Jeg købte et isbad i sommeren 2024. Tiden gik, og jeg fik først pakket det ud i sommeren 2025. Noget af det bestilte tilbehør var udsolgt, og de havde vedlagt nogle andre ting som kompensation. Nu... Se mere
Jeg bestilte et isbad til min mor. Da vi sætter det op er det utæt. Vi kontakter med det samme WedoRecovery via deres mail. I 2 uger har min mor nu måtte slås med ligeglade medarbejdere der all... Se mere
Jeg købte nogle varmpuder af dem (bestie-pakken) Den ene ankom med et hul i siden. Jeg skrev derfor en mail til dem, fordi det er den eneste måde man kan"anmode" om en retur - også et mystisk system?... Se mere
Wedo Recovery specialiserer sig i restitutions- og sportsrelaterede produkter. Vi bestræber os på; Hurtig levering, produkter af høj kvalitet og høj kundetilfredshed. Vi arbejder konstant på at optimere vores service samt produkter, og vi håber, du vil hjælpe ved at give en anmeldelse.
Virkelyst 8A, 4420, Regstrup, Danmark
- support@wedo-recovery.com
- wedo-recovery.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fungerer upåklageligt
Nu har jeg brugt isbadet nærmest dagligt fra august 2025 til februar 2026. Det står udendørs og er ofte dækket af sne om morgenen på denne årstid, men alt fungerer upåklageligt. Jeg er virkelig glad for produktet og min nye livsstil :)
Radiotavshed
Jeg fik hurtigt tilsendt et isbad og da jeg en uge efter at have sat det op og fyldt vand i, fandt jeg ud af, at vandet var sivet ud, henvendte jeg mig via deres kontakt formular. Og har intet hørt. Kan her læse mig til at det er normal praksis for firmaet. Pinligt. (Reference T&T 038513225528)
Radiotavshed
Jeg bestiller to isbad, til mig og min søster. Mit bad er dog utæt, hvorfor jeg skriver til firmaet, der hurtigt sender mig et nyt.
Mit andet bad er dog også utæt og jeg får igen tilsendt et nyt bad.
Tredje gang er dog ikke lykkens gang og det viser sig at det ikke kun er mit bad men også min søsters bad der er utæt.
Jeg kontakter igen firmaet og regner med den samme gode kundeservice. Det sker dog ikke og i stedet for er der radio tavshed.
På trods af gentagende mails, er der ingen respons på mine henvendelser.
Jeg kan på ingen måde anbefale en virksomhed som behandler sine kunder på denne måde!
De svarer ikke på mails eller gennem deres kontaktformular
Da jeg ikke fik svar skrev jeg 3 dage senere på deres kontaktformular på hjemmesiden, hvor de selv hævder at: "Vi svarer typisk inden for 24 timer." Der er i alt gået 6 dage nu og jeg har stadigvæk ikke hørt noget fra dem
Jeg købte et isbad fra Wedo Recovery…
Jeg købte et isbad fra Wedo Recovery for omkring 9 måneder siden. Desværre begyndte badet efter kort tid at skille fra hinanden i samlingerne, selvom vi ikke har brugt klor eller andre kemikalier og har behandlet det med omhu. Jeg kontaktede deres kundeservice for at reklamere over fejlen og forklarede, at badet har stået stabilt på vores flisebelagte terrasse og kun er blevet brugt meget lidt af min kone.
Jeg sendte billeder af skaderne, men Wedo Recovery nægtede at erstatte badet og påstod, at skaden skyldtes forkert brug. De tilbød kun 50% rabat på et nyt isbad, hvilket jeg ikke synes er en rimelig løsning. Jeg foreslog at sende badet tilbage, så de kunne inspicere det, men det afviste de også.
Samlet set er jeg meget skuffet over kvaliteten af produktet og den dårlige kundeservice, jeg har oplevet. Jeg kan desværre ikke anbefale Wedo Recovery baseret på denne oplevelse.
Utæt ved levering!!
Jeg bestilte et isbad til min mor. Da vi sætter det op er det utæt.
Vi kontakter med det samme WedoRecovery via deres mail. I 2 uger har min mor nu måtte slås med ligeglade medarbejdere der alle efterspørger præcis det samme hver gang. De vil vide hvad problemet er samt se billeder. Min mor har sendt dette flere gange men hver gang der kommer svar er det samme standard mail der kommer.
Elendig service og manglende tilbud om nyt isbad.
Kommer aldrig til at anbefale denne virksomhed til andre.
Utætheder ved første og anden levering
Fik leveret et isbad fra wedo. Efter en time var vandet rendt ud pga utætheder.
Kontaktede wedo og der blev hurtigt tilsendt et nyt. Pga operation gik der et par uger inden jeg fik sat det op. Samme problem. Vandet pibler ud. Bestemt ikke tilfredsstillende. Nu afventer jeg svar fra endnu en klage.
Levering
Hmm, havde satset på hurtig levering, men endnu ikke afsendt, selvom pengene blev trukket dagen efter bestilling d. 25/4
Recoverytub
Hurtig levering og meget nem at samle.
Bestilte torsdag og fik leveret allerede lørdag.
Fantastisk isbad
Jeg har købt isbad hos Wedo Recovery. Det var desværre utæt, men allerede samme dag var der sendt et nyt, TOTAL GOD SERVICE. Jeg er virkelig glad for isbadet, det har den perfekte størrelse (jeg er180 cm høj),nem at komme ned i og god plads til at sidde i. Jeg bruger det hver dag. JEG ELSKER DET🥰
Flot og stabilt isbad og god service 😃
Er rigtig glad for mit isbad og modtog det hurtigt efter bestilling. Isbadet var desværre utæt og jeg tog derfor kontakt til firmaet og fik meget hurtigt leveret nyt isbad kvit og frit. Kan varmt anbefale at købe isbad ved Wedo - super service.
Godt kar, god service, tilbehør trænger til kvalitetstjek
Fin oplevelse med wedorecovery. Selve karret virker fint og stabilt - tror jeg bliver rigtig glad for det. Jeg havde fået to covers med til karret - det ene passede ikke og det andet var i stykker, men wedorecovery sendte hurtigt to nye, så god service der :) Det kan ikke helt snige sig op på fem stjerner pga. kvaliteten af tilbehøret - tasken til at opbevare karret i, når det ikke er i brug, er alt for dårlig kvalitet og har allerede flere huller, selvom den kun er benyttet een gang.
Fantastisk service
Fantastisk service. Ikke noget snik snak, tror ikke jeg har fået sådan service før.

Besvarelse fra Wedo Recovery
Hurtig levering! Meget tilfreds med mit isbad fra Wedo Recovery.

Besvarelse fra Wedo Recovery
Hurtig levering og virkelig god…
Hurtig levering og virkelig god service. Produkt er god kvalitet.

God kvalitet
God kvalitet. Hurtig levering. God service med hurtigt svar på mine spørgsmål.

Utrolig god kvalitet
Utrolig god kvalitet. Jeg bestilte produktet og var meget skeptisk i starten, men jeg må bare sige at isbadet fra Wedo Recovery er forrygende. Super god kvalitet og ekstrem holdbart. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Wedo Recovery
Et enormt lækkert alternativ til…
Et enormt lækkert alternativ til klassisk vinterbadning. Jeg nyder at kunne have mit eget isbad stående på terrassen!