Banner for WEBA - Tongeren

WEBA - Tongeren Anmeldelser

2.711

Tongersesteenweg 139, 3770 Riemst, BE

Goedkoop, en toch goede kwaliteit. Zeer vriendelijke mensen. Maar ook vlot parkeren. Een leuk drankhoekje op het eerste verdiep. Er wordt nergens moeilijk over gedaan. Ook de levering goedkoop en ook... Se mere

Articles de bon qualité, facilité d'achat, le seul bémol les délais de livraisons plus de 3 semaines en général même quand la marchandise est de stock. Sinon je recommande nous avons acheté fauteuil,... Se mere

Bestellen ging vlot ook het opmaken van de leveringsbon was eenvoudig. Bij het afhalen werden we vriendelijk onthaald en alles was vlot afgehandeld. Het enige minpunt was de duur tussen de bestelling... Se mere

Altijd even vriendelijk en behulpzaam personeel. Heb hele goede ervaring. Telkens ik daar iets bestel kom ik als een tevreden klant naar buiten. Heel goede kwaliteit van meubels. En de afspraken om th... Se mere

1. Møbelforretning
  2. også i
  3. Dagligstuemøbelbutik
  4. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  5. Møbeltilbehør
  6. Soveværelsesmøbelbutik

Om WEBA - Tongeren

WEBA, dat is jouw interieur aan vlijmscherpe prijzen!

Je interieur vernieuwen? Je eerste huis inrichten? Je kot gezellig maken? Nieuw servies nodig? Handdoeken versleten? Baby op komst? Wat het ook is, WEBA heeft alles voor jouw interieur aan de laagste prijzen!

In onze vier winkels in Gent, Deinze, Tongeren en Mons én onze webshop (www.weba.be) vind je duizenden meubelen en woonaccessoires in verschillende stijlen.

Onder de vakkundige begeleiding van onze medewerkers en onze mascotte, Arsène Weba – wereldberoemd in Vlaanderen en Wallonië, vind je bij ons ongetwijfeld je nieuwe meubilair, zonder je blauw te betalen!

WEBA, c’est votre intérieur aux prix les plus avantageux !

Renouveler votre intérieur ? Décorer votre première maison ? Rendre votre kot confortable ? Besoin d'une nouvelle vaisselle ? Des serviettes usées à remplacer? Un bébé en route ? Quels que soient vos projets, WEBA dispose d’une large gamme pour votre intérieur aux prix les plus bas !

Dans nos quatre magasins à Mons, Tongres, Gand et Deinze mais aussi sur notre webshop, vous trouverez des milliers de meubles et d'accessoires pour tous les styles.

Sous la direction experte de notre personnel et de notre mascotte, Arsène Weba - célèbre en Flandre et en Wallonie -, vous trouverez sans aucun doute votre nouveau mobilier au meilleur rapport qualité/prix !

Vlijmscherpe prijzen & kwalitatieve meubelen

Klantvriendelijke service voor en na verkoop
WEBA gaat voor betaalbaar wonen. Je vindt er meubelen en woonaccessoires aan vlijmscherpe prijzen. Toch wordt er niet ingeboet aan kwaliteit! Niet in het productaanbod en niet in de service van onze medewerkers.

• Tongersesteenweg 139, 3770, Riemst, Belgien

• 012495030

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.711)

7.033 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De dame die ons geholpen heeft was…

De dame die ons geholpen heeft was letterlijk TOP !! Persoonlijk contact is nog steeds de beste manier om vertrouwen in een winkel te krijgen.
Het is het personeel dat bepaalt of men nog terug gaat of niet!
Dus voor ons een top ervaring en zijn ondertussen al terug geweest.

20. juli 2026

Je regrette clairement cet achat

Je regrette clairement cet achat. La qualité du meuble est bien en dessous de mes attentes : matériaux peu robustes, finitions approximatives et sensation générale de fragilité une fois monté.

Le pire reste la notice de montage, qui est très mal conçue. Les explications sont confuses, certains schémas sont difficiles à interpréter et plusieurs étapes manquent de clarté. Résultat : un montage long, pénible et inutilement compliqué.

Entre la qualité décevante et les instructions mal faites, le rapport qualité-prix n’est pas au rendez-vous. Je ne recommande pas ce produit.
le seul points positif c'est le service clients

22. juli 2026
WEBA - Tongeren-logo

Besvarelse fra WEBA - Tongeren

Bonjour,

Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience.

Nous sommes désolés d'apprendre que la qualité du meuble et la notice de montage n'ont pas répondu à vos attentes.

Nous vous remercions toutefois pour votre commentaire positif concernant notre service clientèle.

Cordialement,
Arsène WEBA

Bedrijf dat de levering moest verzorgen…

Bedrijf dat de levering moest verzorgen kwam zeer negatief over!
We hebben niks te maken met de discussie over wat ze mogen en niet mogen tss hen en Weba.Zeer negatieve ervaring!
Verkopers kunnen de klanten misschien onmiddellijk vertellen dat er geen elektrische boxsprings boven geleverd kunnen worden.Ik heb ook nog moeten betalen omdat ze via de trap zouden leveren iets wat volgens de afspraken met Weba niet meer zou mogen.
Voel me eigenlijk in het zak gezet door Weba.Ze laten u 25€ betalen voor iets
wat ze niet doen. Bij Goossens leveren ze wel het bed op het eerste verdiep (via de trap).Ik denk dat de meeste mensen hun slaapkamer boven hebben!

22. juli 2026
WEBA - Tongeren-logo

Besvarelse fra WEBA - Tongeren

Goeiemiddag,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons dat u de levering en de communicatie hierover als negatief heeft ervaren. Een levering via de trap is bij WEBA uitzonderlijk en is enkel mogelijk voor specifieke artikelen.

Indien onze verkoper u hierover andere informatie heeft gegeven, mag u zeker contact opnemen met WEBA Tongeren, via service@weba-tongeren.be, zodat zij dit verder kunnen nakijken.

Wij geven uw opmerkingen sowieso intern door om onze communicatie naar de toekomst toe te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Arsène WEBA

Au plaisir

Tres bel assortiment. Meubles de qualité à prix concurrentiels, et montage aisé. Personnel aimable, compétent et souriant. Au plasir d'y retourner

18. juli 2026