Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.
Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK
Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Se mere
Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )
Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".
Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kom til et anlæg
Der var helt åbent men den ene hal var ude af drift, og da da jeg så prøvede den anden stod der bare lukket på displayet
31/10 kl ca 20. Ringstedvej roskilde

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Den hverken vasker eller tørrer godt. Eneste plus er prisen.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Min bil havde mange små sorte pletter, som jeg tror er pollen eller andet fra træerne. Jeg vælger en ekstra god vask til 134 kr. Vasken fjerner støv og fugleklatter men intet andet. Jeg kunne lige så godt have valgt en grundvask til 39 kr.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Måske lidt slidte børster til fælge men er ganske tilfreds til prisen

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Endnu engang var den ene vaskehal igen-igen ude af drift. Tørring er nærmest ikke eksisterende og bilen er drivvåd efter endt vask.

Selvom det er basic
Vasker den ikke for godt, bilen er ikke ren

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Tørre stadigvæk meget dårligt selv om jeg køber ekstra tørre tid

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Efterlader bilen meget våd, efter vandet er forsøgt blæst af.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Dejligt nemt, men vaskebørsterne vasker ikke nå maskinen køre tilbage til udgangsposition

Ringstedvej 73 4000 Roskilde Danmark
Rev skallen af mit sidespejl.. Jeg holdte i midten af hallen og mine sidespejle var klappet ind. Alligevel river maskinen skallen af og ridser min lak…. ALDRIG OM JEG KØRER I DERES VASKEHAL IGEN. Skaden er meldt og jeg har før og efter billeder.
D.1.8.2024 - Jeg modtager en tilbage meddelte fra min anmeldelse , hvor i simpelthen vurderer at i IKKE dækker min lak skade! Jeg er nu meldt ud af jeres vaskehal og kommer ALDRIG til at bruge den igen! virkelig noget svindleri overfor jeres kunder at i ikke vil påtage jer en skade JERES vaskehal har lavet..

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Ofte virker vaskehallen ikke - ude af drift og ca. 10% af gangene skal man ringe til deres hotlinie (mens man sidder i vasken), fordi den er gået i stå.
Toppen af prikken er at de er rasende ligeglade med deres ansvar, når deres børste/vask ødelægger noget på bilen. "Det er ikke vores problem, fordi vi ikke har registreret nogen fejl på vores vaskehal".
Når man så ligger til, at man som kunde betaler en del for dette og at der er andrer konkurrenter, som tilbyder det samme, så er det mig en gåde at de kan være så arrogante i deres kundeservice/kundehåndteringer.
Man kender først ens samarbejdspartner, når noget er gået galt, og her kan jeg kun komme med en kæmpe advarsel! Lad være, og betal en smule mere (?) og få nogen der har styr på det.
Svar til Muhammad.
Bemærk at jeg har haft fat i kundeservice hver gang (ellers kunne jeg ikke komme ud af vaskehallen).
Det jeg synes er under lavmålet er at man giver mange tusinde kroner om året og når der sker en skade, er I ikke bare ligeglade, I er direkte arrogante.
Selvfølgelig er der ikke et fremmedlegeme i vaskehallen, der gør at jeres børster ødelægger/skader min bil, men ikke desto mindre er der skader. I jeres forretning nok en småting, som man burde per kulance tage på sig, men som i dette tilfælde (grundet arrogancen og ligegyldigheden) nu koster jer en tabt kunde (til mange tusinde kroner om året) og en dårlig anmeldelse.
Igen: Jeg kan kun ADVARE mod at bruge dem!