Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej Anmeldelser

Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK

Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket... Se mere

Wash World konceptet har tiltalt mig fra start og jeg har nu haft fast abonnement i en år række. I starten syntes jeg der var alt for mange drift forstyrrelser. Alt for ofte kom man frem til Wash Wo... Se mere

Silkeborg afdelingen kører af helved til… der er altid bøvl med vaskehal 1 så meget så alle holder i kø til 2’eren. Begge vaske haller skriver ledig mens der er biler inde for at vaske. Vaske result... Se mere

Ingen ventetid. Og maskinen virkede, det eneste jeg er ærgerlig over er hvor dyre i faktisk er blevet.. var med i opstarten hvor et månedsabb kunne fåes helt ned til 59 eller sådan noget og hvor det... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Nordre Ringvej 90, 8600, Silkeborg, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.892 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Den vasker ikke ordentlig på guld…

Den vasker ikke ordentlig på guld program.

Hej Janne,

Jeg er ked af at høre, at Guld-programmet ikke har levet op til dine forventninger – det skal naturligvis give en grundig og tilfredsstillende vask. Vi arbejder løbende på at forbedre både kemi og programmer, og de fleste haller er allerede opgraderet med nye vaskeprogrammer og forbedret kemi, som giver bedre vask og tørring.

Hvis du vil hjælpe os med at undersøge sagen nærmere, må du meget gerne kontakte kundeservice med info om tidspunkt og lokation, så vi kan se på det.

Nemt og hurtig

Hej Frank,

Tak for de flotte 4 stjerner! 🙌

Vi er glade for at høre, at du oplever det som nemt og hurtigt – præcis sådan skal det være.

Vi håber, vi snart får lov at vaske din bil igen 🚗✨

Tørring af bil kunne være bedre

Tørring af bil kunne være bedre

Hej Torben.
Tak for din feedback 😊
Det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke helt levede op til dine forventninger. Vi vil selvfølgelig gerne give den bedst mulige vaskeoplevelse – også når det gælder tørring. Hvis du oplever, at bilen ikke bliver ordentligt tør, så kontakt os gerne via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre derfra.
Tak fordi du vasker hos os – vi sætter stor pris på det! 🚗💧
Aden

Vasker nogenlunde

Vasker nogenlunde

1. april 2025

Hej Carsten,
Tak for dine ⭐⭐⭐⭐ og for din ærlige tilbagemelding!
Vi er glade for, at du overordnet er tilfreds – og hvis der er noget specifikt, du mener kan blive bedre, så hører vi meget gerne fra dig. Din feedback hjælper os med hele tiden at forbedre vaskeoplevelsen 🚗💧
Vi håber at se dig igen hos Wash World!
Benjamin

Nemt og hurtigt

30. marts 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! Jeg er glad for at høre, at du oplever vasken som nem og hurtig.

Vi arbejder løbende på at gøre det endnu bedre, bl.a. med opgraderede programmer, grønnere kemi og forbedret udstyr.

Vi håber at kunne gøre din næste oplevelse endnu bedre.

Altid ren bil

Altid ren bil hos Wash World

23. marts 2025

Hej Jens,

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder meget for os!
Det glæder os at høre, at du altid kører derfra med en ren bil.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Den skinner.

Selve karossen af bilen er fin ren og tørringen er blevet væsentlig forbedret over tid. Men fælge har vasken svært ved , her mangler der stadig noget før vasken er perfekt.

21. marts 2025

Hej Benny,
Tusind tak for din ⭐⭐⭐⭐ anmeldelse og for din konstruktive feedback!
Vi er glade for at høre, at bilen skinner, og at du har oplevet en tydelig forbedring i tørringen over tid – det er noget, vi har arbejdet målrettet på 💧✨
Vi er helt med på, at fælgene kan være en udfordring – og det er et område, vi fortsat forsøger at optimere, så du på sigt får en mere komplet vask.
Tak fordi du deler dine observationer – det hjælper os med at blive endnu bedre.
Benny

Hej Charlotte
Tusind tak for dine – det varmer!
Vi er glade for at høre, at bilen blev dejligt ren – præcis som den skal 🚗✨
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Wash World
Benny

Fik vaskede min bil i wash world…

Fik vaskede min bil i wash world Silkeborg d. 13 marts, og det var en desværre en stor skuffelse. Tog den billigste vask, da den bare skulle have en hurtig omgang. Vankede den ved 20 tiden, så jeg var ikke ude og kigge bilen efter. Men i morgens da jeg kom ud til bilen var den dækket af en slags fin film af små krystaller. Det mindede meget også hvis man har spilt noget adblue, og så taget en klud og smurt det ud over hele bilen.
Så det har desværre kostet en ny, og meget grundig vask, et andet sted.

Så kan desværre ikke anbefale Silkeborg afdelingen.

13. marts 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din bil ikke blev ren efter vask – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi arbejder løbende på at optimere vores vaskeprogrammer og kemikalier for at sikre den bedst mulige vask.

Nicklas

Nemt at komme til

25. februar 2025

Hej Per,

Tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at du synes, det er nemt at komme til vores vaskehaller. Vi håber, du altid får en god vaskeoplevelse hos os! 🚗💙

Ha’ en skøn dag!

Martin

Mangler en stjerne

Mangler en stjerne, der er ofte kun en hal i brug....

18. februar 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds, men forstår din frustration, når kun én hal er i brug. Vi arbejder altid på at sikre den bedste oplevelse og sætter pris på din feedback! 🚗😊
Jasmin.

Jeres Guld Tørring er ikke god nok

Jeres Guld Tørring er ikke god nok. Stadig dråber på alle vinduer og bil.vandet ser ikke særlig rent ud.
Overvejer at skifte vaskehal.
Mvh
Peder Knudsen

19. februar 2025

Hej Peder,
Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med tørringen og vandkvaliteten. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det. Vi vil meget gerne hjælpe dig!
Omar – Wash World

Konceptet er godt MEN ...

Konceptet er godt, og jeg har overordnet været tilfreds, dels fordi en vask går hurtigt og dels fordi man får meget for pengene i et abonnement. Men alt for ofte er det kun én hal, der fungerer, og alt for ofte oplever jeg bøvl med en vask, hvor jeg må ringe til jer for at komme ind eller ud af hallen. For nylig ville jeg vaske bilen, men begge haller var ude af drift! Heldigvis er der altid blevet reageret hurtigt, de gange jeg har "siddet fast" i hallen, når jeg har ringet, men det er nu træls alligevel, hvis man har travlt. Før en større prisstigning, der blev indført for kort tid siden, var der en bedre balance mellem pris og kvalitet. I basisvasken bliver bilen f.eks. ikke ordentligt tørret - det skal der betales ekstra for, hvilket var OK dengang prisen var under 100 kr. Jeg overvejer at skifte til et andet selskab, både for at få en højere kvalitet i tørringen i basisproduktet, men også for at undgå bøvl med haller, der er ude af drift og/eller går i stå midt i en vask.

19. februar 2025

Hej Johnny,
Tak for din ærlige feedback. Det er godt at høre, at du har været tilfreds med konceptet og vores hurtige respons, når du har oplevet problemer. Samtidig forstår jeg godt din frustration over driftsudfordringerne og kvaliteten af tørringen i basisvasken. Vi arbejder løbende på at forbedre både stabilitet og vaskeoplevelse, og jeg sender din feedback videre, så den kan blive taget i betragtning. Jeg håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse fremover – og tak fordi du deler dine oplevelser med os!
Venlig hilsen, Omar – Wash World

En bil der så lige så beskidt ud efter…

En bil der så lige så beskidt ud efter vask som fø vask😳

16. februar 2025

Hej,

Det er selvfølgelig ikke meningen, at bilen skal se beskidt ud efter vask – det beklager jeg! Hvis vaskeresultatet ikke lever op til forventningerne, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via *Hjælp*-sektionen på hjemmesiden, så de kan undersøge det nærmere. Tak for din feedback!

Omar

Maskinen tørrer ikke

Maskinen tørrer ikke

16. februar 2025

Hej,

Tak for din feedback! Jeg forstår, at det kan være frustrerende, når tørringen ikke fungerer optimalt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores vaskehaller, og din oplevelse bliver taget med videre.

Omar

Vaskehallen er så ofte ude af drift

Vaskehallen er så ofte ude af drift
Evige lange køer til vaskehallen
Uforstående kundeservice der ikke forstår at besvare en henvendelse
Vil ikke anbefale
Jeg har vaske kort i Silkeborg tag og find et andet sted

1. februar 2025

Hej Pia

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at du har oplevet gentagne driftsproblemer, lange ventetider og ikke har fået den service, du forventede. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi sætter pris på, at du deler din mening, og vi tager din kritik til efterretning.

Jacob

Tørrehallen virkede ikke ordentligt

Tørrehallen virkede ikke ordentligt. Kørte først en tur over bilen med tørreren, hvorefter den på returen kørte våde børster over bilen.
Resultatet var en pladdervåd bil ud af vaskehallen.

26. januar 2025

Hej Carsten,
Tak for din feedback – jeg beklager, at tørringen ikke fungerede, som den skulle, og at bilen endte våd efter vasken.
Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på hjemmesiden, så de kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre. Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på dette.
Sophie

Hold jer langt væk min bil så mere…

Hold jer langt væk min bil så mere beskidt ud efter 1 vask og skriver man til dem og vedhæfter billeder så er de bedøvende ligeglad

Og ja jeg har skrevet til jeres mail 3 gange nu uden svare så i må virklig tag jeres dårlige anmeldelser alvorligt

26. januar 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse – jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og jeg forstår din frustration over manglende svar. Vi vil meget gerne undersøge sagen igen for dig. Kan jeg bede dig om at prøve at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside? De står klar til at hjælpe og finde en løsning.
Alternativt kan du udfylde følgende formular: https://formcrafts.com/a/acpmpuz
Vi beklager ulejligheden og håber på at kunne rette op på din oplevelse.
Sophie

Ren bil👍flot arbejde

Ren bil👍flot arbejde

18. januar 2025

Hej Niels!
Tusind tak for de flotte ord og tommel op 👍 Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet – en ren bil er altid det bedste! 🚗✨
Aden