Wat een gemak, digitaal vignet, geen gedoe en plakplaatjes op de voorruit. Ook de digitale tol trajecten worden nu geregistreerd en via de creditcard afgerekend. Zorgeloos rijden is top! Doen even r... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De vorige keer heb ik het vignet aan de Tsjechische grens gekocht. Tijdrovend en omslachtig. Via de ANWB kwam ik bij wegenvignetten. Nl terecht. Werkt simpel, iedere digibeet kan dit en het vignet i... Se mere
Al vaak en met regelmaat gebruik van gemaakt. voor Tsjechië vooral maar ook Oostenrijk en Zwitserland werkt goed. snelle service en makkelijk in gebruik. 1x stonden we al met de camper bij de It... Se mere
Vignetten direct geregeld. Ik denk Vignetten regelen gaat nog wat tijd inzitten. Binnen 3 minuten waren ze binnen. Dat alle Vignetten op een website te bestellen is. Is ook erg fijn. Zo hoef ik... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede website en snelle afhandeling
Goede en betrouwbare website. alles kwam snel en werd duidelijk aangeleverd via de mail. Enige minpunt die ik kan benoemen is dat de milieusticker iets langer op zich liet wachten dan werd benoemd op de website.
Snel bestellen in plaats van zoeken op…
Snel bestellen in plaats van zoeken op buitenlandse websites of bij de pomp in de rij staan voor de vignetten. Snel en duidelijk, nette mails!
Super snel top
Ik moet zeggen dat het een topsite is
Had niet verwacht dat het zo snel ging binnen 10 minuten kreeg al een mail het vinget echt top
Ik raad het iedereen aan
Gemakkelijk en snel!
Jullie website zag er goed en betrouwbaar uit. Het bestellen ging erg vlot en gemakkelijk. En wat schetst mijn verbazing? De (digitale) vignetten rolden al na 10 minuten binnen! Niet dat ik echt haast had, maar wel fijn dat het zo snel was geregeld.
Bestellen ging erg makkelijk en snel
Bestellen ging erg makkelijk en snel, ook heb ik het vignet binnen 30 minuten al binnen gekregen. Goeie site.
Snel geregeld
Lekker makkelijk te bestellen vanuit de auto voordat je het betreffende land in rijdt. Geen gedoe met fysieke vignetten.
Goede prijs en snel geregeld!
Betrouwbaar Vignet te bestellen.
Makkelijk te vinden en te bestellen.
Snelle en betrouwbare service!
Super snel een vignet voor Slovenië…
Super snel een vignet voor Slovenië besteld vanuit Kroatië. Binnen een uur bericht dat kenteken geregistreerd was.
Super snel een tol vignet…
Super snel en makkelijk een tol vignet voor Oostenrijk digitaal geregeld.
Goede en snelle service!
Service was heel erg fijn! Online vignet voor Oostenrijk gekocht in de ochtend, en in 2-3 uur had ik netjes de mail binnen met de bevestiging! Verder hoefde ik niks te doen dus dat werkt erg fijn!
makkelijk, snel en goed
Al enige jaren gebruik van wegenvignetten gemaakt, snelle service en werkt perfect.
Via deze website zeer snel
Via deze website zeer snel, goed, duidelijk en betrouwbaar een vignet voor Oostenrijk kunnen regelen. Dank daarvoor
Makkelijk en snel geregeld
Vignet voor Tsjechië was eenvoudig te bestellen en ook snel binnen via de mail met extra informatie.
Makkie
Aanvragen was makkelijk en de de toezending was super snel en uiterst correct uitgevoerd. Zeker aan te raden! Binnen de 30 minuten was alles al geregeld.
Top service en super snel geregeld
Top service en super snel geregeld
Alles was snel en makkelijk geregeld.
Nummer 1 website voor vignettes
Super gemakkelijk om een vignette hier te bestellen. Heb op verschillende sites gekeken en deze was de goedkoopste van allemaal. Super tevreden met deze service!
Digitaal vignet voor Tsjechië.
Vignet voor Tsjechië via de website besteld. Gemakkelijk aan te vragen en een snelle service.
De volgende dag had ik het digitale vignet via de email al binnen.