I found this website on Facebook and it's such a handy tool if you just moved here and are looking for new spaces. They are really friendly and helped me navigate through possible spaces until they fo... Se mere

Geen tijd om zelf honderden bedrijvenpagina’s op internet te doorzoeken, kwamen wij in contact met WeHaveAnySpace. Na een quickscan van onze wensen, wisten zij ons al binnen 48 uur een passende kant... Se mere

Ik voelde mij zeer serieus genomen door mijn contactpersoon Ed B en zijn collega's. Ik had vanaf het begin alle vertrouwen dat zij een geschikte kantoorruimte voor mij zouden vinden. En met succes! Ik... Se mere

'S avonds laat heb ik een aanvraag ingediend voor een ruimte waar mijn KVK gevestigd kan worden en 's morgens vroeg werd ik gebeld door Joost met een goed aanbod. Joost denkt met je mee en dat vind i... Se mere

1. Erhvervsejendomsmægler
  2. Postkasseudlejning
  3. Udlejning af kontorarealer
  4. Udlejning af virtuelle kontorer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

WehaveAnyspace, alle ruimte voor jouw nieuwe werkplek Vind gratis de ideale kantoorruimte WehaveAnyspace helpt bedrijven gratis met het vinden van de ideale kantoorruimte. Onze website geeft direct inzicht in beschikbare kantoorlocaties. Of het nu gaat om een flexwerkplek, full service kantooroplossing of huur per m², wij bieden altijd de beste kantoorruimte. Met een grote verscheidenheid aan kantoorpanden richten we ons zowel op multinationals als ZZP’ers.

4,8

Excellent, smart and quick service!

Thanks to the expert advice of WehaveAnyspace personnel, and their huge real estate data network, they found an office for us and we signed the contract, all this in less than 6 hours! That was amazing! Great work!

3. september 2020

Besvarelse fra WehaveAnyspace

Thank you very much Jaime!

sterk aanbevolen

vriendelijke, aardige, goede service

17. august 2020

Besvarelse fra WehaveAnyspace

Dankjewel Stefan! Fijn om te horen.

Zeker positief!

Aan de telefoon uiterst goed te woord gestaan en de medewerkers denken echt met je mee. De communicatie is vlot en direct. Bijzonder fijn samenwerken met dit bedrijf.

17. marts 2020

Goed geholpen

Goed geholpen! Niks was teveel moeite.

10. marts 2020

Besvarelse fra WehaveAnyspace

Dankjewel Maarten, goed om te horen!

Prima!

Prima geholpen bij het vinden van een mooie plek. Adequaat, behulpzaam, respectvol en snel. Dank je wel!

4. marts 2020

Alles was snel gefixt.

Alles was snel gefixt.
Ze doen een goede marketing en hebben snel reagerende partners.

Had binnen 3 dagen huisvesting.

28. februar 2020

Top en snel

Top, snelle bemiddeling wanneer we het echt nodig hadden. Goed geluisterd naar budget en behoefte. Geen achteraf verrassingen. Aanrader bij tijddruk

29. januar 2020

Zeer gerichte voorstellen

Zeer gerichte voorstellen, goede opvolging en een transparante en fijne communicatie met Joost!

24. januar 2020

Besvarelse fra WehaveAnyspace

Dag Roos! Bedankt voor de positieve reactie!

Tevreden

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel ontvangen, ook de zakelijke uitstraling van het kantoor bevalt me goed!

21. januar 2020

Besvarelse fra WehaveAnyspace

Bedankt WW! Laat ons vooral weten wanneer je ons weer nodig hebt, dan helpen we je graag nog een keer!