Klasse oplevelse, mine støvler blev leveret efter 2 dage. Mega fed fyr der driver virksomheden, med top kvalitets produkter! Hurtig og effektiv kunde service, hvad mere skal man bruge?? En helt kl... Se mere

Jacob er en af de absolut bedste i branchen, hvad angår køb og salg af retro-fodboldstøvler! Jeg stod og manglede et par støvler til en kamp om søndagen, og der leverede Jacob en fantastisk ser... Se mere

1. Sportsbutik

Vores vision er at hjælpe så mange med, at få fat i netop de fodboldstøvler, som de ikke kan købe i butikkerne længere.

4,4

Kvalitetsgenbrug og præcis den model og…

Kvalitetsgenbrug og præcis den model og str som jeg gerne vil betale et anseeligt beløb for

13. oktober 2024

Besvarelse fra Weberboots

Hej Mads. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for vi kunne hjælpe.
Rigtigt god dag.

Jacob - Weberboots

Fornøjelse og hurtigt de blev sendt…

Fornøjelse og hurtigt de blev sendt afsted på en søndag, det var skide godt

15. september 2024

Besvarelse fra Weberboots

Hej Thomas. Tusind tak for din anmeldese og dine 5-stjerner. Jeg er super glad for din tilfredshed, som kunde hos Weberboots.
Rigtigt god dag, og tak fordi du handlede hos Weberboots.

Jacob

Fantastisk fik mine drømme støvler til…

Fantastisk fik mine drømme støvler til en virkelig god pris. Han er så venlig ejeren hjalp mig gennem det hele.

22. august 2024

Hej Ulf.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for, at Weberboots kunne hjælpe dig med at finde din drømme støvle.
God dag.

Enorm god service

Enorm god service, samt en meget hurtig levering. Støvlerne er til fine priser, og står snorlige når de ankommer. Kæmpe anbefaling herfra

5. september 2024

Besvarelse fra Weberboots

Hej Emil. Tusind tak fordi du handler hos Weberboots! Vi er super taknemmelige for din anbefaling, og ikke mindst fordi du er tilfreds som kunde hos Weberboots!

Klasse service

30. august 2024

Besvarelse fra Weberboots

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldese. Vi er super glade for, at du er tilfreds med servicen hos Weberboots.

Weberboots - til perfektion

Efter at have ledt nettet og diverse sportsforretninger tyndt, så finder vi endelig den præcise fodboldstøvle, som min søn søgte! Nemlig hos Weberboots -Fantastisk :) Lynhurtig forsendelse og god råd og vejledning efterfølgende. Tak! Det bliver ikke sidste gang vi handler her :)

30. juli 2024

Hej Tina
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi er super glade for din oplevelse hos Weberboots, og ikke mindst at du har været tilfreds med den efterfølgende dialog:)

Tak fordi du handlede hos Weberboots.
Rigtigt god dag.

Klasse oplevelse

Super service, mine støvler ankom efter 2 dage og var i perfekt stand.
Kan varmt anbefales til alle som leder efter et par fodboldstøvler.

29. juli 2024

Hej Peter
Tusind tak for din anmeldelse.
Altid dejligt med en anbefaling.
Tak fordi du handlede hos Weberboots.

God og troværdig forhandler

Har igen handlet støvler hos weberboots. Rigtig god service. Støvlerne nåede frem i tide og de var i perfekt stand! Kan klart anbefale weberboots, og det er ikke sidste gang jeg bestiller støvler her fra

10. maj 2024

Hej Emilie
Tusind tak fordi du endnu engang har valgt Weberboots!
Vi er super glade for når vores kunder vender retur:)

Jacob - Weberboots

Jeg var meget imponeret over min oplevelse

Jeg var meget imponeret over min oplevelse med WeberBoots. De leveret en service og et produkt af ekstraordinær kvalitet.
Først og fremmest var købsprocessen enkel og problemfri. Deres hjemmeside var nem at navigere og jeg fandt det jeg ledte efter uden besvær. Leveringen var også hurtig og effektiv hvilket er en stor bonus for mig som kunde.
Jag kan kun varmt anbefale WeberBoots til alle fodboldentusiaster derude. Deres engagement for kundetilfredshed og passion for kvalitet i deres produkter er tydelig i hver fase af oplevelsen. Jeg ser frem til at handle med WeberBoots igen i fremtiden.

Tak, WeberBoots, for at give mig den ultimative fodboldoplevelse!

17. april 2024

Hej Mikkel
Tusind tak for din fine anmeldelse! den sætter vi pris på.
Vi er super glade for du har været tilfreds som kunde hos Weberboots.

Klasse oplevelse

Klasse oplevelse, mine støvler blev leveret efter 2 dage.
Mega fed fyr der driver virksomheden, med top kvalitets produkter!
Hurtig og effektiv kunde service, hvad mere skal man bruge??
En helt klar anbefalding herfra! 🤩

16. april 2024

Hej Simon
Tusind tak for din anbefaling! Vi er super glade for at du har været tilfreds hele vejen igennem, som kunde hos Weberboots!

Konge service

Konge service! Lyn hurtig levering!

Hvis du søger efter ikoniske støvler fra år tilbage og stadig være 10/10 stand så det Weberboots.dk

5. april 2024

Hej Mads
Tusind tak for din anmeldelse! Super glad for du er tilfreds som kunde hos Weberboots, så tak for din anbefaling. Den sætter vi pris på!

God oplevelse

Det gik hurtigt, nemt og gode priser! Han lader til at være den bedste at sælge og købe støvler af.

3. april 2024

Hej Milas
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er super glad for du har fået et godt indtryk som kunde hos Weberboots.

Simpel og klasse service

Simpel og klasse service. Pakker der bliver leveret til tiden og hurtigt svar i forhold til spørgsmål🙏🏽

Kæmpe anbefaling herfra💪🏽

3. april 2024

Hej Lucas
Kan se det ikke er første gang du handler hos os. Tusind tak fordi vi endnu engang måtte levere dit næste par støvler. Vi er super glade for din anmeldelse, og ikke mindst fordi du har været tilfreds hele vejen igennem!

Rigtigt god dag

Super lækker service!

Super lækker service!
Generelt bare et godt og troværdigt sted at handle lækker retro-støvler

22. marts 2024

Hej Sebastian
Tusind tak for anmeldelse! Det betyder super meget for os, at du som kunde hos Weberboots er fuldt ud tilfreds!

Mega god service

Mega god service, sælger svare hurtigt og kom med gode deals.

6. marts 2024

Hej Mads
Tak for din anmeldelse, og ikke mindst fordi vi måtte levere dit næste par støvler.

Jacob

Service var fuldstændig fantastisk

Service var fuldstændig fantastisk. Jeg havde tastet min mail forkert, og skrev ti Weberboots via. Instagram og fik svar inden 6 timer og mail rettet. Støvlerne kom indenfor 2 dage. Kan kun anbefales!

26. februar 2024

Hej Lucas
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er superglade for at, at vi måtte levere dit næste par støvler. Super dejligt du er tilfreds med hele forløbet. Det er det vi arbejder for:)
Tusind tak for din anbefaling.

Jacob - Weberboots

Jeg bestilte et par fodboldsko fra…

Jeg bestilte et par fodboldsko fra hjemmesiden her, de ankom lugtende. Da jeg begynde af gøre skoene rene fandt jeg en død bænkebider i en af støvlerne.(snørrebånd var meget slidte ikke det værd, pænt nederen, kan ikke anbefale)

19. december 2023

Hej Albert.
Jeg har tjekket ordre listen, og vi har desværre ikke en ordre som stemmer overens med dit navn.

Derudover har du 14 dagens returret hos Weberboots, så er du ikke tilfreds med din vare kan du bare returnere:)

Har du skrevet forkert navn, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktoplysningerne kan du finde på webshoppen.