Superenkelt och smidigt, jag hade sparat kartong från första flaskan så jag packade den tomma åkte till ombudet och hämtade min refillflaska öppnade lådan tog retursedel och satte på returpaketet tog... Se mere

Vid beställningen de 24 Juli 2025, har det inte levererats några flaskor. Vi har mailat vid 3 tillfällen om detta. inget svar. Den ordern betalades med kort, vi har inte fått tillbaka pengarna. Svårt... Se mere

Enkelt att beställa. Snabb leverans Precis som det ska vara. Nu blev det 4 av 5, hade dem skickat med en chokladkaka hade det kanske blivit en 5;-)

Det var en snabb och korrekt leverans. Fick förlängd returtid på mina tomma kolsyrepatroner i o m att den fjärde satt i maskinen. Vänligt och positivt bemötande när jag frågade om förlängd returtid.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Leverandør af vandfiltre
  2. nr. 47 af de 52 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  3. nr. 32 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør

Beställ allt för ditt vattenbehov snabbt och enkelt, från CO2-flaskor till filter och vattensystem. Vi erbjuder 1 dags leverans på alla beställningar som görs före kl. 12.00, en returetikett för byte av CO2-flaskor och 2 års garanti på GROHE-system. Detta är bara några av de fördelar som gör Watertrade till den bästa helhetslösningen för dina vattenbehov.

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Trevlig och snabb Support

Trevlig och snabb Support med relevanta rekommendationer. Att leveransen oxo var snabb ger en extra stjärna !

19. februar 2025

Hej Michael,

Tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har haft en god og hurtig supportoplevelse med relevante anbefalinger, og at den hurtige levering gav en ekstra stjerne. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bra support. Snabb återkoppling

Tack för en bra och snabb reklamation. En välskött reklamation är den bästa reklamen.

5. februar 2025

Hej Peder,

Tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og hurtig.

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Watertrade ApS

Otroligt snabb leverans och ett bra…

Otroligt snabb leverans och ett bra pris!

12. februar 2025

Hej Fredrik,

Mange tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores levering som utrolig hurtig, og at vores priser lever op til dine forventninger.

Snabbt och smidigt!

5. februar 2025

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som både hurtig og nem.

Bra och dåligt

Enkelt att beställa, okej leveranstid.
Emballaget är inte tillräckligt bra. På hemsidan står det att emballaget ska användas vid retur för påfyllning, men detta var trasigt redan då paketet nådde oss och kan inte återanvändas.

24. januar 2025

Hej Ulf,

Vi beklager, at du har modtaget dine flasker i en beskadiget kasse – det er naturligvis ikke, som det bør være!

Vi ville have sat pris på, hvis du havde kontaktet os med et billede af emballagen inden denne anmeldelse, så vi kunne have fundet en løsning og taget kontakt til fragtfirmaet. Hvis emballagen ikke kan genbruges, kan dine CO2 flasker blot returneres i en anden passende kasse – vi sørger for, at du modtager en bedre emballage næste gang.

Vi værdsætter din feedback og vil tage dette op internt for at sikre, at det ikke sker igen.

Tak for din forståelse.

Watertrade ApS

Fantastisk support och hjälp med frågor…

Fantastisk support och hjälp med frågor om montering, filter osv.

23. januar 2025

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har fået god support og hjælp til montering, filtre og øvrige spørgsmål.

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have brug for det igen.

Bra service

Bra service

31. januar 2025

Hej Stefan,

Tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service.

Hej Erik,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores levering og priser!

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Mycket bra pris. Snabb leverans

Mycket bra pris på insatsen till min Grohe-kran och mycket snabb leverans. Kom dagen efter beställningen.

7. januar 2025

Hej,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med prisen og den hurtige levering.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Watertrade ApS

Jag hade beställt fel produkt

Jag hade beställt fel produkt. Fick hjälp att lösa problemet.

2. januar 2025

Hej Tommy,

Vi er glade for at høre, at du fik hjælp med din fejlbestilling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Toppenbra service

Otroligt snabbt, enkelt och smidigt att byta Grohepatroner via Watertrade.

7. januar 2025

Hej Marten,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes, det er hurtigt, nemt at skifte CO2 via os. Det sætter vi stor pris på!

Helt enligt plan

Det gick enligt er tidsplan vilket var bra då vi lämnar huset och orten på söndag

30. december 2024

Hej Martan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du finder vores service hurtig, nem og smidig!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Fantastik snabb service!

Fantastik snabb service!

5. december 2024

Besvarelse fra Watertrade

Her er en lidt mere afrundet version af dit svar:

Hej Teresia,

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service.

Great service!

28. november 2024

Besvarelse fra Watertrade

Her er en alternativ formulering:

Hej Christer,

Mange tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores service.

Snabb och rätt leverans!

19. november 2024

Hej Tomas,

Mange tak for din fine anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores hurtige levering.

Nöjd

Bra sortiment, bra pris, snabb leverans

20. november 2024

Hej Andreas,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, priser og den hurtige levering. Din feedback betyder meget for os!

Snabba och flexibla

Snabba och flexibla

22. november 2024

Hej Jean-Pierre,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som både hurtig og fleksibel. Det betyder meget for os!

Watertrade ApS

Snabbt och enklet att beställa on-line…

Snabbt och enklet att beställa on-line och returnera tomma behållare.

13. november 2024

Hej Daniel,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og hurtigt både at bestille online og returnere tomme CO2 flasker. Det betyder meget for os!

Hej Martin,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Det betyder meget for os!

Bra utförd leverans

Bra utförd leverans, allt fungerade som utlovat

14. november 2024

Hej Hartvig,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og at alt fungerede som lovet. Din feedback betyder meget for os!