Wash World - Roskilde - Ringstedvej Anmeldelser

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK

Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.

Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Se mere

Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )

Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.854 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Defekt anlæg

Kom til et anlæg
Der var helt åbent men den ene hal var ude af drift, og da da jeg så prøvede den anden stod der bare lukket på displayet
31/10 kl ca 20. Ringstedvej roskilde

29. oktober 2024

Hej Jesper,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager virkelig, at du oplevede driftsproblemer i begge haller. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi tager din feedback til os, så vi kan arbejde på at forbedre tilgængeligheden.

Sophie

Tørrer dårligt

31. oktober 2024

Hej Lars

Tak for din feedback – det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke fungerede tilfredsstillende. Kontakt gerne vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig bedst muligt.

Jacob

Sider og bagende er slet ikke vasket 😟😟

30. oktober 2024

Hej Henning

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at siderne og bagenden ikke blev vasket ordentligt. For at få hjælp til sagen, anbefaler jeg at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside under "Hjælp." De kan hjælpe dig videre. Jeg vil gerne hjælpe dig med det!

Jacob

Hurtigt og nemt vaske bilen.

Hurtigt og nemt vaske bilen.

5. oktober 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at du fandt det hurtigt og nemt at vaske bilen hos os. Vi håber at se dig igen snart!

Sophie

Den hverken vasker eller tørrer godt

Den hverken vasker eller tørrer godt. Eneste plus er prisen.

12. oktober 2024

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt, at vasken og tørringen ikke levede op til forventningerne. Vi sætter pris på din feedback. Hvis du fortsat oplever problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan hjælpe dig.

Lana

Min bil havde mange små sorte pletter

Min bil havde mange små sorte pletter, som jeg tror er pollen eller andet fra træerne. Jeg vælger en ekstra god vask til 134 kr. Vasken fjerner støv og fugleklatter men intet andet. Jeg kunne lige så godt have valgt en grundvask til 39 kr.

16. juli 2024

Hej Jette.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os.
Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Venligst medsend billeder af vaskeresultatet.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Måske lidt slidte børster til fælge men…

Måske lidt slidte børster til fælge men er ganske tilfreds til prisen

3. oktober 2024

Hej Lene

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at du er tilfreds med prisen. Vi sætter pris på din feedback om børsterne og tager det til efterretning, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse fremover.

Mert

Jeg syntes ikke bilen blev helt ren i…

Jeg syntes ikke bilen blev helt ren i dag.

26. september 2024

Hej Suzzie,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at bilen ikke blev helt ren i dag. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Ammar

God bilvask

God bilvask. God pris. God service

18. september 2024

Hej Tim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både bilvask, pris og service. 😊

Yahya

Endnu engang var den ene vaskehal…

Endnu engang var den ene vaskehal igen-igen ude af drift. Tørring er nærmest ikke eksisterende og bilen er drivvåd efter endt vask.

19. september 2024

Hej Kristian,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og det er bestemt ikke det, vi ønsker for vores kunder. Hvis du igen oplever en fejl med vaskehallen, er du meget velkommen til at bruge vores akuttelefon, så vi kan hjælpe dig med det samme. Vedrørende tørringen tager vi din feedback alvorligt og vil undersøge det nærmere.

Benny

Selvom det er basic

Selvom det er basic
Vasker den ikke for godt, bilen er ikke ren

19. september 2024

Hej Gitte,

Vi beklager, at Basis-vasken ikke levede op til dine forventninger, og at bilen ikke blev ordentligt ren. Vi sætter stor pris på din feedback og arbejder konstant på at forbedre vores service. Du kan skrive til vores kundeservice, så vil vi gerne undersøge din sag nærmere.

Ammar

Tørre stadigvæk meget dårligt

Tørre stadigvæk meget dårligt selv om jeg køber ekstra tørre tid

16. september 2024

Hej Pia,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at bilen stadig ikke tørrer ordentligt. Hvis du har brug for hjælp til at få løst problemet, kan du kontakte vores kundeservice via "Hjælp" på hjemmesiden – vi hjælper dig gerne! 😊

Lana

Efterlader bilen meget våd

Efterlader bilen meget våd, efter vandet er forsøgt blæst af.

11. september 2024

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger, og at bilen efterlades våd efter vasken. Vi tager din feedback alvorligt og vil kigge nærmere på, hvordan vi kan forbedre tørringsprocessen.

Vi håber, du vil give os en chance til at levere en bedre oplevelse næste gang.

Noman

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du oplevede, at der manglede sæbe under din vask. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Dejligt nemt

Dejligt nemt, men vaskebørsterne vasker ikke nå maskinen køre tilbage til udgangsposition

31. august 2024

Hej Kim,
Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

De bedste hilsner, Wash World

Ringstedvej 73 4000 Roskilde Danmark

Ringstedvej 73 4000 Roskilde Danmark

Rev skallen af mit sidespejl.. Jeg holdte i midten af hallen og mine sidespejle var klappet ind. Alligevel river maskinen skallen af og ridser min lak…. ALDRIG OM JEG KØRER I DERES VASKEHAL IGEN. Skaden er meldt og jeg har før og efter billeder.

D.1.8.2024 - Jeg modtager en tilbage meddelte fra min anmeldelse , hvor i simpelthen vurderer at i IKKE dækker min lak skade! Jeg er nu meldt ud af jeres vaskehal og kommer ALDRIG til at bruge den igen! virkelig noget svindleri overfor jeres kunder at i ikke vil påtage jer en skade JERES vaskehal har lavet..

29. juli 2024

Hej Jenni.

Det er bestemt ikke meningen, når du vasker hos os. Godt at læse, du allerede har meldt dette via hjemmesiden. Den anmeldelse behandles af ekstern forsikringsskab, som vil vende tilbage til dig.

Jeg ønsker dig en god dag.
De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

God vaskehal

25. juli 2024

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Frederik

Ofte virker vaskehallen ikke

Ofte virker vaskehallen ikke - ude af drift og ca. 10% af gangene skal man ringe til deres hotlinie (mens man sidder i vasken), fordi den er gået i stå.

Toppen af prikken er at de er rasende ligeglade med deres ansvar, når deres børste/vask ødelægger noget på bilen. "Det er ikke vores problem, fordi vi ikke har registreret nogen fejl på vores vaskehal".

Når man så ligger til, at man som kunde betaler en del for dette og at der er andrer konkurrenter, som tilbyder det samme, så er det mig en gåde at de kan være så arrogante i deres kundeservice/kundehåndteringer.

Man kender først ens samarbejdspartner, når noget er gået galt, og her kan jeg kun komme med en kæmpe advarsel! Lad være, og betal en smule mere (?) og få nogen der har styr på det.

Svar til Muhammad.
Bemærk at jeg har haft fat i kundeservice hver gang (ellers kunne jeg ikke komme ud af vaskehallen).

Det jeg synes er under lavmålet er at man giver mange tusinde kroner om året og når der sker en skade, er I ikke bare ligeglade, I er direkte arrogante.

Selvfølgelig er der ikke et fremmedlegeme i vaskehallen, der gør at jeres børster ødelægger/skader min bil, men ikke desto mindre er der skader. I jeres forretning nok en småting, som man burde per kulance tage på sig, men som i dette tilfælde (grundet arrogancen og ligegyldigheden) nu koster jer en tabt kunde (til mange tusinde kroner om året) og en dårlig anmeldelse.

Igen: Jeg kan kun ADVARE mod at bruge dem!

24. juni 2024

Kære Rasmus,

Vi har modtaget din anmeldelse og beklager de gener, du har oplevet med vores vaskehaller. Vi er opmærksomme på, at der kan opstå problemer, og vi forsøger løbende at forbedre vores service.

Hvis du oplever problemer, anbefaler vi, at du skriver direkte til vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

Venlig hilsen,
Muhammad

ingen ventetid

11. juni 2024

Hej Stig,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du ikke oplevede ventetid og giver os 5 stjerner ⭐️.

Altid god resultat

Altid god resultat, sjældent lang ventetid uanset hvor man kører hen

2. juni 2024

Hej Max.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.
Kirsten. Wash World.