Wash World - Søborg - Dynamovej Anmeldelser

Dynamovej 4, 2860 Søborg, DK

Dejligt med mange vaskehaller, så man ikke skal i kø så længe. Gode betjenings stander, nem. Dog er der næsten altid kalkpletter på Bilen, det kan gøres bedre. Super betjening , hvis uheldet skull... Se mere

Det er efterhånden sjældent at det ser ud som om bilvasken indeholder sæbe. Og man skal godt nok huske at slukke for ventilationen, da lugten af det rådne vand man bruger til vask, giver en ubehageli... Se mere

Bilen blev ren. Men jeres maskiner tørre ikke særlig godt. Jeres støvsuger og vask selv pladser har ofte problemer med betalings enheden eller er ude af drift.. (herlev/gladsaxe)

Superfin hjælp fra “akut telefonen” da Jyden kom til Søborg og for vild i menuerne. Resultat: ren bil og en god oplevelse. 😀 Jeg kan give Washworld mine bedste anbefalinger.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Dynamovej 4, 2860, Søborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.880 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ok vask

Ok vask, men der er tit en eller flere af vaskehallerne der er ude af drift.

20. maj 2024

Hej Jan.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Kirsten. Wash World.

Bilen bliver ikke rigtig ren og den…

Bilen bliver ikke rigtig ren og den tørre ikke så gode måske er det fordi jeg kun vasker "Guld vask" tænker om jeg skal opsige mit abonnement da jeg ikke er tilfredse mvh Anne Dahl

15. maj 2024

Hej Anne,

Tak for din henvendelse. Vi beklager at høre, at din oplevelse med "Guld vask" ikke har levet op til dine forventninger både hvad angår rengøring og tørring af din bil. Vi stræber efter at levere en service, der møder vores kunders behov, og din feedback er afgørende for, at vi kan forbedre os.

Før du beslutter dig for at opsige dit abonnement, vil vi gerne tilbyde at se nærmere på situationen og se, om der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse. Venligst kontakt vores kundeservice via vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden, så vi kan drøfte mulige løsninger.

Vi håber at kunne løse disse problemer til din tilfredshed.

Jacob

Tørring udføres ikke godt

Tørring udføres ikke godt, og det gør bilen fuld af pletter kort efter afgang!!!!!

3. maj 2024

Hej,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Lana

Vasker ikke ordentligt rent og tørrer…

Vasker ikke ordentligt rent og tørrer virkelig dårligt!

3. maj 2024

Hej Ib,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Lana

Tørring virker ikke efter hensigt i…

Tørring virker ikke efter hensigt i næstdyreste vask.... tører kun fra bag til forende af bilen - og så er det slut.

28. april 2024

Hej Jan.

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaske / tørre- resultat Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Medsend venligst foto af vaske/ tørre-resultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Spot on!

Ingen kø, hurtig vask, flot resultat.

27. april 2024

Hej,

Tak for de fem stjerner og din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med ingen kø, hurtig vask, og flotte resultater. Vi ser frem til at fortsætte med at levere en fremragende service til dig.

Yahya

Vask selv Virkede ikke efter hensigten…

Vask selv Virkede ikke efter hensigten de seneste 2 gange jeg skulle vaske. Flere andre var irriteret over situationen

24. april 2024

Hej Thomas.

Jeg vil anbefale, du skriver til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, og fortæller om din oplevelse, så vil de undersøge dette.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Skamfuldt, udueligt og beskadiget!!!

Ødelægger biler!!
Jeg plejer ALTID at vaske i hånden, dog igår i Søborg efter vask til 99kr, endt med at min sommerbil fra 1990 bliver beskadiget af maskinen og dermed ødelægger min bils lak fordi censorerne ikke virker på de skide maskiner! Maskinerne ridser bilerne helvedes til og det er simpelthen ikke acceptabelt! 0 stjerner herfra og dette vil ikke slutte her.

15. april 2024

Hej Mikkel,

Tak for din tilbagemelding, og vi beklager meget at høre om skaden på din bil. For skader der opstår i vores vaskehaller, bliver hver sag behandlet af vores eksterne sagsbehandler, Van Ameyde, i overensstemmelse med vores vilkår og den lokale lovgivning. Vi anbefaler, at du kontakter dem direkte for at diskutere din sag yderligere.

Hvis du oplever lignende problemer eller fejl i fremtiden, bedes du kontakte vores akuttelefon for omgående assistance.

Berivan

Ikke tør nok masser at kalkplerrer!,,,,

Ikke tør nok masser at kalkplerrer

10. april 2024

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre, at din bil ikke var tilstrækkeligt tør, og problemet med kalkpletter efter vask. For at vi kan hjælpe dig bedre og adressere dette problem, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Store kvalitetsproblemer :(

I 8-9 ud af 10 vaske bliver bilen ikke ren. Der er store “helligdage” særligt på bagklappen, som ikke bliver vasket. Når man skriver til kundeservice får man typisk en voucher på en dyrere vask, men bilen skal jo kunne blive ren i en Guldvask. Håber det snart bliver løst

7. april 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager at høre, at du har oplevet udfordringer med at få din bil helt ren i vores vaskehal. Vi vil gerne hjælpe dig med dette og sikre, at din bil bliver vasket som forventet. For at vi bedst muligt kan assistere dig, beder vi dig kontakte vores kundeservice direkte eller anvende vores akuttelefon, hvis du oplever et problem under vasken.

Jasmin.

Jeg synes jeres tørring generelt er for…

Jeg synes jeres tørring generelt er for dårlig og at en guldvask ikke er super effektiv.

9. april 2024

Hej Christian,

Jasmin.

Jeres vask bliver dårligere og…

Jeres vask bliver dårligere og dårligere. Skriver man til jer er i ligeglade og vender ikke tilbage. Nu har i sat prisen op, overvejer meget kraftig at opsige mit abonnement.

8. april 2024

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om dine oplevelser og de udfordringer, du har mødt. Vi tager din feedback seriøst og ønsker at hjælpe dig bedst muligt. For specifik assistance og for at tage hånd om dine bekymringer, beder vi dig kontakte vores kundeservice direkte. Vores team står klar til at assistere dig.

Jasmin.

Guldvasken er blevet så ringe at den…

Guldvasken er blevet så ringe at den ikke kan vaske bilen ren. Den er gal på stolperne forrrest og hele bagklappen. Tørring er ikke noget der kan anvendes ved Guldvask

4. april 2024

Hej Søren,

Det er virkelig beklageligt at høre om din oplevelse. Når du benytter vores vaskehal, forventer vi naturligvis, at du opnår et tilfredsstillende resultat. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vi sætter pris på, hvis du kan vedhæfte billeder af resultatet af vasken, så vores kundeservice effektivt og hurtigt kan tage sig af din henvendelse.

Dårlig vask

6. april 2024

Hej Kingo,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din vask ikke levede op til forventningerne. Vi vil gerne sikre os, at alle vores kunder får en tilfredsstillende oplevelse, og derfor opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside. Her kan du få den nødvendige assistance og opfølgning på din oplevelse.

Ahad

Når man bruger sit dankort stjæler di…

Når man bruger sit dankort stjæler di 120 kr .og hvis pengene ikke er tilbage på min konto næste uge bliver i meldt til politiet for tyveri og dankort svindel tak

22. marts 2024

Hej Sean,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din bekymring angående de 120 kr., som du har set reserveret på dit kontoudtog. Denne reservation skyldes vores tællefunktion ved brug af vask selv faciliteterne. Dette beløb reserveres af din bank som en sikkerhedsforanstaltning.

Du vil kun blive opkrævet for de minutter, du faktisk har anvendt på maskinen. Resten af det reserverede beløb vil typisk blive frigivet inden for 3-5 bankdage. Dog, for visse typer af debetkort, kan denne proces tage op til 30 dage.

Hvis du oplever, at beløbet ikke bliver frigivet inden for den forventede tidsramme, beder vi dig venligst kontakte os direkte, så vi kan sikre, at alt er som det skal være.

Ahad

Bilen vaskes kun nogle steder…

De forskellige maskiner på samme adresse i Gladsaxe vasker samme program helt forskelligt. En enkelt vasker fornuftigt andre vasker enten ikke det øverste af bilen og/eller ikke bagenden. Irriterende!

3. april 2024

Hej Lars.

Det er meningen, at de skal vaske på samme måde. Venligst send en mail til vores kundeservice: washworld.se og medsend foto af bilen efter vask, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtig som muligt.

Ingen kø fin vask i forhold til pris

Ingen kø fin vask i forhold til pris

31. marts 2024

Besvarelse fra Wash World - Søborg - Dynamovej

Hej Steen, tak for de fem stjerner og din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vasken og finder, at den står mål med prisen, samt at der ikke var kø. 😊

Jacob

Bilen bliver ikke ordentlig tør og i…

Bilen bliver ikke ordentlig tør og i har lige sat prisen op med næsten 50% på abonnement.

28. marts 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din bil ikke blev ordentligt tør efter vasken, og forstår din frustration over prisstigningen på abonnementet. For specifikke spørgsmål eller yderligere assistance, bedes du kontakte vores kundeservice via hjælpesectionen på vores hjemmeside. Vi er her for at hjælpe dig.

Jasmin.

Vasker ikke bilen bag på

Vasker ikke bilen bag på, ved billig vask (BMW X3). Jeres vask selv vask virker ikke i Søborg efter det nye betalings system.

25. marts 2024

Hej Kasper,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Amalie

Hej,

Tusind tak for de mange flotte stjerner! Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)