gelezen excuses voor vertraging. Tweede mail aangeven geld maar re... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.058)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ook ik ben gedupeerd

Net als heel veel gedupeerde wacht ik op mijn bestelling. Contact gehad en verzoek gedaan voor teruggave van geld. Er word nergens op gereageerd. Zowel Dennis als Kim nemen geen verantwoording.

4. marts 2025

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht.
7 februari 2025 werkschoenen besteld; niets geleverd gekregen. Na e-mail bericht met "bezig met bedrijfsovername", telefonisch niet bereikbaar (zowel vast als mobiel niet). Kim reageert per Whatsapp dat ze niets meer kan betekenen.
Na wat speurwerk kreeg ik te horen dat Dennis een rare vogel is, dat er al heel lang problemen bekend zijn (zowel zakelijk als privé), dat men niet begrijpt dat de politie niet heeft ingegrepen. Ook weet men niet waar hij uithangt.
Wellicht is het toch verstandig om aangifte van oplichting tegen hem in te dienen. Mss ook handig dat we onze krachten bundelen om faillissement aan te vragen. Demo-design is een VOF. Wellicht kunnen we de andere vennoot aanspreken.

7. februar 2025

Nogsteeds geen schoenen

Eind december 2024 werkschoenen gekocht. Nooit problemen gehad met met werkschoenenbaas. Echter hebben we de schoenen nooit binnen gehad. We hebben ze meerdere mails gestuurd, alleen automatisch reactie. Ook hebben we meerdere keren proberen te bellen, kregen we antwoord apparaat en werd die erna opgegooid. Nu maar ergens anders schoenen gekocht. Zou toch fijn zijn als ik mijn geld nog terug zou krijgen

27. december 2024

Werkschoenenbaas 😡😡

Bestelling gedaan in januari en tot op heden niks ontvangen heb contact gehad met Kim die gaf mij emailadres van dhr morren 2x gemaild, maar geen reactie. Ik ga morgen aangifte doen hopelijk doen dat er meer kunnen we ons geld via de bank terugkrijgen zie bij opgelicht door een bedrijf

17. januar 2025

Bestelling nog niet ontvangen

Helaas het zelfde als andere bestellers.
Begin januari besteld en tot op heden nog niks ontvangen. telefoonnummer buiten gebruik.
Dus...betaald voor schoenen en niks ontvangen.
Heb hier al heel vaak besteld en dit nog nooit meegemaakt.

28. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben al enkele jaren klant

Ben al enkele jaren klant, altijd goed verlopen, nu eind december 4 paar werkschoenen gekocht, +-450€ nog steeds niets aangehad en ook altijd een mail dat ze in een overname zitten...
Graag zou ik mijn geld terug gestort krijgen zodat ik ook weer verder kan...
Ik lees hier veel over een zekere Kim...
Kan iemand mij haar gegevens geven?

27. februar 2025

Geen werkschoenen ontavngen.

Op 13 december werkschoenen besteld nog steed sniks ontvangen. Gebeld, mailtjes gestuurd, geen enkele reactie. Gevraagd om het geld terug te storen, word ook niet op gereageerd. Dat je word overgenomen oke, maar dan kan je nog wel de telefoon beantwoorden of op mailtjes reageren.

13. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

totaal geen reactie en levering van werkschoenenbaas

al jaren bestellen we hier schoenen. 26 november weer besteld. tot op heden niets ontvangen, geen reactie van hun kant, niet op mail, telefoon etc. Schijnt met overname te maken hebben, leveringen moeten dan gewoon doorgaan. Er kwam een bericht voorbij dat Kim het op zou lossen. Ook geprobeerd, ook van haar totaal geen reactie meer.

26. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Okt 2024 werkschoenen besteld.

Okt 2024 werkschoenen besteld.
Jaren hier besteld altijd goed gegaan,en nu helemaal niks.
Tot vandaag nog niks gehad,weg geld.
ordernr:1000288926.
hopelijk komt er nog een lichtpuntje,wacht maar weer geduldig af,maar ben er bang voor pfff

oplichting

Half januari besteld, nog steeds niks. Eigenaar is er vandoor. Kim kan ook niks meer doen.
Vrees dat dit gevalletje oplichting is geworden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichting! Er wordt niets geleverd!

10 november 2024 bestelling gedaan. Nog een mail gekregen dat het in backorder is gegaan. Telefoonnummer lijkt nu afgesloten. Geen reactie meer op e-mails. De zogenaamde Kim die geld terug betaalt, lijkt ook van de aardbodem verdwenen. Want geen cent terug gezien. Aangifte wegens oplichting komt eraan!
bestelling: 1000289484

10. november 2024

Horka, slechte kwaliteit

Ik wil jullie erop attend maken dat de werkschoenen van Horka, model Cornwall, van slechte kwaliteit zijn.
Ik heb ze gekocht en gebruikte ze elke dag voor 1,5 uur in het bos wandelen.
Na ongeveer een half jaar begon de hak van een laars geluid te maken. Na 10 maanden bleek er een gat te zijn in de hak.
En kort daarop ook bij de andere hak. De zool was iets afgesleten maar wat echt inferieur aan de hak is,
is dat deze hol zijn. Na enkele mimlimeters is er geen zool meer maar holle ruimte.
Ik heb nog nooit meegemaakt dat werkschoenen zo een slechte zool hadden.
Ik heb de laarzen moeten weggooien omdat er water via de hak in de schoen drong en de binnenzool oploste.

25. februar 2024

Besteld en niet geleverd

Op 14 november 2024 bestelling gedaan. Na veel mail berichten over en weer gestuurd te hebben zouden ze voor de kerst geleverd worden. Tot op heden nog steeds niets geleverd en ook geen enkele reactie meer. Ik heb ze ook nog 2 weken de tijd gegeven om het bedrag terug te storten. Wederom geen enkele reactie.
Zo ga je niet om met mensen. Ik wil nog steeds mijn geld terug maar denk dat ik er naar kan fluiten.. Laat in iedergeval iets horen...

Groeten van een zeer teleurgestelde klant,
Pascal

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hebben 6 febr

Wij hebben 6 febr. klompen gekocht er zou een snelle levering zijn maar tot op het heden nog niets ontvangen
hebben wel heel veel mail gestuurd steeds een zelfde mail terug ontvangen. ik zou graag het mobiel nummer van kim willen hebben waar ik wel contact mee kan hebben om als nog de klompen te leveren of dat ze het geld terug kan storten order 1000291678

24. februar 2025

Oplichting

Wel betaald, niets ontvangen. Dennis Morren stuurt je door naar Kim Jansen (+31 6 51873200) maar reageert nergens op. Niet op whatsapp, telefoon of mail en ook niet via de website. Heb aangifte gedaan tegen haar website werkschoenenbaas.nl en demo-desgin.nl.

Ik was niet de enige, werkschoenenbaas.nl en demo-desgin.nl is bekend bij de politie.

24. februar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nog niet op orde maar goed op weg

Na contact met kim,
Is het bedrag een paar dagen later terug gestort op de rekening top en als alles weer op orde is ga ik gewoon weer bestellen als van ouds bij werkschoenen baas.
P.s. kim succes in deze moeilijke tijd en laat ons allemaal weten als het weer op orde is ( door mail 😉)

14. februar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niets geleverd wel betaald.

Heb 0p 25_12_2024 werkschoenen besteld. Tor nu toe geen enkele reactie.
Ik snap het niet dat je je vaste klanten op deze manier bedonderd.
Als je in een overname zit en je kunt niet leveren stort je het geld toch weer terug.
Ik hoop dat jullie nu reageren en alle klanten het geld terugbetalen.

Order nt 1000290991

25. december 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Schoenen nog te goed

Ik heb hier in december schoenen besteld maar verder niks meer van gehoord. Hoe kom ik in contact met Kim? Want ik heb geen nummer of iets van haar.

23. februar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.