Het bestellen ging heel gemakkelijk en het pakket werd snel en in een nette verpakking opgestuurd. Verbeterpunt: Betalen met Creditcard mogelijk maken.
Se, hvad kunderne siger
Een geweldige service. Ze hadden per ongeluk het verkeerde boxpakje verstuurd. Na een mail van mij hierover kreeg ik meteen een mail terug met excuses en als antwoord dat ik zsm het juiste boxpakje... Se mere
Mooie producten voor een eerlijke prijs! Pakketje werd ook heel snel verzonden (helaas is PostNL minder snel maar daar kan de eigenaresse natuurlijk ook niks aan doen). Lief handgeschreven kaartje en... Se mere
De bestelling is netjes afgehandeld. 1 item was niet op voorraad maar snel en netjes laten weten en het geld ervoor teruggestort.mooi verpakt, prachtige kleertjes, mooie kwaliteit. Ik ben blij dat i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ben je op zoek naar babykleding, geboorteversiering of kraamcadeaus? Welcome Lovely Baby heeft een grote collectie babykleding en kinderkleding van maatje 36 t/m 128! Onze ruime collectie bestaat uit basics, boxpakjes, broekjes, jasjes, vestjes, pyjama’s, rompers, jurkjes, rokjes, setjes, shirts, truitjes en véél meer!
Kontaktoplysninger
Dorpsstraat 597, 1723HB, Noord-Scharwoude, Holland
- contact@welcomelovelybaby.nl
- welcomelovelybaby.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie kwaliteit en een snelle sevice.
Mooie kwaliteit en een snelle sevice.
De aandacht die er besteed is aan het verpakken is gewoon geweldig, het was als een cadeautje.
Te leuk!
Superleuk ingepakt, lief kaartje erbij
Geboorte pakje precies als op de foto, mooie kwaliteit, super cute! ♥️
Super leuk verpakt
Super leuk verpakt
En het persoonlijke kaartje is heel mooi
Een aanrader voor iedereen voor mooi kwalitatieve kleding
Een geweldig mooi klein vestje en…
Een geweldig mooi klein vestje en slofjes ,heel fijn dat ik nog een bericht kreeg, over maat 36,de ouders van onze kleindochter waren ontzettend blij ermee ,ook prachtig ingepakt, hartelijk dank
Snelle bezorging super netjes ingepakt
Het pakketje kreeg ik heel snel…
Het pakketje kreeg ik heel snel bezorgd.
Het was heel mooi ingepakt en het kledingsetje zag er echt heel mooi uit!
Super snelle levering
Super snelle levering. En het pakje was heel mooi ingepakt, echt een cadeautje om te krijgen. En daarbij zat er voor ons, a.s. oma en opa ook nog een mooi cadeautje bij.❤️
2x Geboortepakje.
Vlotte bevestiging en ontvangst van de bestelling. Stevig ingepakt in een mooi ingepakt doosje, waarin ook prachtig ingepakt de geboortepakjes zitten. Twee schattige haarclipjes en een mooie pen als verrassend extraatje erbij. Top gedaan!
Unique kinderkleding
Leuk kinderkleding, goede kwaliteit, snel geleverd, mooi verpakt en dan tref ik in het pakketje ook nog leuke extra’s terwijl het al een aanbieding was, dus niets meer dan lof. ❤️
Het is waarlijk een kado
Netjes ingepakt waarvoor mijn hartelijk dank. De levering is zoals beloofd. Chapoo...gewoon doorgaan.
Super gaaf en zeer snel geleverd
Was snel geleverd en van goede kwaliteit
Omdat het bestelde artikel er best wel…
Omdat het bestelde artikel er best wel snel was en in prima staat. En het was wat ik verwachtte. En ook blij met de toegevoegde cadeautjes.. heel lief.. dankjewel
Schattig pakje gekocht heel lief…
Schattig pakje gekocht heel lief ingepakt.
Ben er heel blij mee
Zo leuk ingepakt en precies zoals op de…
Zo leuk ingepakt en precies zoals op de foto, enorm blij met dit setje en het was echt een cadeautje om te openen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.