Washworld - Arendal - Tangen Alle Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Tangen alle 1, 4817 His, Agder, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Billig, men forstålig. Man kan ikke velge bort børstene, som man kan andre steder. Børstene er harde og vrenger ut speilene selvom de er tatt inn. Måtte starte bilen og åpne vinduene midt under... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Når jeg kjørte inn i hallen så kom det ikke noe stop lys, det kom bare kjør frem, ringte nummerer som var i hallen, maskinen ble restartet av en person hos dere, dette ble hurtig utført og vasken ble... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dere har endret pris og åpningstider hos washworld. Åpent fra 0700-2200, istedenfor døgnåpent. Åpningstid og pris var grunnen til at jeg valgte dere. Vurderer annet abonnent spesielt pga. Åpningstid.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Billig og greit men vasken var litt klein, valgte premium og forventet ren bil men litt var igjen! Men ellers veldig veldig fornøyd

Virksomhedsoplysninger

1. Bilvask

Skrevet af virksomheden

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Kontaktoplysninger

• Tangen alle 1, 4817, His, Agder, Norge

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

168 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hei,
Takk for anmeldelsen din og for at du ga oss 3 stjerner.
Det er leit å høre at bare vaskeplass 1 og 2 fungerte da du besøkte oss. Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på det. Opplever du dette igjen, er du veldig velkommen til å kontakte kundeservice, så kan vi undersøke det nærmere.
Maja 💚

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

The wash is not good enough on the rear…

The wash is not good enough on the rear window.

18. juni 2026

Hi Aslak,
Thank you for your review and for taking the time to share your experience. 😊
I'm glad to hear that you were generally satisfied, but I'm sorry that the rear window was not cleaned as well as expected. 🚗 Unfortunately, this can sometimes occur on certain vehicle models, depending on the design of the rear window, spoiler, or other features that make it more difficult for the brushes to reach every area.
We appreciate your feedback and will take it into consideration as we continue working to improve the washing experience.
Kind regards,
Jasmin ✨

Hei Olav
Tusen takk for den flotte anmeldelsen din. Jeg er veldig glad for å høre at du er fornøyd med kvaliteten på maskinen og opplevelsen hos oss. Det betyr mye for oss å få slike tilbakemeldinger, og vi jobber hele tiden for å gi kundene våre den best mulige vaskeopplevelsen.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din ⭐
De beste hilsener

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Den bruker ikke like lang tid vær gang…

Den bruker ikke like lang tid vær gang den vasker og den blir ikke like blank som den ble noen ganger

16. maj 2026

Hei Odd Magne
Tusen takk for tilbakemeldingen og for at du ga oss 4 stjerner 😊
Jeg beklager at du opplever at vasken ikke alltid tar like lang tid, og at resultatet varierer fra gang til gang. Hvor blank bilen blir kan blant annet påvirkes av smussnivå, værforhold og hvilket vaskeprogram som brukes 🚗✨
Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi tar med oss tilbakemeldingen videre i arbeidet med å forbedre vaskeopplevelsen.
Med vennlig hilsen
Sara 🫧

Hi Sørlandet,

Thank you for your review – great to hear! 🚗✨
We’re really happy that you had another good experience with us. Consistency is something we focus a lot on, so it means a lot to hear that it’s “good as always” 🙌
Thanks for taking the time to share your feedback – we truly appreciate it 🚘
Best regards,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Blir jo ikke helt rent

Blir jo ikke helt rent. Ei heller helt tørt

Hei,
Takk for din tilbakemelding – jeg forstår godt at det er skuffende når resultatet verken blir helt rent eller helt tørt. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.
Du er velkommen til å kontakte oss via Help-seksjonen på vår nettside, så vil vi gjerne se nærmere på det 😊

Elena Andreeva

Helt fornøyd med bilvask, men ikke med tørke. En gang porten ikke åpen og jeg ringte nødnummeret. Ellers alt bra

Hei Elena,
Tusen takk for din anmeldelse – det er hyggelig å høre at du er fornøyd med bilvasken 😊
Jeg forstår samtidig at det er frustrerende både når tørkingen ikke er som forventet og når porten ikke åpnet seg. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.

Vasker ikke rent

Vasker ikke reint

Hei,
Det er jeg lei for å høre – det er selvfølgelig ikke meningen at vasken ikke gir et rent resultat.

Machine did not

Machine did not. Finish. 2time

19. marts 2026

Hello,
Thank you for your review 😊
I’m sorry to hear that the machine did not finish your wash – that’s definitely not the experience we want to provide. I would recommend contacting our customer service through the “Help” section on our website, so we can look into this and assist you further.
You’re always welcome back.
Best regards,
Jasmin 🚗✨

Skulle bruke selvbetjeningsløsningen

Skulle bruke selvbetjeningsløsningen. Var glad for å se at man kunne tæppe. Men steinalderteknologi krever fysisk kort. Hjem å hente Visakortet, som ikke fungerte. Prøvde selvbetjeningsløsning på motsatt side. Samme feil. Dette var veldig skuffende.

15. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Hei
Jeg beklager virkelig din opplevelse – det høres både vanskelig og frustrerende ut.
Våre selvbetjeningsløsninger kan variere fra sted til sted, og noen steder krever dessverre fortsatt fysisk betalingskort. Det skal selvsagt fungere når man står der, så jeg forstår godt skuffelsen din når kortet heller ikke ble akseptert.
Jeg vil veldig gjerne at vi får undersøkt hva som har skjedd på den aktuelle stasjonen. Du kan kontakte oss via vår norske hjelpeside her: https://www.washworld.no/hjaelp – så ser vi nærmere på saken og følger opp.
Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette.
De beste hilsener
Maria

Alt er greit

15. december 2025

Hej Inger

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på! 😊 Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

De beste hilsner
Sophie Wash World

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nettsiden deres bare laster og laster…

Nettsiden deres bare laster og laster når man skal endre abonnement. Det er alltid noe problemer med den. Dere er også svært vanskelig å komme i kontakt med. Kan desverre ikke anbefale dere til andre av denne grunnen

21. marts 2025

Besvarelse fra Washworld - Arendal - Tangen Alle

Takk for at du deler opplevelsen din – jeg forstår godt at dette har vært frustrerende.

Det skal selvfølgelig ikke være slik, og jeg vil gjerne hjelpe deg videre. Ta gjerne kontakt med kundeservice via 'Hjelp'-seksjonen på nettsiden når den fungerer, så ser vi nærmere på saken. Jeg gir også beskjed internt om problemene du har opplevd med nettsiden. Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

Easy peasy

Easy peasy, inn og ut👍🏼

13. november 2025

Besvarelse fra Washworld - Arendal - Tangen Alle

Hei Jan, takk for de flotte 5 stjernene og den raske tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at det gikk enkelt “inn og ut” hos oss.
Aden

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bilen blir ikke helt ren

Bilen blir ikke helt ren, men bra der den et vasket.

10. november 2025

Hej Anne,
  Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 🚗✨
Jeg er glad for at høre, at bilen blev pænt ren der, hvor den blev vasket – men ærgerligt, at resultatet ikke var helt i top. Hvis du oplever, at vasken ikke lever op til forventningerne, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig selvfølgelig gerne videre derfra! 😊
De bedstte hilsner,

easy to wash

29. august 2025

Hej Tom

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, hører jeg gerne fra dig! 🚗✨

De bedste hilsner
Younes

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårligste selvvasken jeg har vært…

Dårligste selvvasken jeg har vært borti. Ubrukelig kundeservice som ikke kunne si navnet hennes engang, hun kunne visst bare si at hun var nr 11 og at hun var dansk... Selvasken fungert så dårlig at jeg har fått skade på den ene front lykten på grunn av at jeg ikke fikk vasket såpen vekk i tide...

17. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Hei Kevin
Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse – vi er oppriktig lei oss for å høre om den dårlige opplevelsen du har hatt.
Det skal selvfølgelig ikke være slik at utstyret i selvvasken ikke fungerer som det skal, og vi forstår at det er ekstra frustrerende hvis det også har påvirket lakken på bilen din. Når det gjelder din kontakt med kundeservice, beklager vi hvis du ikke følte deg godt behandlet – vi ønsker alltid å opptre profesjonelt og imøtekommende, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.
Du er veldig velkommen til å sende en e-post til [info@washworld.no](mailto:info@washworld.no) med nærmere detaljer om tidspunkt og sted for vasken, samt hva som har skjedd, slik at vi kan undersøke saken nærmere.
Vennlig hilsen
Andrez
Wash World Kundeservice

Dårlig vask

Dårlig vask, hvor børstene setter seg fast i festene til vindusviskere, og nødstopp i vaskehaller virket ikke. Dårlig service når man prøver å få kontakt.

1. marts 2025

Besvarelse fra Washworld - Arendal - Tangen Alle

Hei Line Takk for at du deler din opplevelse – det lyder som en frustrerende og utrygg situation, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å kontakte vår kundeservice, så vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre. De bedste hilsner Benjamin

Jeg år veldig glad

Jeg år veldig glad. Veldig god vaske og polering og vask.

26. juni 2025

Hei Jaroslaw
Tusen takk for din hyggelige anmeldelse – vi er glade for å høre at du er fornøyd med både vask og polering!
Vennlig hilsen
Benjamin

Stort utvalg av vaskeprogrammer

Stort utvalg av vaskeprogrammer, god tiligjengelihetog att det er mulig med abonemang.

19. juni 2025

Hei Roald,

Det høres ut som du har hatt en god opplevelse i vaskehallen, og det er vi veldig glade for.
Vi ønsker deg en god dag videre. Vi ser frem til å gi deg mange flere gode opplevelser i fremtiden.

Vennlig hilsen,
Jasmin.

God kvalitet på vask

Vil anbefale tangen , er du ikke fornøyd kan du vaske bilen engang til

13. juni 2025

Hei,
Tusen takk for din anmeldelse og de 5 stjernene! Det er en glede å høre at du er fornøyd med vaskens kvalitet – det setter vi stor pris på.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen snart!
Aden

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.