Weekly Revolt Anmeldelser 1.081

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gillar hela konceptet med både träningen och kosten. Sen får man även så mycket bra tips på mat och mellanmål så det går ingen nöd på att äta nyttigt och gott. Kul att jobba i grupp även om man trä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Livsomvälvande erfarenhet för mig! Från att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg på 66 dagar samt att kunna... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har varit noga med maten. (Jättegoda recept.) Vi har gjort dagliga, mage då och då samt rehab men inte följt alla utmaningar slaviskt. Göran har gått ner 11 kg och jag 4 kg. Kroppen har blivit mind... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt upplägg. Väldigt varierad träning i både utmaningarna och daglig träning. Bra hjälp av fysio med olika rehabövningar. Härlig pepp och bra tips när man ska jogga och springa och inte utfö... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste

Skrevet af virksomheden

Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa beslutet i mitt liv

Bästa beslutet i mitt liv.
Jag är helt fäst i allt som WR gör och skapar. Allt från träning till kost och gemenskapen den är oslagbar. Vill du ge en gåva till dig själv, då är WR rätt val. Vänta inte, det finns något för alla!

4. september 2025

Hej Sara,
Åh vilket fint omdöme - vi blir alldeles rörda här i teamet, tack snälla du! 💗 Vi är så otroligt glada att få vara en del i din resa. Jag hoppas vi ses igen i framtiden i något av våra program. 🙏 / Angelica Team WR

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Konceptet funkar och är lätt att följa

Konceptet funkar och är lätt att följa, även för mig som inte har massa kilos övervikt, men ville bli av med ”trivselvikten”

2. september 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Hej Lisa, tack för ditt omdöme! Så kul att du gillade upplägget och att du kände att det passade in i din livsstil även om du inte behövde göra en större förändring. 🙏💗 / Angelica Team WR

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

WR levererar det dom säger att dom ska…

WR levererar det dom säger att dom ska göra. Pålitligt. Fungerar utmärkt!

1. september 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Hej Kristina! Jättekul att se att du känner att vi levererade upp till dina förväntningar. Vi är så glada att du var med oss i programmet. Tack för ditt fina omdöme. 💗 / Angelica Team WR

Goda och nyttiga recept

Goda och nyttiga recept, och bra upplägg på träningarna. Jag kommer vilja fortsätta att äta och träna enligt deras rekommendationer, efter att de 66 dagarna är över!☺️👍🏻

Besvarelse fra Weekly Revolt

Hej Jeanette! Härligt att du känner dig peppad att fortsätta även efter programmets avslut. Vi är så glada att få vara en del av din resa. Tack för ditt fina omdöme. 💗 / Angelica Team WR

Gillar upplägget skarpt

Gillar både upplägg, tonalitet, recept, rutiner och träningspass. För mig är detta inte bara ett program utan en livsstils träning som funkar i verkligheten och som ger resultat.

Besvarelse fra Weekly Revolt

Hej Lars, vilket fantastiskt omdöme du ger oss - tack snälla! 💗 Otroligt kul att du trivs i WR världen och att upplägget passade dig. Tack igen för ditt omdöme. 🙏 / Angelica Team WR

Hållbar Tränings- och kostmotivation

Tränings- och kostmotivation har kommit tillbaka och jag känner att det är hållbart framöver. Mkt bra guidning, tips för ett hållbart liv mitt i livet!

Hej Karin,
Så kul att höra att du känner att upplägget är hållbart även i framtiden för dig. Tack snälla för ditt omdöme! 🥰 / Angelica Team WR

Bästa!

Så bra för mig som har barn.🙏😁💛🖤

Hej Emir,
tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att upplägget passade in även i ditt familjeliv! 🥰🥳 / Angelica Team WR

Hej Ida,
tack för ditt fina omdöme! Så kul att se att du uppskattade peppen och stödet under programmets gång. 🥰 / Angelica Team WR

Bra träningspass

Bra träningspass, recepten är enkla och smakar bra.

30. august 2025

Hej Annika,
tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du uppskattade upplägget! 😃 / Angelica Team WR

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uppskattar det peppande upplägget med…

Uppskattar det peppande upplägget med coacher, mentorer och en gemensam grupp som hjälper varandra med träning och bättre kosthållning.

30. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Stort tack för ditt fina omdöme! Det känns extra härligt att du trivs med upplägget och gemenskapen. Mixen du beskriver kan vara ett otroligt stöd för många som vill skapa hållbara förändringar i vardagen, underbart att du uppskattar den och tar dig fram på din väg! Fortsätt köra på, vi hejar på dig hela vägen! 💪✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och bra service!

Alltid snabb leverans och när det blev fel i paketet var de snabba att åtgärda det och skicka ut nya varor.

28. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Det gör oss verkligen glada att höra att din beställning kom snabbt och att allt löste sig smidigt när något blivit fel. Vi vill så klart att allt ska bli rätt från början, men ibland händer det missar och då ska det gå lätt och snabbt att få rätt — och vi är så glada att du upplevde just det 🙏

Tack för att du är med oss, för ditt förtroende och för att du delar din upplevelse 🥰

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stor variation av måltider. Lätt att hitta mat som jag tycker om

Stor variation av måltider. Lätt att hitta måltider jag tycker om. Bra träningsformer.

28. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Så härligt att läsa att du uppskattar variationen i måltiderna och enkelt hittar favoriter som passar dig 🙌 Och vad roligt att träningspassen landar rätt också! Fortsätt din väg, i din anda – heja dig! 💪🧡

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Förändring som funkar. För mig har det varit förändring som…

För mig har det varit förändring som fungerar, som har fått mig att må väldigt bra. Att både ändra kost och samtidigt träna. Bygga styrka små steg i taget på ett sätt som är genomförbart trots att livet öser på som vanligt.

27. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Vilken fin beskrivning av en förändring du beskriver känslan av! Vilket jobb du gjort 💪 Så inspirerande att höra hur du hittat balansen utan att det känns övermäktigt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och dina tankar! 🌸

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goda recept vilket gör det enkelt att…

Goda recept vilket gör det enkelt att äta nyttigt. Mitt råd är fortsätt att satsa på maten.

27. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Vi älskar att du säger det – maten är ju en så stor del av grejen! 😍 Tack för att du påminner oss om varför vi lägger så mycket hjärta i recepten och stort tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme 🩷

Uppmuntrade

Appen hjälper dig att skapa nya vanor

26. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Tack snälla för att du delar med dig av din uppfattning. Så fint att höra att appen hjälper dig skapa nya vanor – precis det vi hoppas på! ✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weekly Revolt är nu en del av min vardag utan att jag tänker på det

Det bästa valet jag gjort för min egen hälsa och välmående. Har med weekly’s upplägg hittat en hållbar struktur i vardagen full med god mat och rolig träning utan att behöva tänka massa själv med resultatet att jag är piggare, gladare och sover bättre. Programmet har även givit mig fin gemenskap och träningskompisar. När programmet är slut, är inte rutinerna borta, de blir kvar! Weekly Revolt är nu en del av min vardag utan att jag tänker på det. Tack!

25. august 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Wow, vilket fantastiskt omdöme! Det du beskriver är verkligen en stor del av vad vi försöker uppnå med Weekly Revolt – att skapa hållbara vanor som lever kvar långt efter programmets slut. Så roligt att höra hur du hittat glädje, energi och gemenskap på vägen! Tack för att du delar med dig och för att vi får vara en del av din vardag. ✨

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Första gången det funkat!

Första gången jag testat WR och även första gången nånsin som jag faktiskt klarat av att gå ner i vikt!

23. oktober 2025

Besvarelse fra Weekly Revolt

Vilken milstolpe! Stort grattis till din fina insats, du har gjort jobbet och vi är glada att du tog steget och testade ett av våra upplägg! 😀 Heja dig!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.