Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket... Se mere
Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK
Wash World konceptet har tiltalt mig fra start og jeg har nu haft fast abonnement i en år række. I starten syntes jeg der var alt for mange drift forstyrrelser. Alt for ofte kom man frem til Wash Wo... Se mere
Silkeborg afdelingen kører af helved til… der er altid bøvl med vaskehal 1 så meget så alle holder i kø til 2’eren. Begge vaske haller skriver ledig mens der er biler inde for at vaske. Vaske result... Se mere
Ingen ventetid. Og maskinen virkede, det eneste jeg er ærgerlig over er hvor dyre i faktisk er blevet.. var med i opstarten hvor et månedsabb kunne fåes helt ned til 59 eller sådan noget og hvor det... Se mere
Nordre Ringvej 90, 8600, Silkeborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Selve karossen af bilen er fin ren og tørringen er blevet væsentlig forbedret over tid. Men fælge har vasken svært ved , her mangler der stadig noget før vasken er perfekt.

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Fik vaskede min bil i wash world Silkeborg d. 13 marts, og det var en desværre en stor skuffelse. Tog den billigste vask, da den bare skulle have en hurtig omgang. Vankede den ved 20 tiden, så jeg var ikke ude og kigge bilen efter. Men i morgens da jeg kom ud til bilen var den dækket af en slags fin film af små krystaller. Det mindede meget også hvis man har spilt noget adblue, og så taget en klud og smurt det ud over hele bilen.
Så det har desværre kostet en ny, og meget grundig vask, et andet sted.
Så kan desværre ikke anbefale Silkeborg afdelingen.

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Jeres Guld Tørring er ikke god nok. Stadig dråber på alle vinduer og bil.vandet ser ikke særlig rent ud.
Overvejer at skifte vaskehal.
Mvh
Peder Knudsen

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Konceptet er godt, og jeg har overordnet været tilfreds, dels fordi en vask går hurtigt og dels fordi man får meget for pengene i et abonnement. Men alt for ofte er det kun én hal, der fungerer, og alt for ofte oplever jeg bøvl med en vask, hvor jeg må ringe til jer for at komme ind eller ud af hallen. For nylig ville jeg vaske bilen, men begge haller var ude af drift! Heldigvis er der altid blevet reageret hurtigt, de gange jeg har "siddet fast" i hallen, når jeg har ringet, men det er nu træls alligevel, hvis man har travlt. Før en større prisstigning, der blev indført for kort tid siden, var der en bedre balance mellem pris og kvalitet. I basisvasken bliver bilen f.eks. ikke ordentligt tørret - det skal der betales ekstra for, hvilket var OK dengang prisen var under 100 kr. Jeg overvejer at skifte til et andet selskab, både for at få en højere kvalitet i tørringen i basisproduktet, men også for at undgå bøvl med haller, der er ude af drift og/eller går i stå midt i en vask.

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
En bil der så lige så beskidt ud efter vask som fø vask😳

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Vaskehallen er så ofte ude af drift
Evige lange køer til vaskehallen
Uforstående kundeservice der ikke forstår at besvare en henvendelse
Vil ikke anbefale
Jeg har vaske kort i Silkeborg tag og find et andet sted

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Tørrehallen virkede ikke ordentligt. Kørte først en tur over bilen med tørreren, hvorefter den på returen kørte våde børster over bilen.
Resultatet var en pladdervåd bil ud af vaskehallen.

Besvarelse fra Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Hold jer langt væk min bil så mere beskidt ud efter 1 vask og skriver man til dem og vedhæfter billeder så er de bedøvende ligeglad
Og ja jeg har skrevet til jeres mail 3 gange nu uden svare så i må virklig tag jeres dårlige anmeldelser alvorligt