Akkurat som de øvrige historier. Ingen ydelse for pengene og ingen tager telefonen. Caroline Kloster hedder min såkaldte kontaktperson, utroligt at nogen vil lægge navn til sådan en gang svind... Se mere

Jeg føjer mig til rækken af kunder som dette firma bevidst har snydt ! Jeg blev kontakte af firmaet i oktober 2013, som lovede os en god plads på nettet når man søgte på bestemte søgeord. Jeg spurg... Se mere

1,6

Dårlig

Penge ud af vinduet

Google webplus tog kontakt til mig i juli måned, og jeg har ringet til dem flere gange og fik altid af vide at de godt kunne se der var et problem og teknikeren vil kigge på det og at det vil virke inden for en uges tid og den samme besked fik jeg 8 gange og så holdt de op med at tag deres telefon lidt før december og har sendt mails til dem og deres bogholderi men uden held.

2. februar 2014

De kunne bare høre efter...

De har startet firma uden at vide noget om det de har som produkt. ikke engang Basic som html...... til grin. Jeg har sjovt nok en liste med kunder fra dem som jeg har checket op på og der sku ikke mange der har ny siden op og køre, selv dem som ikke har noget stort kode til at fungerer er med nyt design.
På den anden side må man ikke sige man ringe på google's vegne...
Jeg hjælper med glæde gratis dem som er snydt til at få deres google place profil op =)

29. januar 2014

Ført bag lyset af webplus (og de får ikke så meget som en stjerne herfra)

Jeg føjer mig og til rækken af selvstændige som i den grad er blevet snydt og ført bag lyset af Webplus. Jeg kan på jeres beskrivelse at min historie er identisk med jeres. Jeg blev kontaktet i juni 2013 - som nystartet firma og har efterfølgende talt, et utal af gange med forskellige medarbejdere (I den forbindelse, kan jeg ikke forstå de medarbejdere, som arbejder der, for hvordan man kan arbejde for et firma som SNYDER og fører deres kunder bag lyset, ved at sælge et produkt som ikke eksisterer.
Jeg er så rasende og samtidig ked af situationen, at jeg har lavet en lang skrivelse til forbrugerstyrelsen, til DR1 og TV2 samt lavet en pressemeddelse til JP, Berlinske, Politikken.

20. januar 2014

Svindlere

Jeg føjer mig til rækken af kunder som dette firma bevidst har snydt !
Jeg blev kontakte af firmaet i oktober 2013, som lovede os en god plads på nettet når man søgte på bestemte søgeord. Jeg spurgte ind til en del og følte egentligt at det lød fornuftigt, måske for godt til at være sandt.
Og det var lige netop det, det ikke var. Jeg har talt et par gange med nogle medarbejdere, som sagde at om en uge ville det hele være på plads. Men nej - og nu kan jeg overhovedet ikke komme i kontakt med dem hverken på telefon eller på mail

18. januar 2014

Snyd

Kan se der er andre som har anmeldt dette firma.
Webpluds tog kontakt til mig i feb md. 2013 og fortalte mig at jeg kunne
få en super annonce på Google Place. De kunne bare ikke få den op og køre,
siden hørte jeg ikke noget fra dem. Jeg har ringet mange gang, og hver gang
var det Google der havde skylden.
Pas på disse pludselige opringninger om et super tilbud.

7. januar 2014

Har også betalt uden at få noget !

Ja jeg kalder det også et svindler firma, håber aldrig jeg kommer til at møde personen bag webplus ApS da jeg endelig kom igennem til dem lovede de også at jeg kunne få pengene tilbage ! Men det hele er fup, og jeg håber ikke det passer at de bare er ved at starte op i et nyt navn .

7. januar 2014

tjek cvr.dk under Webplus ApS!

Fået en faktura 31 okt. og det er så hvad der kom ud af det'
Starter så lige 2014 ved at søge dem på cvr.dk, og kan så se de er under konkurs!
Hvornår de så har meldt det ud kan man så gruble over!!!

Er ikke lige den måde de hjælper med at have tillid til sælger der ringer virksomheder op!!!

3. januar 2014

Fup og svindel

Det værste svindel jeg har oplevet.
Man får intet for sine penge.
Det er nøjagtig samme fremgangsmåde de bruger, når de ringer rundt og snyder folk, kan jeg læse her.
Hvordan kan det lade sig gøre?
De er nærmest umulige at få fat på, men jeg talte dog men en pige en dag, som bare skulle passe telefonen, hun fortalte dog at de var ved at gå konkurs,
eller skifte navn som en fyr fortalte en anden dag, hvor det lykkedes mig at komme igennem.
En fin sag til Kontant.

16. december 2013

LaserTryk.dk har ikke noget med WebPlus at gøre.

LaserTryk.dk nævnes på Webplus' hjemmeside som en samarbejdspartner. Dette er pure opspind. Vi har aldrig haft noget med firmaet at gøre og de anvender vores logo uden tilladelse. Vi har bedt dem fjerne det - uden der er sket noget af den grund. M.v.h. Esben Mols, direktør, LaserTryk.dk

16. december 2013

FUP OG BEDRAG HAR VALGT IKKE AT GØRE MERE

Det værste jeg er hoppet på er at jeg bagefter har fundet ud af at jeg selv kunne lave ydelsen gratis, det er fup og svindel, ydelsen bliver aldrig leveret, og der rykkes for penge der er indbetalt, jeg vil fraråde alle at have med dette firma at gøre.
Der svares ikke på mail, og får man endelig kontakt på telefonen sker der ingenting.

13. december 2013

webplus refundere ikke penge på trods af de lover det i telefon.

har som andre betalt for en google places Ydelse som jeg ikke har fået . den lovende top placering kom aldrig og efter gentagne telefon samtaler med lovning på de ville refundere pengene . stadig intet sket.

Jeg har dog ikke givet op , jeg skal nok få mine penge tilbage.
sådan en gang bondefangeri skal man ikke bare affinde sig med så er det jo netop de kan blive ved og ved .

10. december 2013

webplus giver minus.

Caroline Kloster hedder min såkaldte kontaktperson, utroligt at nogen vil lægge navn til sådan en gang svindel.

Stadig kan jeg se de søger 5 nye medarbejdere med god overtalelses evne, de burde søge nogle teknikere der kunne lave det de lover.

Hermed viderebringer jeg en stor advarsel mod at benytte jer af Webplus.

Hanne Bøggild

9. december 2013

Dårlig service og styring..:-(

Den eneste respons efter betaling er rykker for samme beløb man har betalt med gebyr... intet af det betalte er udført, ingen telefoner tages, ingen respons på mail.... skod firma
Funkydiva.dk
Kim Petersen

4. december 2013

Svindel firma

Købte Google place i juli måned. Fik koderne til at aktivere profil to måneder senere. Profilen fungerer stadig ikke og de har lovet mig pengene tilbage. Jeg ringer stort set dagligt, men bogholderen er åbenbart aldrig på arbejde. Har haft ringet til firmaet mindst 20 gange. Tvivlsomt at de overhovedet overføre mine penge til mig. Brug aldrig dette firma!

25. november 2013

Lige til kontant!

Jeg kan se jeg ikke er den eneste der har haft bøvl med det her lyssky firma.

Efter en samtale hvor man udtrykkeligt siger man ikke ønsker at bestille noget kommer der efterfølgende en regning på google places pro !!!

En service vi selv allerede selv havde tilmeldt os hos google, er uddannet datamatiker, kunne godt selv lige overskue at trykke på de par knapper.. hvilket de fleste der har brugt en computer før nok ville kunne.

Lad Jer ikke narre, det er et fusker firma! har efterfølgende skrevet 3 e-mails og forsøgt at ringe, hvor man får en telefonsvarer..

22. november 2013

ET USSELT LILLE REKLAMEBUREAU PÅ FYN

Jeg plejer normalt ikke at lave dårlige anmeldelser, men dette er uacceptabelt.
WebPlus sælger gratis produkter til mange 1000 kr. Hvis en sælger ringer derfra, så skynd Jer at bede dem om at slette Jeres nummer! Hvis du først har sagt ja til et produkt sender de en faktura, hvor I SKAL betale inden 8 dage, hvorefter der bliver sendt rykkere.
Når der er betalt er der ingen service og der er mange mange utilfredse kunder i min omgangskreds!
Da jeg modtog mit produkt, min Google Place profil, var der gået 4 måneder siden bestillingen. De promovere sig med, at der ville gå en uge fra bestilingen er lagt, hvilket er noget af en underdrivelse.
Ydermere blev jeg lovet topplacering, hvilket jeg stadig ikke har fået.
Jeg har til gengæld fået en halvfærdig profil med et billede i stedet for 10 og ingen profiltekst som lovet.
De 8.000 kr. har på ingen måde levet op til forventninger, mine penge er spildt og jeg er stærkt utilfreds. De vil på ingen måde refundere beløbet.

HOLD JER LANGT VÆK FRA WEBPLUS!

22. november 2013

Fup firma

En yderst ivrig sælger der må være lønnet pr. salg pr. dag forsøger at sælge en produktet Google Places ~3.700,-

Kommer med en stor smøre om at Deres såkaldte ekspert vil gå i gang med at programmere Google Places til ens virksomhed.. ehm..

Alle der måtte læse det her, Google Places er GRATIS! og kræver absolut ingen programmering, blot et par klik med musen..

HUMBUG - HOLD JER VÆK !

19. november 2013