Wash World - Taastrup - Roskildevej Anmeldelser

Roskildevej 376, 2630 Taastrup, DK

giver en flot bil hver gang man vasker hos jer er meget glad for det bruger det hver uge og bilen skinner bag efter den er blevet vasket i vaskehallen

Vasken var okey men ruderne blev efterladt med mange pletter efter beskidt vand. Det er lidt træls

Nummerplade bliver læst, men alligevel skulle jeg indtaste det også Skærmen er ikke særlig nem at trykke på, der skullle trykkes flere gange for at få registreret bogstaver og tal. Og jeg fik en fe... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Roskildevej 376, 2630, Taastrup, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.738 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vask

Min bil blev ren

23. januar 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det er dejligt at høre, at din bil blev ren. Vi håber at kunne gøre din oplevelse endnu bedre næste gang.
Nicklas

God vaskeoplevelse.

25. januar 2025

Hej Ole,
Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en god vaskeoplevelse – det betyder meget for os.
Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.
Benny

tørring er ikke nok

24. januar 2025

Hej Martin
Tak for din besked! Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre og finde en løsning.
Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne sikre, at du får den bedste oplevelse hos os fremover.

Prisforhøjelse på 100 procent på 1 år

Meget nemt at få vasket sin bil. Dog lidt problemer med aflæsning af nummerplade selvom den er fuldstændig ren og læsbar. Synes at det er irriterende, at jeg skal taste nummer og kode hvis nummerplade ikke aflæses automatisk.
Startede med at betale 70 kr. for basis pr. måned. Blev forhøjet til 100 kr. efter et halvt års tid og nu til 140 kr. fra 1. marts. Derfor kun 3 stjerner.

21. januar 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse og for de 3 stjerner. Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at få vasket bilen, men vi forstår din frustration over problemer med aflæsning af nummerpladen. Vi arbejder løbende på at optimere systemet for at gøre oplevelsen så smidig som muligt.
Angående prisændringen er vi kede af, hvis det har givet anledning til irritation. Ændringer i priser skyldes typisk justeringer for at kunne opretholde kvaliteten og servicen.
Vi sætter pris på din feedback og håber, at vi fremover kan leve op til dine forventninger.
Nicklas

meget tilfreds

20. december 2024

Hej Muhammad,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du er meget tilfreds. 🌟 Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at give dig en lige så god oplevelse næste gang.

Yahya

Ok vask men synes ikke bilen bliver…

Ok vask men synes ikke bilen bliver helt ren omkring spejle og bagruden

19. december 2024

Hej Kim,
Tak for din feedback. Vi beklager, at vasken ikke lever helt op til dine forventninger omkring spejle og bagruden. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Flot vask

Flot vask, helt som forventet.

10. december 2024

Hej Ronni,
Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at vasken levede op til dine forventninger.
Vi håber at se dig igen snart.

Venlig hilsen,
Amalie

God til prisen

Vasker med guldvask, virker rimelig godt. I for kun 4 stjerner fordi tørring er ikke god, stadig meget vand på de store flader ( kølerhjelm og tag).

10. december 2024

Besvarelse fra Wash World - Taastrup - Roskildevej

Hej, Stig, tak for din anmeldelse og de flotte 4 stjerner! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med guldvasken. Jeg beklager, at tørringen ikke er helt i top – jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, hvis du ønsker yderligere assistance. 😊

Jacob

Bilen bliver delvist ren

Bilen bliver delvist ren. Men den bliver langt fra tør. Virkelig dårligt tøreprogram!

2. december 2024

Besvarelse fra Wash World - Taastrup - Roskildevej

Hej! Sebastian. Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre med sagen. Vi vil gerne sikre, at du får en bedre oplevelse næste gang. 😊

Jacob

Bekvemt, men kvaliteten kunne være bedre

Det er dejligt at have et sted, hvor man nemt kan vaske sin bil, og jeg kan rigtig godt lide muligheden for et månedligt abonnement. Jeg føler dog, at det månedlige gebyr er steget, mens kvaliteten er faldet. Jeg forstår, at priserne stiger på grund af økonomien, men det er skuffende at se et fald i kvaliteten. Det kan også være, at beliggenheden i Taastrup ikke er lige så god som andre Wash World lokationer.

22. november 2024

Hej Louisa,,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er glad for, at du sætter pris på muligheden for vores månedlige abonnement. Det er dog ærgerligt at høre, at du oplever, at kvaliteten er faldet, samtidig med at prisen er steget.
Hvis du har specifikke oplevelser eller udfordringer, som vi kan kigge nærmere på, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside – vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre.

Nemt og hurtigt

31. oktober 2024

Hej Kenneth

Tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du synes, det er nemt og hurtigt at bruge vores vaskehal. Vi ser frem til at give dig flere gode oplevelser fremover!

👍fint

👍.....5******

22. oktober 2024

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse! 👍

Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Aden

Der er stort set hvergang jeg vasker…

Der er stort set hvergang jeg vasker min bil at den ikke er blevet vasket på bagenden. Den er temmelig beskidt i begge sider,

Tørringen er heller ikke for god hvilket betyder der er mange pletter på bilen efterfølgende.

Jeg har brugt henholdsvis Taastrup & Roskilde vaskehaller med stort set samme resultat.

15. oktober 2024

Hej Michael.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://formcrafts.com/a/acpmpuz
Venligst medsend af dit vaske/ tørre-resultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Hej Emlaph.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse.
Venligst vedhæft billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Jeg er meget glad for i væske min bil…

Jeg er meget glad for i væske min bil for hal tak for det🌹

29. september 2024

Hej Arif.

Hej …
Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.
Kirsten. Wash World

Meget dårligt tøring

21. september 2024

Hej!

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du har brug for hjælp, står vores kundeservice klar til at assistere via hjemmesiden.

Yahya

Syntes stadig at der er mange fejl på…

Syntes stadig at der er mange fejl på jeres maskiner. Vaskede i går i tåstrup. Var ved at blive kvalt i lugten af rådden vand. Maskinerne tørrer dårligt, selv om man vælger dobbelt tørring. Og så gør det heller ikke bedre at maaskinen drypper over hele bilen inden man er ude af hallen.

19. september 2024

Hej Dennie,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg beklager, at du har oplevet flere problemer med maskinerne i Taastrup, og at tørringen ikke har fungeret optimalt. Det er bestemt ikke det, vi ønsker, og jeg vil sørge for, at din feedback bliver delt med det rette team, så vi kan forbedre oplevelsen.

Benny

14. september 2024

Hej Alaa,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Sophie

Jeg er godt tilfreds med vask af bil

Jeg er godt tilfreds med vask af bil, og anbefalinger gerne.

14. september 2024

Hej Lasse,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder meget at høre, at du er tilfreds med vasken og vil anbefale os – vi sætter stor pris på det! 😊

Lana

Nemt

Det er nemt og hurtigt

31. august 2024

Hej Johnny,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.