Banner for Wellshave

1.038
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In maart een Wellshine föhn met diffusser gekocht via BOL.COM. Over de föhn ben ik heel tevreden, alleen was de magneet ophanging in september defect. Na een mailtje naar de service afdeling kreeg ik... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Product wat is toegestuurd komt niet overeen met wat er is geadverteerd. 600mAh staat zowel op de doos als het scheerapparaat, de website zegt 800mAh. Het apparaat zegt ook IPX6, waar de websit... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop WELLSHAVE mijn probleem heeft opgelost. Nadat ik contact had opgenomen over mijn defecte scheerapparaat, heeft Yvonne mij heel vriendelijk en correct... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg blij met deze föhnborstel! Hij is fijn in gebruik, vooral doordat je kunt kiezen uit verschillende temperaturen. De opzetstukken zijn ook echt top. Vooral de twee opzetstukken voor krulle... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Engrossalg af elapparater

Skrevet af virksomheden

Wellshave® stands for quality, style and luxury. Wellshave's goal is to let people worldwide enjoy a tight & fresh feeling by developing the best quality shaving equipment & accessories!

Onverslaanbare bezorgbelofte

Altijd Altijd snel en gratis geleverd — anders krijg je je geld terug

Bij Wellshave hoef je je nooit zorgen te maken over levertijden of verborgen verzendkosten. Wij beloven: Altijd gratis verzending — geen uitzonderingen, Besteld op werkdagen voor 23:59, morgen in huis Niet tevreden? 30 Dagen kosteloos retourneren. Zó zeker zijn wij van onze bezorgservice. Wel zo eerlijk, wel zo Wellshave.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.038)

669 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb mij al gesneden in mijn edele…

Ik heb mij al gesneden in mijn edele delen (ballen). Was ik niet zo blij mee, terwijl dit niet kon volgens de reclame.

14. august 2026

Beste Edwin,

Wat vervelend om te horen dat je je hebt gesneden tijdens het gebruik. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen dat je met onze producten hebt, en we begrijpen dat je daar niet blij mee bent.

We nemen je ervaring serieus. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen? Dan kijken we graag samen met je naar wat er precies is gebeurd en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Alvast bedankt voor je bericht en hopelijk kunnen we dit snel en naar tevredenheid voor je oplossen.

Speed of response

A minor hickup in the functionality of my shaving device has been solved by the customer service staff instantly.
The Wellshave product and it's service is great. I can recomment buying products from their catalogue.

Martin
Hilversum )NL)

2. september 2026

Dear Martin,

Thank you very much for your kind review! We’re glad to hear that our customer service team was able to resolve the issue quickly and that you’re happy with both the product and our service. 🙌

Your recommendation means a lot to us. Thank you for choosing Wellshave, and we wish you many more enjoyable shaves!

Kind regards,

Niet verwacht, toch gekregen

Dit bedrijf heeft een fijne service.
Ik raakte in de vakantie mijn oplaadsnoer van mijn trimmer kwijt. Eigen schuld zou je zeggen maar omdat het apparaat nog in de garantietermijn van 2 jaar zat kreeg ik kosteloos een nieuw snoer opgestuurd.

Beste Marco,

Fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren. 😊

Een oplaadsnoer kwijtraken tijdens de vakantie kan natuurlijk gebeuren. We zijn blij dat we je binnen de garantietermijn kosteloos aan een nieuw snoer konden helpen en dat je hiermee weer snel verder kon.

Bedankt voor je vertrouwen in Wellshave en veel plezier nog met je trimmer!

Zeer goede service

Zeer goeie toestellen en service bij Wellshave! Ik gebruik nu al 3 jaar mijn trimmer bijna dagelijks en heb geen klachten. Perfecte trim- en scheerkwaliteit! En bijkomstig een zeer hulpvaardige service na het afbreken van een nokje van een opzetstukje. Aan te raden!

31. august 2026

Beste Jari,

Bedankt voor je fantastische review! Geweldig om te horen dat je onze trimmer al 3 jaar bijna dagelijks gebruikt en nog steeds zo tevreden bent over de trim- en scheerkwaliteit.

Jammer dat er een nokje van het opzetstukje is afgebroken, maar fijn dat we je hierbij goed konden helpen. We staan ook na de aankoop graag voor onze klanten klaar!

Veel plezier nog met je trimmer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goed product en super service!

artikel is fijn in gebruik! werkt goed en voelt degelijk aan. na anderhalf jaar is 1 opzet stukje afgebroken. dit heb ik via de mail aangegeven bij Wellshave en dit werd direct goed en snel opgelost. hier ben ik enorm blij mee!

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je het product prettig in gebruik vindt en dat het degelijk aanvoelt.

Jammer dat er na anderhalf jaar een opzetstukje is afgebroken, maar fijn dat we dit snel en naar tevredenheid voor je konden oplossen. We vinden het belangrijk om ook na aankoop goede service te bieden.

Bedankt voor je vertrouwen! 🙌

Top service!

In mei scheerapparaat gekocht,nu augustus viel de scheerkop uit elkaar,en kreeg ik hem niet meer in elkaar.
Email naar bedrijf wat te doen?
Zelfde dag nog antwoord, service geweldig, de Zelfde dag nog andere kop opgestuurd gekregen .
Inmiddels ontvangen.
Top service!

Beste AJW De Jong,

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat we je zo snel konden helpen en dat de nieuwe scheerkop inmiddels goed is aangekomen.

We vinden het belangrijk dat je niet alleen tevreden bent met je aankoop, maar ook kunt rekenen op een goede service wanneer er iets aan de hand is. Super om te lezen dat je onze service als top hebt ervaren!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service op een Tondeuse van 2 jaar oud.

Super fijne fijne tondeuse die ik inmiddels alweer meer dan 2 jaar gebruik. Na 2 jaar was de opzetkam defect geraakt en kreeg hiervoor een nieuwe opgestuurd. Kortom super service.

Beste Michiel,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze tondeuse al ruim 2 jaar met plezier gebruikt. 😊

En natuurlijk goed om te horen dat we je naar tevredenheid konden helpen met een nieuwe opzetkam. We vinden het belangrijk om ook na de aankoop voor onze klanten klaar te staan.

Veel plezier nog met je tondeuse en bedankt voor je vertrouwen in Wellshave! 💪

Goeie produkten

Goeie produkten, kwaliteit/prijs verhouding zit goed, en snel geleverd.

26. august 2026

Beste David,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijs-kwaliteitverhouding én de snelle levering.

Veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service en goed apparaat

Snelle service en goed apparaat! Top en ik kan het iedereen aanraden. 👊👍

20. august 2026

Beste Steve,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service én het apparaat. 🙌

Super dat je de Gentleman Shaver aan iedereen zou aanraden. Veel scheerplezier gewenst en bedankt voor je vertrouwen in Wellshave! 👊👍

Gentleman shaver

Prima scheer apparaat, makkelijk te gebruiken en scheert goed glad. Voelt alleen wel als vrij zwak plastic. Dus als die valt is die mogelijk al snel kapot.

23. august 2026

Beste Bob,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het scheerresultaat en dat de Gentleman Shaver makkelijk in gebruik is.

We begrijpen je opmerking over het materiaal. We streven ernaar om onze producten zo comfortabel én duurzaam mogelijk te maken, en nemen dit soort feedback dan ook zeker mee.

Veel plezier met je Gentleman Shaver en bedankt voor het vertrouwen in Wellshave!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend blij met dit materiaal

Ontzettend blij met dit materiaal! Alles werkt vlot! Ik had dit al veel langer moeten hebben.
Wat een plezier om hier iemand zijn haar mee te knippen
Bedankt!!

14. august 2026

Beste

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Wellshave en dat alles vlot werkt.

En wat leuk dat je er zoveel plezier aan beleeft om er iemand mee te knippen! Het klinkt alsof je inmiddels denkt: had ik dit maar veel eerder gehad!

Heel veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zocht een goede neustrimmer en heb…

Ik zocht een goede neustrimmer en heb hem gevonden. De mail die ik kreeg met de factuur was met een foto van het ganse team. Ik vond dit heel tof en persoonlijk en het product is top!

29. august 2026

Besvarelse fra Wellshave

Bedankt voor je leuke review, Marc!

Wat fijn om te horen dat je de neustrimmer hebt gevonden die je zocht en dat je tevreden bent over de kwaliteit!

En superleuk dat onze teamfoto in de mail je is opgevallen. We vinden het belangrijk om persoonlijk en betrokken te zijn, dus dit compliment doet ons extra goed.

Veel plezier met je neustrimmer en bedankt voor je vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijn scheerapparaat is dit en…

Wat een fijn scheerapparaat is dit en wat een service geeft dit bedrijf. Het scheerapparaat van mijn zoon was stuk, binnen een paar dagen mochten wij een nieuw exemplaar ontvangen. Mijn zoon, hij heeft een verstandelijke beperking, en is er weer super blij mee. Hij kan moeilijk omgaan met veranderingen en nu heeft hij exact dezelfde weer in zijn bezit. Het is een fijn apparaat dat zijn werk goed doet, handig in gebruik, want zelfs hij kan zich er zelfstandig mee scheren.

Besvarelse fra Wellshave

Wat een ontzettend mooie review, dank u wel!

Het doet ons echt goed om te lezen dat uw zoon weer helemaal blij is met zijn vertrouwde scheerapparaat en dat hij het apparaat zelfstandig kan gebruiken. Juist wanneer veranderingen lastig kunnen zijn, begrijpen we hoe fijn het is dat hij precies hetzelfde exemplaar terug heeft gekregen.

Heel fijn om te horen dat zowel het scheerapparaat als onze service naar wens zijn. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van dit persoonlijke verhaal. Dit waarderen we enorm!

Veel scheerplezier gewenst namens het hele team van Wellshave! 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vlot geholpen

Beste Marije!

Fijn om te horen dat je zo vlot bent geholpen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je Wellshave!

Vlot afgehandeld

23. august 2026

Besvarelse fra Wellshave

Bedankt voor je review, Dre!

Fijn om te horen dat alles vlot is afgehandeld. We waarderen je vertrouwen in Wellshave en hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

Wat een top service!!

Wat een top service!!
Scheerapparaat besteld, probleem geconstateerd, wordt gelijk wat aan gedaan. En niet zomaar, maar direct een heel nieuw scheerapparaat gekregen terwijl de kop van het scheerapparaat defect was.
Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan!!

Beste Fiona!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Als er iets misgaat, vinden we het belangrijk om snel tot een goede oplossing te komen. Geweldig dat je dit ook zo hebt ervaren!

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en voor je aanbeveling. Dat waarderen we enorm!

Veel plezier met je nieuwe scheerapparaat!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Is een goed product,alleen jammer dat…

Is een goed product,alleen jammer dat er geen fatsoenlijke handleiding bij zit

19. august 2026

Besvarelse fra Wellshave

Bedankt voor je review, meneer Van den Langenberg!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product.

Jammer dat je de handleiding niet duidelijk genoeg vindt. We begrijpen dat een goede uitleg belangrijk is, zeker wanneer er verschillende opzetstukken en functies bij het apparaat zitten. We nemen je feedback dan ook zeker mee om de gebruiksinformatie verder te verbeteren.

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice dan kunnen wij een digitale handleiding toesturen.

Bedankt dat je dit met ons deelt!

Goede service van bedrijf Wellshave

Goede service van bedrijf Wellshave! Via via een wellshave apparaat met toebehoren gekregen. Echter ontbrak de usb-oplaadkabel. Contact opgenomen met Wellshave en die hebben kostenloos een nieuw kabrltje gestuurd! En dat binnen een paar dagen!
Helaas bleek er wat mis te zijn met apparaat zelf dus kunnen we verder niks zeggen over de scheerkwaliteiten. Maar de service van Wellshave krijgt van ons een dikke pluim!

Besvarelse fra Wellshave

Bedankt voor je review, Esther!

Wat fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om klanten goed en snel te helpen, ook wanneer het product via via is verkregen.

Jammer dat er uiteindelijk iets mis bleek te zijn met het apparaat zelf, waardoor je de scheerkwaliteiten niet goed hebt kunnen ervaren. Hopelijk kunnen we je daar ook nog verder mee helpen.

Bedankt voor de dikke pluim voor onze service!

Weelshave Tondeuse FK8588T

Wellshave Tondeuse FK8588T – Uitstekende Kwaliteit & Buitengewone Service

​Als iemand die hoge eisen stelt aan persoonlijke verzorging én de service van een bedrijf, heeft de Weelshave tondeuse op beide vlakken een diepe indruk achtergelaten met zowel het product als de service van Wellshave.

De tondeuse voelt vanaf het eerste moment robuust en hoogwaardig aan. De motor is krachtig, maar verrassend stil en trilt minimaal in de hand, wat zorgt voor een fijne controle tijdens het gebruik. De messen snijden moeiteloos door dikkere haren zonder te trekken of de huid te irriteren.
​
Wat deze set echt compleet maakt, is de uitgebreide verzameling meegeleverde opzetstukken en
​verschillende Lengtematen. Dankzij deze ruime selectie kun je uiterst nauwkeurig de gewenste haarlengte bepalen, van een hele korte overloop tot een netjes bijgewerkte coupe.

​Naast de standaardscheerkoppen bevat de set specifieke opzetstukken voor bodygrooming en precisiewerk. Zowel het trimmen van de baard als het bijwerken van lichaamsbeharing gaat vloeiend en comfortabel.

​De opzetstukken klikken stevig vast op het apparaat, waardoor ze tijdens het gebruik nooit zomaar losschieten of verschuiven.

​Buitengewone Na-service en Klantgerichtheid En bedenk nu eerlijk waar kan een producent in uitblinken na het kopen van een product, juist de service.
Na intensief gebruik ontstond er na het verstrijken van de officiële garantietermijn helaas een technisch probleem met de tondeuse. Toch besloot ik contact op te nemen met de klantenservice van Wellshave.
​Tot mijn grote genoegen werd hier uitermate professioneel en meedenkend op gereageerd. Ondanks dat de garantieperiode al voorbij was, werd het probleem zonder gedoe en zeer snel opgelost. Dit bewijst dat Wellshave niet alleen staat voor de kwaliteit van hun apparatuur, maar ook daadwerkelijk geeft om klanttevredenheid op de lange termijn.

​Conclusie
De Wellshave tondeuse is een veelzijdig topproduct voor zowel scheren als groomen. Een eventueel technisch mankement kan altijd voorkomen, maar de manier waarop Weelshave dit buiten de garantie om heeft opgelost, verdient alle lof. Transparantie, kwaliteit en een service-instelling die je tegenwoordig nog maar zelden ziet—zonder twijfel de volle 5 sterren waard!

27. august 2026

Besvarelse fra Wellshave

Heel erg bedankt voor deze fantastische en uitgebreide review, Mark! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de WellShave FK8588T, zowel wat betreft de kwaliteit en veelzijdigheid van de tondeuse als het gebruiksgemak. Je beschrijving van de verschillende opzetstukken, lengtematen en de mogelijkheden voor zowel baard- als bodygrooming waarderen we enorm.

Maar vooral je woorden over onze klantenservice betekenen veel voor ons. Een probleem kan natuurlijk altijd eens voorkomen, maar wij vinden het belangrijk om ook daarna voor onze klanten klaar te staan. Het doet ons dan ook enorm goed dat je onze service en de manier waarop we met je situatie zijn omgegaan zo positief hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen, je uitgebreide feedback en natuurlijk de welverdiende 5 sterren! 🙏

WellShave, top product

top product and very complete. I've been using the WellShave since April. I had one issue once, but i received a response within a few hours and a replacement set the next day. Excellent service and highly recommended!

21. april 2026

Besvarelse fra Wellshave

Thank you so much for your wonderful review, Ronald!

We’re very happy to hear that you’re enjoying your WellShave and that you’re satisfied with the complete set.

We’re especially glad we could help you quickly when you experienced an issue. Fast and friendly service is very important to us, so it’s great to hear that you received your replacement the very next day.

Thank you for your trust and recommendation!

Best regards,