Jeg har fra sidste år prøvet Wild deodorant, som er et virkelig godt produkt. Her er tænkt ordentlig over bæredygtighed, jeg har købt en genanvendelig etui i metal, hvor jeg efterfølgende køber deod... Se mere
Super god kundeservice! Generelt når jeg har været i kontakt med dem har de svaret prompte og været meget behjælpelige. Og jeg har ALTID fået mine varer. Hvis noget har været udsolgt (fordi det er 6 m... Se mere
I har lavet et virkeligt fantastisk produkt! Det er let at bruge og duften holder hele dagen😍 Jeg kommer ikke til at bruge gamle deodoranter igen🌸 Til gengæld var indpakningen ikke så god. Mit co... Se mere
Virkelige gode produkter og yderst hjælpsom og venlig kundeservice, der svarer hurtigt og fikser problemet. Min pakke blev sendt retur af postnord og WILD oprettede en ny ordre magen til den originale... Se mere
Wild creates awesome personal care products that are kind to your body and kind to our planet. We push the boundaries of sustainability and natural products without ever compromising on efficacy and customer experience. Our goal is to educate and inspire people to change their buying habits to equally effective but more sustainable products that showcase the power of nature whilst allowing them to feel good about their choices. Less than 50% of products used in the bathroom are recycled compared to 90% in the kitchen. This is combined with growing mistrust of the impact traditional products and their chemical makeup have on our body and the environment. Currently, to change your daily habits you have to sacrifice either the efficacy, convenience or experience of your products. At Wild we want to create a range of high performing natural products that are 100% sustainable but also provide a frictionless experience so customers can switch without compromise. No refill stations, no rubbing creams under your armpits, no complicated recycling instructions. Just simple high quality natural products you can trust.
Unit 114, Wild Cosmetics, China Works, Black Prince Road,, SE17SJ, London, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Til gengæld var indpakningen ikke så god. Mit cover og duftene lagde bare løst bede i en lille papkasse og selve papkassen var fugtig😕 En anden gang kunne man gøre lidt mere ud af at passe på produkterne under forsendelsen🙌🏼

Besvarelse fra Wild
Jeg har I lang tid faktisk været glad for Wild Deo. Men i dag opdager jeg, at alle mine sorte trøjer er hvide i armhulerne, trods vask. Det er super ærgerligt, da jeg ellers godt kan lide produktet. Men synes godt nok det er øv, at det ødelægger alle mine sorte trøjer.

Besvarelse fra Wild
Ville godt give 5 stjerner for selve konceptet, det dufter fantastisk, nemt at bruge, MEN jeg fik udslet, selvom jeg brugte kun sensitiv deo, det efterlader små klumper i armhulerne og det holder heller ikke hele dagen( jeg sveder minimalt).

Besvarelse fra Wild
Deodoranter virker rimeligt mod svedlugt, bedre end de fleste jeg har brugt og de dufte jeg har prøvet er gode og jeg købte 3 forskellige refill som jeg nu har brugt. MEN et stort problem der gør at jeg ikke rigtig har lyst til at købe flere refills er at alt mit tøj har fået hvide mærker og det går ikke af i vask! Virkelig et problem jeg er rigtig træt da jeg jo nu har meget tøj der er hvidt indeni! Min søster har samme oplevelse.
Derudover er der meget tilbage i når den ikke længere går op over kanten så man kan bruge den.

Besvarelse fra Wild
Jeg havde virkelig høje forventninger til denne Wild deodorant, men den lever desværre overhovedet ikke op til mine forventninger:(
Efter flere gange brug af denne deodorant, har jeg oplevet at den sætter sig i klumper under armhulerne og smitter af på tøjet gennem dagen.
Ydermere holder den ikke svedlugt væk også selvom at jeg har eksperimenteret med mængden af deodorant. Normalt oplever jeg ingen gener af svedlugt og derfor undre det mig at denne deodorant fremmer lugten.
Jeg er super ærgelig over denne anmeldelse, da jeg ellers havde høje forventninger og synes rigtig godt om konceptet.

Besvarelse fra Wild
Et rigtig godt produkt, fung fint for mig selvom jeg er vant til at bruge anti aspirant. Ok mht levering, kun ros herfra. Har tegnet abonnement her 2 gang.

Besvarelse fra Wild
Jeg har nu prøvet både deodoranten samt deres læbepomade i et par dage, og desværre lever ingen af produkterne op til omtalen. Deodoranten sætter sig klumpet under armen, den er svær at smøre ud, og den kan ikke beskytte fra en helt dags svedlugt. Ens armhuler stinker om aftenen, og det plejer jeg ellers ikke at have problemer med. Ift. læbepomaden, så føler jeg nærmere at den tørrer læberne ud i stedet at tilføje fugt. Der er små “korn” i læbepomaden som generer læberne yderligere, når man bruger den.
Casene er søde men når produkterne, der skal I dem ikke fungerer optimalt, kan det desværre kun blive til 2 stjerne.

Besvarelse fra Wild
Har nu testet deres deoranter i 3 måneder. Konsistensen er super træls, da det farver tøjet og den sætter sig i klumper under armene.

BEST DEO I HAVE HAD USE!
Relly keeps the sweat away the hold day <3

Besvarelse fra Wild
A little long delevering, but the product Are super fine 😊👍

Super tilfreds⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering, nem at bruge, dufter dejligt og holder hele dagen.
Et minus, der ikke trækker stjerner fra, da jeg har lært at tage tøjet forsigtigt på:
Det farver sort tøj hvidt.
Fantastisk idé med at tage den lille rest over på den nye refill, så intet går til spilde.
5 stjerner, absolut.

Besvarelse fra Wild
Jeg har nu haft min Wild deo i noget tid og jeg elsker den og jeg syndes refill holder længere end lovet🤗

Besvarelse fra Wild
Influeret af flere på insta
Modtog aldrig min pakke eller information og nu er den så sendt retur

Besvarelse fra Wild
Skønne produkter og fantastisk koncept!
Jeg har handlet der flere gange nu og er tilfreds hver gang!

Besvarelse fra Wild
Super godt koncept! Men der er en MEN…
Lidt længere leveringstid, men okay. Tror det tog en uge, men det er fair nok når det kommer fra Tyskland, og flere influencere har reklameret for produktet, så har der sikkert været travlt 😊
Jeg er kæmpe fan af konceptet, så man blot skifter ud med forskellige refills, og beholderen er den samme.
Produktet er lækkert og holder eventuel svedlugt af vejen 🤩 - også under træning 💪🏼
Og den naturlige del ift. ingredienser og mindre brug af plastik er så godt 😊💪🏼
MEN..
Prismæssigt giver det ikke helt mening for mig.
1 refill koster omkring 52 dkkr. og den bliver slidt op inden der er gået 1 måned, bare ved almindelig dagligt brug hver morgen.
Jeg vil gerne betale for nogle mere naturlige ting som vi putter på kroppen, end de almindelige vi er vant til.. Men jeg synes det bliver en lidt dyr deodorant når den bliver slidt op så hurtigt.

Besvarelse fra Wild
På trods af en lidt lang leveringstid, er jeg virkelig tilfreds med produktet. Gode dufte og den holder hele dagen!