Wash World - Sorø - Apotekervej Anmeldelser

Apotekervej 14, 4180 Sorø, DK

Det er en OK vask af bilen om end der er meget forskel på de forskellige vaskehaller Beklager at jeg var upræcis mht forskelligheden. Der er meget stor forskel på Slagelse, Sorø og Kalundborg som e... Se mere

Jeg oplever flere gange at køre forgæves fordi der er en maskine ude af drift eller fordi der mangler sæbe eller voks. Det burde ikke være så svært at fylde maskinerne op inde de løber tør. Svar... Se mere

Rent kaos i Sorø fredag den16.06.2023. Selve oplysningsskiltet virkede ikke, Man kunne ikke orientere dig om vaskehallerne i det hele taget virkede og følge med i den enkeltes vask. Efter nogen vent... Se mere

Jeg kører 60.000+ om året, og vasker derfor bilen flere gange om ugen. Det fungerer bare altid, - rigtig god support de få gange man har brug for hjælp. Forventelige driftstop pga. service og vedli... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Apotekervej 14, 4180, Sorø, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.800 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg synes

Jeg synes, tørringen af bilen kunne forbedres væsentligt

28. september 2023

Hej Lone,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer :-)

Jasmin.

Dejligt sted at vaske bil

Dejligt sted at vaske bil, men kunne godt skifte børster og spande oftere🙂

25. september 2023

Besvarelse fra Wash World - Sorø - Apotekervej

Hej Kenneth, tak for de fire stjerner og din anmeldelse.

Det er så fedt at høre at du synes det er et dejligt sted at vaske bil, det er bestemt også det vi sigter efter.
Hvis du oplever at børster og spande er slidte eller mangler, så må du altid meget gerne kontakte vores kundeservice så vi kan sørge for at de bliver skiftet :-)

Julie

Nemt og komme til men er ikke så god…

Nemt og komme til men er ikke så god til Tørring

21. september 2023

Hej Lone,

Vi er glade for at du syntes det nemt at vaske bilen hos os.
Det lyder til, at du har haft en mindre god oplevelse med vores tørring, hvilket ikke er meningen.

Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen. Og give dig en endnu bedre vask næste gang.

Jasmin.

Vi har den dyreste vask og den er god

Vi har den dyreste vask og den er god, bilen bliver pæn og ren.
Selve vaskehallen inden i er grim og rusten, det ser ikke pænt ud.

20. september 2023

Hej Pia,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores dyreste vask, og at din bil bliver pæn og ren.

Hej Jørgen,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Lana

Maskinen tørrer megetdårligt

Maskinen tørrer megetdårligt.
Det sidste skyllevand er ikke helt rent og er fortsat med kalk i vandet.

9. september 2023

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om dine udfordringer med tørring og kalk i vandet under din seneste bilvask. Dette er vigtig feedback, og vi vil arbejde på at forbedre tørringen og vandkvaliteten for at sikre en bedre oplevelse for vores kunder.

Du må meget gerne fremsende billeder af vaskeresultatet til vores kundeservice på www.washworld.dk/hjaelp

Sara 🚗

Hallen fungerer fint.

Hallen fungerer fint.
Ved basisprogram er tørring dårlig.

7. september 2023

Hej Jørgen,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Lana

nemt at komme til pæn vask men tørre…for lidt

nemt at komme til pæn vask men tørre for lidt

3. september 2023

Kære Hanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐

Lad mig endelig se billeder af det tørreresultat du oplever, så jeg kan vurdere om vi skal have en tekniker forbi og justere noget.

Hvis du har mulighed for det, så udfyld formularen her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation inkl. billeder og så vender jeg eller en kollega tilbage hurtigst muligt 😊

Lykke

Er generelt meget tilfreds

Er generelt meget tilfreds. Syntes bare ikke den tørre godt nok. Ved godt at man kan tilkøbe ekstra tørring men syntes bare ikke det skulle være nødvendig. I kunne måske overveje at give en bedre tørring til os faste abonnenter.

5. september 2023

Hej Steen,

Tak for din femstjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores service.

Vores basis-vask er en hurtig og effektiv måde at fjerne løst støv og snavs fra din bil. Den efterfølgende lette tørring sikrer, at din bil hurtigt bliver ren og klar. Dette er ideelt, når der kun er let snavs på din bil. Tørringen er også hurtig og effektiv og efterlader dine ruder og sider pletfri.

Hvis du har flere spørgsmål eller yderligere forslag, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte.

Makan

Vasker fint men tørre elendigt

Vasker fint men tørre elendigt , da jeg har abonnement og haft det længe og før har besvaret at tørringen ikke er tilfredstillende kan jeg ikke gøre andet end gøre opmærksom på det og billeder er vist unødvendige gang på gag .
Selve vaske er fin som jeg før har beskrevet 😊

30. august 2023

Hej Anders

Vi beklager, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved Tørringen, Vores tørring skal selvfølgelig, være lige så god som vasken. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan hjælpe dig bedst som muligt.

Berivan
Wash World

God vask men manglende tørring

Bilen bliver vasket fint, men er våd efter tørring og der efterlades mange kalkpletter.

27. august 2023

Hej Bent

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores vasketjeneste. Som basismedlem kan du forvente en effektiv og hurtig bilvask, der fjerner løst støv og overfladesnavs, efterfulgt af en skånsom tørring. Med en Basis-vask sikrer vi, at din bil hurtigt bliver ren, især hvis den kun har lidt løst snavs. Vores tørringsproces er både enkel og hurtig, og den fjerner effektivt vand fra både ruder og karrosseri.

Når det kommer til de hvide pletter, der kan opstå på din bil efter vask, kan dette skyldes flere faktorer, herunder kalkaflejringer fra skyllevandet, der tørrer op. Mængden af kalk i vandet kan variere betydeligt afhængigt af din placering. Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, eller hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at assistere dig på enhver mulig måde. Selvom vi altid stræber efter at fjerne kalken, kan vi desværre ikke altid garantere, at den er fuldstændigt fjernet, men vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tjenester.

Simple og nemt

Simple og nemt. Jeg hader af stige ud og ind i bil på vaskehaller. I washworld skal jeg ikke stige ud. NEMT at skifte pakke(abonnoment) .

22. juni 2023

Besvarelse fra Wash World - Sorø - Apotekervej

Tak for din anmeldelse :-)

Wash World

Alt for ofte er jeres vaskehaller ude…

Alt for ofte er jeres vaskehaller ude af drift. Det betyder lange køer til de haller som virker.
Tørringen er også meget ringe. For at det fungerer, skal man selv eftertørre.
Jeg overvejer ofte hvorfor jeg egentlig fortsat benytter Washworld…… Tænker også jeg er meget tæt på at miste tålmodigheden.

18. juni 2023

Hej Henrik,

Vi er kede af at du ikke oplever at vask og tørring lever op til dine forventninger.

Vi arbejder løbende på tekniske forbedringer og at sikre at vaskehallerne ikke er lukkede.

Vi håber du vil have tålmodighed og at du vil opleve en kvalitetsforbedring over den næste periode.

Defekt maskiner endnu en gang

Defekt maskiner endnu en gang
jeg mener at maskinerne i Sorø er nedslidte og bør stå for udskiftning
kommer tit derover hvor der er lukket pga reparation

17. juni 2023

Hej Kurt

Jeg beklager, at du har haft denne ærgerlige oplevelse.

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er lukket så man ikke kører forgæves.

Julie

Der kom ikke noget skyllevoks

Der kom ikke noget skyllevoks, samt dårlig Tørring som altid.

16. juni 2023

Hej Lene

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Julie

Dejligt at man bare kan stille sig i kø…

Dejligt at man bare kan stille sig i kø til vask, men syntes det er alt for tit at kun 1 ud af 2 vaske virker

16. juni 2023

Besvarelse fra Wash World - Sorø - Apotekervej

Hej Lis, tak for den fine anmeldelse og de fire stjerner.

Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang du vasker.

Julie

Rent kaos i Sorø fredag den16.06.2023.

Rent kaos i Sorø fredag den16.06.2023.
Selve oplysningsskiltet virkede ikke, Man kunne ikke orientere dig om vaskehallerne i det hele taget virkede og følge med i den enkeltes vask. Efter nogen ventetid kunne konstateres at vaskehal 1 virkede. Efter lang ventetid åbnede vaskehal 2 næste bil kunne køre ind. Efter få min åbnede vaskehal 2 sig i begge ender og den indkørte bil sad fast i vaskerullerne.
Det må kunne gøres bedre.

15. juni 2023

Hej Arne

Jeg beklager meget den ærgerlige oplevelse, og du har helt ret, det er slet ikke meningen når man vasker hos os - det kan sagtens gøres bedre.
Vi gør alt hvad vi kan for at sikre at vaskehallerne kører efter hensigten, og for at give vores kunder den bedste oplevelse, og du er altid velkommen til at ringe til akuttelefonen når du oplever sådanne akutte udfordringer ved vaskehallen.

Intet svar på skadesanmeldelse

Jeg har i starten af maj lavet en skadesanmeldelse med rapportnr 13105, men hører intet fra jer på trods af, jeg har rykket flere gange.

7. maj 2023

Hej Christian

Der er desværre lidt forlænget svartid på skadesbehandlingen, men jeg sørger for at gå ind og rykke for din sag så du forhåbentlig for svar snarest.

Ingen vente tid.

5. maj 2023

Hej Ole,

Det er dejligt at høre at du hurtigt og nemt fik en bilvask hos os i Sorø uden for lange ventetid. Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Hej John,

Vi er kede af at høre, at du føler tørringen ikke lever op til dine forventninger hos os i Sorø. Vi håber på at kunne forbedre oplevelsen.