Webreus Anmeldelser

4,7

Een probleem gemeld over mail die vanuit bepaalde externe omgevingen niet meer op mijn eigen mailaccount binnenkwam. Binnen een dag een antwoord én de oplossing. Niets anders dan lof voor de service,... Se mere

Mijn vele jaren oude websites bij Webreus waren nog niet overgezet naar https:// i.p.v. het destijds normale "insecure" http:// Webreus deed bij navraag nu zelf 1 van de benodigde stappen, en was glas... Se mere

Mijn ervaring met Webreus.nl was uitzonderlijk positief. Als beginner had ik geen idee hoe ik een website moest opzetten en deze koppelen aan een adres. Gelukkig stond het team van Webreus altijd kl... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

Vanaf 15 augustus ruim 14 dagen…

Vanaf 15 augustus ruim 14 dagen vreselijk geworsteld met een website die offline was door perikelen bij een Amerikaanse website editor. Jim en Leo hebben mij steeds geduldig geholpen tijdens deze stressvolle periode. Alles werkt weer.

15. august 2025

Ik ben ontzettend tevreden over deze…

Ik ben ontzettend tevreden over deze webhost. De support reageert snel, denkt mee en lost problemen direct op. Het geeft veel vertrouwen dat er altijd iemand klaarstaat die echt verstand van zaken heeft. Voor mij de beste keuze in hosting!

1. september 2025

Beheer paneel is zeker niet van dit…

Beheer paneel is zeker niet van dit tijd je bent erg beperkt. Slechtere heb ik niet gezien

2. september 2025
Webreus-logo

Besvarelse fra Webreus

Ons controlepaneel bevat alle essentiële functionaliteiten voor het beheer van uw online diensten.

Hierin vindt u bijvoorbeeld de instellingen voor uw website (webhosting), uw e-mailadressen en DNS beheer.

We begrijpen dat de indeling van controlepanelen kan verschillen en dat u wellicht gewend bent aan een ander systeem.

Het kan daarom voorkomen dat u niet direct de gezochte instellingen kunt vinden.

Laat ons alstublieft weten welke functionaliteit u mist.

Wij helpen u graag door uit te leggen waar u deze specifieke opties in ons controlepaneel kunt vinden en hoe u deze optimaal kunt benutten.

zeer tevreden

Al jaren bij Webreus en ondertussen draaien er al 8 websites .. Zeer goede helpdesk die zeer adequaat reageert. Meer dan tevreden over . Heb ervaring met andere hostingpartijen, maar ze springen er echt boven uit ..

2. september 2025

Geweldige Service

Ben enorm goed geholpen door Jim deze heeft mijn hele homepage verhuist naar de Webreus doordat ik niet meer bij mijn oude bestanden kom komen.
Helemaal top Jim je krijg van mij een heel groot compliment.
Johan van de Vrede

18. juli 2025

website maken

Bij het maken van mijn website ondervond ik wat probleempjes omdat ik niet zo thuis ben in het maken van een website. Na een mail gestuurd te hebben heeft webreus het zelf voor me opgelost. Was verbaasd van de service, webreus bedankt!!!

14. juli 2025

Geweldige support

Geweldige support, snel en vooral heel vriendelijk en persoonlijk. Ik had best wat specifieke verzoeken en de oplossing is speciaal gebouwd zonder moeilijk doen. Hier merk je dat er echt nog tijd in een klant wordt gestoken.

10. juli 2025

goede service

Ik ben heel lang bij Webreus. iedere keer als er een probleem is, zoals nu bij mijn mail omdat ik een nieuwe laptop heb, reageren zij snel en adequaat. Hele goede service!

16. maj 2025

De boel liep vast

De boel liep vast, Wp, site: alles op blank, geen inlog mogelijk etc. Een mailtje naar Webreus en binnen now time antwoord èn oplossing: super! Uitleg ook duidelijk.

19. maj 2025

Ik host mijn twee websites al sinds…

Ik host mijn twee websites al sinds 2011 bij Webreus. Ik ben super tevreden, het contact verloopt heel fijn en ik heb nooit problemen. Als ik toch eens hulp nodig heb reageert de helpdesk super snel en efficient.

13. maj 2025

Al decennia bij Webreus…

Al decennia bij Webreus met meerdere hostingpakketten. Ondanks wat anderen wel eens beweren zijn ze voor mij nog steeds vertrouwd. Kundige en behulpzame helpdesk, instellingen zeer goed naar eigen inzicht aan te passen, veel mogelijkheden hierin. En ook niet onbelangrijk, nog steeds zeer betaalbaar! Keep up the good work!

24. april 2025