Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Webko. Fra start til slut har processen været både professionel og tryg, og vi har altid fået hurtige svar og god sparring undervejs. De har virkelig... Se mere

Webko var præcis det firma vi søgte. Et firma der har en høj troværdighed, kort svartid og personlig service. De leverede det de lovede, og til tiden. Jeg har hele vejen igennem oplevet kompetent spa... Se mere

I forbindelse med skift til nyt ERP-system havde vi brug for en ny partner til vores webløsning med B2B-shop. Webko var ikke den største og ældste partner, vi kunne vælge, men de har været den helt... Se mere

1. Websitedesigner
  2. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  3. Grafisk designer
  4. Online-marketingbureau

Webko er web­bu­reau i Herning, hvor vi vær­ner om vo­res kun­der. Vi er digitale konceptudviklere, som tænker strategisk og har fokus på målet – hvad en­ten det er at ska­be salgs­le­ads, sæl­ge pro­duk­ter el­ler ak­ti­ve­re et brand.

4,8

En rigtig god og effektiv virksomhed

Jeg har lige færdiggjort et samarbejde med Webko og jeg kan kun sige, at de er super dygtige. For de lytter til ens tanker og ideer, og herefter gør de disse til virkelighed indenfor en rigtig fin tidshorisont. Derfor kan jeg absolut anbefale dem til fremtidige kunder.

Mathias T. - Added Values.

29. april 2019

Webko er et seriøst firma

Webko er et seriøst firma, der har løst vores opgave med 2 hjemmesider. Det er nogle yderst kompetente fyre, som har været lydhøre, når vi er kommet med noget og vi har sammen fundet frem til det, der virker for os.
De har været super professionelle og hjulpet os igennem processen samt udviklingen af vores hjemmesider. Vi er fuldt ud tilfreds med resultaterne.

Deres system er nemt at arbejde med og hvis der har været det mindste, har de hjulpet os med at løse problemerne.

Vi giver vores bedste anbefalinger til Webko.

18. marts 2019

Super dygtige herrer bag det lille…

Super dygtige herrer bag det lille bureau. De er gode til at forstå de ønsker man udtrykker og til at komme med konkrete løsningsforslag. Derudover er de gode til det tekniske også :)

26. september 2018

Jeg er en virkelig SUPER glad kunde

Jeg er en virkelig SUPER glad kunde, der har fået fuld valuta for pengene, da jeg gik død i opsætning af min webshop, Jacob Soelberg, du er eminent til at forstå de ønsker, jeg havde for min hjemmeside/webshop.

Derfor kan jeg varmt anbefale jer, hvis andre har brug for hjælp til hjemmeside eller webshop. I er hurtige, effektive, og har styr på detaljerne.
Ved et tilfælde landede jeg på Webko.dk hjemmeside, da jeg Google efter hjælp til en ny hjemmeside/webshop. Jeg følte mig med det samme velkommen på siden, ingens smarte trick for at få nye kunder. Og det blev bekræftet da jeg ringede op og fik en god snak om mine forventninger.
De bruger sloganet på deres hjemmeside: ”Ærligt og enkelt. Webko leverer smukke og effektive hjemmesider, der er brugervenlige for både dig og dine kunder.”- Og det gør de 100 %
Det der især tiltalte mig, var at de gav mig modspil og ikke snakkede mig efter munden. Som kunde har mange ideer til, hvordan en hjemmeside skal se ud, ideer som måske ikke er så smarte i virkeligheden. – Og det er her man skal lytte til dem der ved noget om webdesign, hvorfor få en standard webshop, hvis man kan få en unik side, der ikke koster en bondegård. Mange vil gerne gøre det så billigt som muligt, men pris og kvalitet følges ad.
Jeg gav webko 100% frie hænder til, at designe hjemmesiden/webshoppen, ud fra nogle grundelementer som skulle være på siderne. – Og sikken et FLOT arbejde, som de har leveret. Se det på Forlaget Meelbye

Jeg kan varmt anbefale Webko og er du i tvivl om, de kan løse din opgave, så ring og få en uforpligtende snak. De er hurtige til at afdække, om det er en opgave, som de kan hjælpe dig med.

– Har du også været tilfreds med Webko, så håber jeg, at du vil fortælle det på Facebook, så flere kan få kendskab til firmaet.

Mange tak for det gode samarbejde, som vi har valgt at fortsætte, så I tager vare på min forretnings hjemmeside/webshop
Susanne Meelbye

27. december 2017

Pålidelige og dygtige

Vi er meget glade for samarbejdet med Jacoberne og for det færdige resultat. De er meget professionelle og behagelige. Tusind tak.

- Helene Koch, Tella Consultants

11. december 2017

Flotte website fra et kompetent bureau

Jeg er meget(!) tilfreds med kvaliteten og brugervenligheden af vores nye site, som Webko har designet og programmeret. Jacob og Jacob er super skarpe til, at forstå vores behov og omsætte vores tanker og idéer til flotte sider. Og så er de hurtige til at svare og super behjælpelige.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger!
Mvh Martin
We Are Humans
wearehumans.dk

17. november 2017

Seriøst og kompetent virksomhed

Vi har samarbejdet med Web & Ko I flere år nu, og vi har været yderst tilfredse. De er utrolig samarbejdsvillige, og reagerer utrolig hurtigt på henvendelser. De står altid klar til at hjælpe og guide os, og det har en utrolig stor betydning når man er en mindre virksomhed.

Vi vil uden at blinke stærkt anbefale Web & Ko.

10. oktober 2017

Webko - to unge fyre der bare kan deres kram - og du får rigtig meget for pengene

Jeg fandt Webko på nettet da jeg søgte på "hjemmeside med booking".
Jeg tog telefonisk kontakt til firmaet, der "nægtede" at komme med en ca. pris på opsætning af en hjemmeside, inden de først havde besøgt os for at vise, hvad de kunne, og for præcist at få at vide, hvad vi ønskede :-) Dette var en rigtig god taktik, for Jacob solgte varen godt - vi fik et rigtig godt førstehåndsindtryk af firmaet og bagefter et rigtig godt tilbud. Vi er nu ved at være i mål med hjemmesiden - alt er gået hurtigt og gnidningsfrit, og der er ikke noget Webko ikke kan lave. Vi har fået det præcis som vi ønsker det. Det er til at komme i kontakt med dem nærmest 24 timer i døgnet, og vi har nok været noget slemme til at udnytte det :-)
Der har været en del ændringer undervejs af, hvad vores hjemmeside skulle indeholde - bl.a. kom der lige en web-shop ind ad sidelinien. Dette klarede Webko også bare lige - og uden ekstra betaling (jeg har dog selv lagt produkterne ind, men hele tiden med hjælp og vejledning fra Webko.
Alle roser vores hjemmeside, og når de får at vide, hvad vi har givet for det, er de helt måløse.
Vores logo er også udformet hos Webko - og det er tydeligt, at Jacob har gjort sig mange tanker om, hvordan det skulle være, og hvordan det ville virke på kunderne. Vi kan kun være yderst tilfredse. Jacob går iøvrigt ikke på kompromis - det skal bare være i orden. Og har man et dårligt forslag, der ikke helt passer med design og koncept, så skal han nok sige til. Dermed ikke sagt, at man ikke kan presse noget igennem som man VIL have :-)
Vi har været noget pressede i processen med opstart af vores virksomhed Nr. Nissum Håndbryg, og derfor tillod vi os at spørge Jacob, om Webko også kunne hjælpe os med etiketterne, brochure og visitkort - det var jo nemt lige at spørge i stedet for at skulle ud at finde en anden leverandør. (Det havde vi iøvrigt forsøgt med hensyn til logoet og etiketter, men med et meget dårligt resultat).
Dette klarede Webko også flot for os selv om de fik en meget kort deadline.
Det hele laver de på timebetaling, og de giver altid en estimering på udgiften inden de går i gang - og det holder.
Jeg bliver ved med at bruge Webko - senest dsign af plakat, og om lidt skal vi i gang med at designe en brochure med beskrivelse af vores forskellige øl.
Jeg ved ikke, om det er deres mening at de vil beskæftige sig med design til tryk - men det kan de altså også sagtens finde ud af!

21. juni 2017

En fornøjelse!

Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Jacob og Jacob til vores nye hjemmeside, og vi glæder os kun til at fortsætte samarbejdet. Det har været en 100% problemfri opgave for dem, og jeg er slet ikke i tvivl om, at de har styr på hvad de laver, og at vi er i trygge hænder!

De er hurtige til at fixe småproblemer, de svarer på spørgsmål på ingen tid og så tager de altid telefonen! Jeg vil klart anbefale dem til andre! Thumbs up herfra!

15. marts 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)