Wearbyachha Anmeldelser

1,2

SVINDEL !!!! De sender aldrig varerne. Hæver pengene og så hører man ikke mere fra dem. Hvis man graver lidt i deres historie, har parret bag flere konkursramte firmaer og adresserne varierer og flyt... Se mere

Dårlig oplevelse. Jeg afgav en ordre d 7.12. Betalingen blev straks trukket, men varen er ifølge GLS appen kun registreret, - slet ikke afsendt. Firmaet påstår den er “forsvundet”. Jeg kan ikke anbefa... Se mere

Sendte et køb tilbage jeg via tracking kan se er modtaget ved dem midt i juni måned. Efter mange henvendelser hvor der ikke bliver svaret, eller kun svaret halvt, mangler jeg efter mere end 2 måned... Se mere

Firmaet er ren svindel og du ser aldrig dine varer. De trækker penge og sender et trackingnummer, men pakken er aldrig indleveret. De svarer ikke på mail osv. Jeg lavede indsigelse på betalingen p... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Køb ALDRIG her.

Køb ALDRIG her.
De giver ikke penge retur, når de ikke kan sende kjolen alligevel😡 man kan ikke ringe til dem og de stopper med at svare på mails😡
Virkelig et fusker firma👎

30. juli 2023

Som alle andre har jeg også sendt en…

Som alle andre har jeg også sendt en kjole retur
13-06-2023.
Jeg kjolen havde et forkert snit, og ikke passede til min figur.
De 518,00kr. som jeg har betalt for kjolen, har jeg ikke modtaget retur, tros gentagende henvendelser.
Så jeg kan ikke anbefale nogle at handle med dette firma - OV - øv - øv

13. juni 2023

Under al kritik!

Jeg har desværre ligesom andre, også oplevet, at man ikke får sine penge retur efter man har sendt varer retur.
Da jeg ikke hørte noget, men kunne se, at pakken var leveret retur (3 uger tidligere), skrev jeg til deres kundeservice. Her fik jeg svar på, at min returordre var behandlet og at jeg ville modtage penge indenfor et par dage. Dette er nu 2 uger siden og har fortsat ikke modtaget pengene retur.
Jeg har skrevet til deres kundeservice, men ikke fået svar tilbage.

I skal ikke handle hos dem!!

19. juli 2023

HOLD JER VÆK magen til svindelfirma…

HOLD JER VÆK magen til svindelfirma skal man lede længe efter. Har lige som alle andre ikke fået mine penge retur for en tilbagesendt kjole. Mails kommer retur, at den er ukendt og de har “ travlt “ på telefonen, så man skal sende en mail. Grrrr , er rasende. At man kan tillade sig det og stadig drive virksomhed, forstår jeg ikke. At man vil være bekendt at stjæle folks penge , for det er jo det de gør. Tyveri/bedrageri

5. maj 2023

Vedr. returnering og penge retur

Jeg bestilte en fin kjole og fik den hurtigt leveret. Den passede desværre ikke, så jeg sendte den retur. Det er nu en måned siden og jeg har endnu ikke modtaget pengene retur. Min første henvendelse til kundeservice blev der svaret på, men siden har de ikke svaret.
Lad vær med at handle her, med mindre du er sikker på dit køb passer.

21. juni 2023

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!
Som andre skriver, returneres penge ikke ved returnering af varer, ligesom telefon eller mails ikke besvares.
Håber, politianmeldelse kan stoppe dem!

22. maj 2023

Kunne man lave minus stjerner, så havde jeg gjort…

Kunne man lave minus så havde jeg gjort det.

Jeg kan ikke anbefale denne virksomhed. Købte tøj, sendte delvis retur den 3. Januar, har forsøgt kontakt siden - Telefonisk får man oplyst vi har travlt, send mail. - Messenger, får man oplyst sendt mail, via Mail får man oplyst; vi vender tilbage inden for 48 timer.

Der er nu gået over 4 måneder og jeg har intet hørt, og ej heller fået mine penge retur for det jeg har tilbageleveret. Jeg har som I aldrig oplevet noget lignende. De drejer nøglen inden længe så hold jer væk

3. januar 2023

Som så mange andre har der været dårlig…

Som så mange andre har der været dårlig service og ikke muligt at få kontakt til firmaet hverken telefonisk eller pr. mail. Jeg fik en kjole til jul som skulle sendes retur da den er for stor. Kunne ikke få lov til at oprette returordre og der blev sendt mails og ringet telefonisk. INTET SVAR.

27. april 2023

Lad vær med at handle hos dem

Lad vær med at handle hos dem. - som andre har jeg også sendt nogle varer retur og trods adskillige rykkere, så har jeg ikke modtaget mine penge!!!!
😡😡😡
Jeg plejer ellers altid at tjekke trustpilot, men den smuttede her og har kostet mig en masse penge.
Jeg vil kontakte politiet og høre, om der kan gøres noget.

13. marts 2023

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE…

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA!!

Jeg har gennem længere tid forgæves forsøgt at få mine penge retur for en returneret kjole, hvor WearbyACHHA bl.a. skrev at de ville sende pengene retur - jeg skulle bare vente nogle uger!!

Det er intet man som forbruger kan gøre ifølge købsloven, hvis man har betalt kontant eller med dankort. Kun hvis man har betalt med VISA.

18. januar 2023

Ingen kundeservice og de returnerer ikke det de skylder

Elendig kundeservice og returnering af varer. Der er ingen besvarelser på hverken mail eller telefon.

D. 22.11.22 modtog jeg en ordre(#12864), som jeg vælger at sende retur d. 02.12.22. Der er underskrevet på kvitteringen ved GLS, at pakken er modtaget.

Tøjet fejler ikke noget, men var for stort.

Jeg har endnu INTET hørt fra ACHHA og ej heller fået returneret mine penge.

22. november 2022

Dårligste firma handel ikke på denne…

Dårligste firma handel ikke på denne hjemmeside!!!!!!
Firmaet svarer ikke telefonisk og ej heller på mail, selvom der er sendt mails for 3. Gang.
Har returneret en varer i starten af januar 2023 og her 2 måneder efter har jeg fortsat ikke fået mine penge retur.

9. januar 2023

Jeg købte i Nov 22 en Sandra Shirt.

Jeg købte i Nov 22 en Sandra Shirt.
Efter at have brugt den et par gange, blev den fnulret, og tråde var ligesom revet ud!!! Jeg skrev og sendte billeder, da jeg ikke synes det er i orden at betale 479 kr for en vare af dårlig kvalitet. Har intet hørt, og det forventer jeg heller ikke, men sidste gang, jeg handler hos dem! Særlig efter jeg har set andres anmeldelser af dem!!!

9. marts 2023

Politianmeldelse

Jeg har d.d. politianmeldt "Wearbyachha" for bedrageri til Nordjyllands Politi.
Hvis jeg modtager mine penge retur (878,40), trækker jeg naturligvis anmeldelsen tilbage ....

2. februar 2023

Dårlig oplevelse

Jeg har købt en Luna kjole i midten af januar, som jeg sendte retur næste dag. Jeg har skrevet flere mails og ringet, men der er ingen respons. Jeg vil have mine 629 kr retur straks. Og advare andre om at handle der.

24. februar 2023

HANDEL ikke hos dem

HANDEL ikke hos dem
De sender ikke penge retur for returnerede vare, de svarer ikke på tlf og mail. Skriver du på deres fb eller ig så bliver du blokeret.
Håber der er nogle der kan stoppe dem, har idag indgivet klage til nævnets hus

19. februar 2023

Er dette din virksomhed?