Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej Anmeldelser

Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK

Wash World konceptet har tiltalt mig fra start og jeg har nu haft fast abonnement i en år række. I starten syntes jeg der var alt for mange drift forstyrrelser. Alt for ofte kom man frem til Wash Wo... Se mere

Silkeborg afdelingen kører af helved til… der er altid bøvl med vaskehal 1 så meget så alle holder i kø til 2’eren. Begge vaske haller skriver ledig mens der er biler inde for at vaske. Vaske result... Se mere

Ingen ventetid. Og maskinen virkede, det eneste jeg er ærgerlig over er hvor dyre i faktisk er blevet.. var med i opstarten hvor et månedsabb kunne fåes helt ned til 59 eller sådan noget og hvor det... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Nordre Ringvej 90, 8600, Silkeborg, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.894 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super 5

Rigtig godt og billigt

14. oktober 2023

Hej Mohamad,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag.
Cathrine 🚗

Bilen bliver ikke rigtigt tørret

Bilen bliver ikke rigtigt tørret, og vinduerne skal poleres bagefter

12. oktober 2023

Hej Povl,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Dårlig oplevelse

Når maskinen ikke virker eller river dele af bilen som sidder fast er der ingen ansvar hos wash world også selv om delen ikke står på listen over det de ikke tager ansvar for.
Det var en ringe oplevelse og firmaet der håndtere deres sager nærmeste grinende fortæller en at man intet kan gøre ved det.

21. juli 2023

Hej Steffen,

Det lyder til, at du har haft en rigtig ærgerlig oplevelse. Det er selvfølgelig ikke meningen, når man vasker hos os.

Jeg vil opfordre dig til, hvis du ikke allerede har gjort det, at anmelde skaden til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne så mange billeder som muligt, så vores eksterne skadesbehandler kan undersøge sagen.

Cathrine 🚗

De forskellige Wash World stationer virker forskelligt

De forskellige Wash World stationer virker forskelligt. Silkeborg er blandt de dårligste og Ikast virker helt anderledes og resultatet er klart bedre der. Kører altid bedste program men forvask i Silkeborg er bare ringe og har altid kørt med er ringere vaskeresultat i forhold til andre stationer.

30. september 2023

Hej Frank,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/kundeservice under "Vaskehal og Reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Jasmin.

Der var ikke kø idag :-)

30. september 2023

Hej,

Tusind tak for dine fine stjerner, det lyder til at du er en tilfreds og glad kunde hos os, hvilket glæder os.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Bilen blev ikke tørret og det vand der…

Bilen blev ikke tørret og det vand der er på bilen laver skjolder, totalt spild af penge.

Prøvede at ringe men fik en tlf svare.

Hold jer væk

20. september 2023

Hej Mads

Hvis du har ringet til akuttelefonen, så er der en indtalt besked som man skal trykke et tal for at komme videre ind til telefonen. Der er ikke kun en telefonsvare på akuttelefonen, der sidder altid personale 24/7 som er klar til at hjælpe med akutte udfordringer ved vaskehallen.

Hvis du har oplevet et utilfredsstillende vaskeresultat, så kan jeg kun opfordre dig til at kontakte vores kundeservice og lave en klage over vasken. Dette gør du inde på vores hjemmeside under "Hjælp".

Tit problemer

Denne gang gik det fint, men mega tit problemer, og tit vaskehal ikke åben og der er endda 2 vaskehaller

16. september 2023

Hej Thomas

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Mage til ringe vask!

Vi meldte os ind og vaskede med det samme. Pris ialt kr 139,-
Bilen ser værre ud nu end før den blev vasket. Overhovedet ikke tør, snavs bliver siddende på bilen, selv på nemme store flader, og når dråberne tørrer bliver de til pletter. Ringeste vask vi har prøvet.

15. september 2023

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse med 1 stjerne og din beskrivelse af din oplevelse med vores bilvaskservice.
Vi beklager dybt for den dårlige oplevelse. Vores mål er at levere en effektiv og pålidelig bilvask, og det ser ud til, at vi ikke har opfyldt dine forventninger i dette tilfælde.

Hvis du har tid, er du velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Lana

Plads til forbedringer😬

Vaske indeholder alt forlist sæbe og vaskehallen stå for tit ude af drift.

9. september 2023

Hej Sture

Tak fordi du tog dig tid, til at lave en anmeldelse.

Jeg vil rigtig gerne kigge på vaskeresultatet, du må derfor gerne indsende billeder af din reklamation her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation så skal vi nok kigge på det.

Lykke

Må ofte køre bilen igennem 2 vask

Må ofte køre bilen igennem 2 vask, for at bilen er blevet ren.

6. september 2023

Kære Henriette.

Tak for din anmeldelse med 3 stjerner. Det er ærgerligt at høre, at du oplever, at bilen ikke altid bliver helt ren efter en vask. Vi bestræber os på at forbedre vores service, og din feedback er vigtig for os. Hvis der er yderligere detaljer eller spørgsmål, du vil dele, er du velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside.
www.washworld.dk/hjaelp

Sara 🚗

Vask er ok kvalitet

Vask er ok, og over gennemsnittet. Men maskinerne er ofte i stykker eller går i stå mens man vasker.

25. august 2023

Hej Jens.

Tak for anmeldelsen.
Det lyder til, at du har haft oplevet nogle vanskeligheder, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt.

Vores akut-telefon som er bemandet hele døgnet, står også altid klar til at hjælpe på bedst muligt vis, når der opstår udfordringer, så det kan betale sig at ringe til dem når man oplever problemer ved lokationerne.

Rigtig god dag

Bilen bliver sjældent ren

Bilen bliver sjældent ren, fordi der aldrig kommer vand ud af dyserne. Udover det går den tit i stykker, så man sidder fanget i vaskehallen.

24. august 2023

Hej Kasper

Vi beklager de problemer, du har oplevet i vores vaskehal. Det er frustrerende, når teknikken ikke fungerer korrekt, og vi forstår din ærgrelse. Desuden er det uacceptabelt, at vores udstyr går i stykker og skaber besvær for vores kunder. Vi tager din feedback meget alvorligt.

For at løse disse udfordringer beder vi dig venligst om at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, https://washworld.dk/hjaelp, og beskrive situationen i detaljer. På den måde kan vi undersøge problemet og arbejde på at forhindre gentagelser i fremtiden.

Vi undskylder for de gener, du har oplevet, og sætter pris på din tålmodighed. Vi vil gøre vores bedste for at forbedre din oplevelse hos os.

Bedste hilsner
Haris

Perfekt vask og super tørre funktion…

Perfekt vask og super tørre funktion med lækre bløde børster 💪🏻👌🏻

25. august 2023

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt vores vask perfekt.
Vi arbejder hårdt for at levere den bedste vaskoplevelse for vores kunder, og det er fantastisk at vide, at vi har opfyldt dine forventninger. Tak for at vælge Wash World, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bedste hilsner,

Velfungerende og rent.

Rent og pænt. Kort ventetid og de nu og da forekommende tekniske afbrydelser er blevet sjældnere; og det er dejligt! De var mildest talt irriterende!
Fortsat med at holde anlægget vel kørende.

23. juni 2023

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse. Vore teknikere arbejder hårdt for at holde børsterne kørende.

Wash World

Du får ikke hvad du betaler for

Er konstant i stykker
Er kommet til vaskehallen utal af gange hvor den er ude af drift og har siddet fast i hallen mere en 10 gange
Vinbar 3 biler tilmeldt til 99kr stykket pr månede
De bliver nu afmeldt
Gider ikke putte flere penge i det firma

7. juni 2023

Hej

Det lyder til at I desværre haft nogle rigtig ærgerlige oplevelser i vaskehallen, og det er naturligvis ikke meningen når man vasker hos os.

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl og driftstop.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Det er godt nok også ærgerligt at høre at I afmelder jeres biler, men vi håber at se jer igen i fremtiden ved lejlighed.

Ofte driftstop i Silkeborg

Der er for tit driftstop i Silkeborg....
Medlemsregler foreskriver at man ikke må forvaske bilen andre steder end på vaskeplads, under sanktion hvis man gør. Imens almindelige betalende kunder kan vaske i køen - ofte med forsinkelser til følge, uden repressalier.
-Ens regler for alle tak! Ingen forvask i køen, tydelig skiltet!

Få nu nogle skilte op om det, eller på reklametavlen, ellers kan man jo lige så godt køre i den almindelige vaskehal, hvor folk både står inde i hallen og tørrer ruder og efterpolerer.

I dag stod en dame og vaskede hele hendes bil med børste, alt imens 2 fulde vaske blev kørt i den anden hal.

Silkeborg har haft stoppede dyser på højtrykvask i månedsvis venstre side i den yderste hal.

4. juni 2023

Hej Steen.

Vi gør hvad vi kan for at instruere vores kunder i at forvask kun skal foregå på forvaskepladserne, men vi tager den videre med rette team om der evt. kan komme mere/tydeligere skiltning.

Ift. stoppede dyser, så er det ikke noget vi har hørt om fra andre kunder. Hvis du fortsat oplever dette som et problem, så må du meget gerne skrive til os inde på vores hjemmesiden under "Hjælp"-sektionen, og rapportere det under "Vaskehal og reklamation".

Wash World

Selv om jeg har vasket på premium…

Selv om jeg har vasket på premium pluds, bliver bilen ikke helt ren, især ruderne og det irriterer mig meget.
Selve vaskehallen er fin.

15. maj 2023

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke føler at vaskekvaliteten lever op til dine forventninger på vores Premium Plus vask.

Hej John,

Det er dejligt at høre, at du kan få vasket din bil hos os i Silkeborg uden den store ventetid. Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Wash World

Billing abonnement og ofte ingen eller…

Billing abonnement og ofte ingen eller kort ventetid.
Bilen bør dog være helt tør for at få 5 stjerner…

24. april 2023

Hej Ingo,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores bilvask og vores ventetid var kort. Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Wash World

Fejl under vask, og umuligt at få kontakt med kundeservice

Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket. Jeg har nu flere gange gennem snart tre uger forsøgt at få mine penge tilbage, uden svar i nogen form.

Som rettelse til anmeldelse, så har jeg nu fået helt fair kompensation, og god service på trods af lang svartid.

7. april 2023

Hej Nikolai,

Tak for at dele din feedback med os. Vi beklager naturligvis de gener som du oplevede under dit besøg hos os, hvor maskinen gik i fejl. Vores døgnåbne Helpdesk sidder klar på telefonerne til at hjælpe ved akutte problemer, men nogle gange kræves det, at der kommer en af vores teknikker ud og løser problemet og derved lukkes hallen. Vi beklager også den lange svartid du har oplevet, men sætter pris på dine venlige ord omkring kompensationen og den gode service du har fået efterfølgende. Denne service bestræber vi os på at give til alle vores kunder.