De klantenservice is top en van hoge kwaliteit. Ze antwoorden meteen wanneer vragen hebt. Goed geregeld met professionele mensen. Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden
Se, hvad kunderne siger
Wordt goed verpakt opgestuurd. Compleet geleverd met diverse accessoires. Plug&play aansluiten en met enige kennis van internet en netwerk gebruiksklaar. Box is zeer stabiel - ook tijdens het ri... Se mere
5 sep onze watchmebox ontvangen, super aankoop geen spijt van !!! De kids vinden het geweldig tijdens een lange rit naar opa en oma kijken ze hun favoriete film/programma (hun zijn nu blij met een... Se mere
Zeer fijn bedrijf, waar wij al ruim 2jaar bij zijn aangesloten. Service aangeraden bij vrienden en familieleden. Contact en communicatie met de medewerkers is top. Geen vraag is teveel. Wij worden alt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
WATCHMEBOX.NL is dé specialist in entertainmentoplossingen voor in de auto. Kijk naar YouTube, Netflix, Live TV en nog veel meer streamingdiensten in uw voertuig zonder aanpassingen – alles blijft origineel! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Meer dan 1000+ tevreden klanten gingen u voor. WATCHMEBOX is een plug-and-play systeem waarmee u meerdere functies verkrijgt op uw originele navigatiesysteem, zonder ingewikkelde installaties of wijzigingen aan uw voertuig. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✦ Snelle & Internationale Levering 🚀 Besteld vóór 16:00 = morgen in huis (NL). 🌍 Wereldwijde verzending – binnen 3 werkdagen geleverd. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✦ Klantenservice & Garantie ✔ Niet tevreden? Geld terug! ✔ 1 jaar garantie – Wij lossen het voor je op. ✔ 24/7 support – Altijd bereikbaar voor hulp en advies. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ✦ Waarom kiezen voor WatchMeBox? ✔ 100% Plug & Play – Geen kabels of ingewikkelde installatie. ✔ Compatibel met alle merken – Ondersteunt BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Porsche, Renault, Peugeot, Opel, Seat, Mazda, Mini, Kia, Nissan, Toyota, Skoda, Ford, Volvo, Citroën, BYD, Zeekr en meer. ✔ Draadloze CarPlay & Android Auto – Geniet van ultiem gebruiksgemak. ✔ Live TV & Streaming – Kijk overal je favoriete series en programma's. ✔ Behouden van fabrieksgarantie – Geen wijzigingen aan je voertuig.
Kontaktoplysninger
Beetsstraat 87, 2524 PK, Den Haag, Holland
- 085 250 28 22
- info@watchmebox.nl
- watchmebox.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede ervaring
Inmiddels al een paar jaar een tevreden klant. Goede en snelle klantenservice!
Heel erg tevreden al jaren
Heel erg tevreden al jaren. Goede kwaliteit prijs verhouding. Vriendelijk personeel en denken met je mee. En een goede helpdesk.
Top kwaliteit en zeer tevreden over de…
Top kwaliteit en zeer tevreden over de service. Heel blij met de box.
Super dienstverlening
Super dienstverlening! Deskundige mensen met geduld 🙏
Ik ben al jaren klant
Ik ben al jaren klant. En waarom? De service is top, altijd bereikbaar en klantvriendelijk! Ik wil niet meer anders.
Super service
Super service. Helpen je van A tot Z. Ontzorgen je van A tot Z! Echt super blij mee.
We worden netjes geholpen
We worden netjes geholpen. Leveren wat ze zeggen. En als er iets is, reageren ze direct en schieten te hulp! Heel fijn.
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit. Tevreden klant
Top kwaliteit deskundig personeel…
Top kwaliteit deskundig personeel altijd behulpzaam en snel geholpen
Dik tevreden!
Nog steeds tevreden na 3 jaar, kan heerlijk mijn favoriete films en series bingewatch-en 🫶🏼 Echt een aanrader! Top service!
Goede hulp bij het installeren van de…
Goede hulp bij het installeren van de watchmebox reageren gelijk en hebben 100% verstand van zaken!
Kwaliteit is top!
Kwaliteit is top!
& het personeel staat meteen voor je klaar voor elke vraag je die hebt.
10/10
Super top, is 24/7 bereikbaar en werkt nog eens super goed! 10/10
Super provider
Super provider. Als er wat is antwoord komt binnen enkele minuten. Zeer aan te bevelen voor liefhebbers van film, series en tv
Deskundig personeel. Top kwaliteit
Super product
Super product! Zeer deskundig geholpen, met een fijne en duidelijke klantenservice. Alles verliep soepel en professioneel. Absoluut een aanrader voor anderen!