Wash World - Risskov - Ravnsøvej Anmeldelser

Ravnsøvej 48B, 8240 Risskov, DK

Alt for ofte er der vrøvl med den ene eller begge maskiner hvor jeg vasker. Det er dødssygt også at skulle bakke bilen ind fordi den ikke blev vasket bagpå første gang. Men skyllevandet er blevet li... Se mere

Jeg vasker fast ved Wash World i Risskov, bilen bliver nogenlunde ren, men tørring er nok en 2/5, da man selv skal tørre bilen af efterfølgende - øv! Derudover kommer der straks kalkpletter, hvis... Se mere

Hurtig vask - ingen kø og vand til hurtig forbvask af kritiske steder på bilen. Desværre har I fjernet affaldsspanden på pladsen - det hjælper ikke på at holde pladsen ren og indbydende for næste brug... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Ravnsøvej 48B, 8240, Risskov, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.777 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Endnu engang er den ene vaskehal ude af…

Endnu engang er den ene vaskehal ude af drift, så er der kø så ved den anden, ender med at man kører hjem igen, i går var den også ude af drift. Dette sker tit, skuffende. Giver det en måned mere ellers ender det med opsigelse at mit abonnement

3. maj 2025

Hej Thomas,
Tak for din ærlige anmeldelse – jeg forstår virkelig godt din frustration over gentagne driftsproblemer og ventetid, især når det påvirker din mulighed for at få vasket bilen.
Vi arbejder løbende på at minimere nedetid og sikre, at alle vaskehaller fungerer stabilt. Det er selvfølgelig ikke godt nok, når det sker gentagne gange – og det vil jeg meget gerne hjælpe med at følge op på. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, hvis du ønsker at dele flere detaljer om stedet og tidspunktet.
Jeg håber, vi kan rette op på oplevelsen og vise dig, at det er værd at blive hos os.
Benjamin

Tjaa

Tja. Nupper bare en tur mere

28. april 2025

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om, du havde en nogenlunde oplevelse, men at resultatet måske ikke var helt i top første gang.

Hvis du ikke er helt tilfreds med vasken, vil jeg meget gerne opfordre dig til at tage fat i vores kundeservice via kundeservice@washworld.dk – jeg står klar til at hjælpe dig videre, så vi kan sikre, at du bliver helt tilfreds med din bilvask. 🚗

Tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse med os!

GOD OPLEVELSE

23. april 2025

Hej, Gerda,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive kommentar! 🙌

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner
Sophie Wash World

Jeg er i dag blevet opkrævet 59.- for…

Jeg er i dag blevet opkrævet 59.- for en vask på trods af at jeg har betalt mit medlemsskab.
Jeg har nu opsagt mit medlemsskab, og forventer at få mine 59.- tilbagebetalt hurtigt.

16. april 2025

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse – jeg forstår godt din frustration, og det beklager vi meget.

Det lyder som om, der er sket en fejl i forbindelse med dit medlemskab, og det vil vi selvfølgelig gerne undersøge nærmere. For at vi kan behandle din sag og se nærmere på den opkrævning, beder jeg dig kontakte vores kundeservice via "Hjælp" sektionen på hjemmesiden. Så sørger vi for at følge op og finde en løsning, herunder også din anmodning om tilbagebetaling.

Vi er kede af, at du har valgt at opsige dit medlemskab, men håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden

Yahya

Luft tørring af bilen var mildest talt…

Luft tørring af bilen var mildest talt en total fiasko - måtte bruge et kvarter på at tørre det værste vand af efter vask. Dårlig oplevelse til den pris

4. april 2025

Hej Jan,

Vi er kede af at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne – det forstår vi godt er skuffende, og det skal selvfølgelig fungere bedre.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen i alle vores vaskehaller, bl.a. med nye vaskeprogrammer, mere effektiv kemi og justering af tørrefunktionerne. Du må meget gerne skrive til vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk med oplysninger om tid og sted, så vi kan undersøge, om noget har svigtet i netop den vask.

De bedste hilsner
Sophie Wash World

Man får hvad betaler for

Man får hvad betaler for, dog ville jeg godt ønske den tørrede noget bedre.

21. marts 2025

Hej Annie,

Tak for din anmeldelse og de fine 4 stjerner!
Jeg er glad for, at du generelt er tilfreds, og vi sætter pris på din feedback omkring tørringen.
Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at dele din oplevelse med kundeservice via kundeservice@washworld.dk– vi tager gerne input med videre i vores løbende forbedringer.

Pas på med vaskeridser

Pas på med vaskeridser.
Jeg har lige kørt min nye ix3 i vaskehallen Risskov Wash World, og kan konstatere det resulterede i flere ridser specielt bagpå bagklappen. Det var en dyr vask.

14. marts 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre, at du har oplevet ridser efter en vask. Vores vaskehaller er designet til at være skånsomme mod bilens lak, men vi tager naturligvis din oplevelse alvorligt.

Nicklas

Beskidte vandpletter

Bilen var ikke ren, da der var mange beskidte vandpletter på den efter vask/tørring

3. marts 2025

Hej,
Jeg er ked af at høre, at din bil ikke blev helt ren, og at du oplevede vandpletter efter vask og tørring. Vi arbejder løbende på at forbedre vaske- og tørrekvaliteten med nye programmer og mere effektiv kemi.
Hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk – vi vil meget gerne hjælpe!
Sophie Wash World

Godt med wax og god tørring,mangler…

Godt med wax og god tørring,mangler måske lift Extra vask langs panelerne.

17. februar 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med voksen og tørringen. Hvis du har specifikke ønsker eller forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at dele dem – vi sætter stor pris på din feedback! 🚗✨

De bedste hislner,
Jasmin.

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt

14. februar 2025

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du oplever vasken som nem og effektiv. Vi sætter stor pris på din feedback! 🚗💙

Muhammad

Det kører bare så det jo godt.

Det kører bare så det jo godt.

11. februar 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at alt fungerer, som det skal. Vi sætter stor pris på din feedback! ⭐️🚗💙

Muhammad

Bilvask selv var super godt. Det var bare problem med maskinen

Bilvask selv var super godt, og for det er vi tilfredse.
Maskinen dog stoppede mid vask før tørring trin started. Bag døren åbnede, men for døren holdt lukket. Vi var nødt til at ringe akut.
På anden side af telefonen, nogen tryk på en knap og væsken fortsat.

8. februar 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for, at selve vasken levede op til jeres forventninger, og at I hurtigt fik hjælp via nødtelefonen. Hvis I oplever lignende situationer igen, er I altid velkomne til at kontakte os med det samme.

Ahad

Er ofte under Justeringer

Er ofte under rep eller justeringer og der er ingen vaskespande eller børster

20. januar 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Vi beklager, hvis du ofte oplever reparationer eller mangler værktøjer som vaskespande og børster. Din feedback er vigtig, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores faciliteter for at give dig en bedre oplevelse. Tak fordi du deler dine tanker! 🚗✨
Lana

Tørrer dårligt

2. november 2024

Hej Claus
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørringen ikke var tilfredsstillende. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via vores hjemmeside, hvis du har brug for hjælp.

Aden

Jeres ELENDIGE vask har givet ridser og…

Jeres ELENDIGE vask har givet ridser og KÆMPE huller i bilen, på døre og forskærm... Hvordan jeres ELENDIGE sted stadig kan køre rundt, er for sygt!!!!

1. november 2024

Hej,

Jeg beklager at høre om den oplevelse du har haft i vores vaskeanlæg.
Skadesager håndteres af vores eksterne partner. Har du ikke allerede oprettet en skadesag, kan du gøre det via dette link: https://formcrafts.com/a/zazkcbx
Herefter vil du blive kontaktet af dem som håndterer skadesager.

Wash World

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at du havde en fin, almindelig vaskoplevelse hos os. Vi håber at se dig igen snart!

Ahad 😊

Konceptet er generelt godt.

Konceptet er generelt godt.

Maskinerne kunne dog godt tørre bedre og voks efterlader hvide pletter efter bilen er blevet vasket.

Dette er ikke tilfældet i andre vaskehaller.

21. oktober 2024

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og dine pæne ord om vores koncept. Jeg er dog ked af at høre om udfordringerne med tørring og voks. Det er noget, vi helt klart vil tage med i vores forbedringer. Hvis du oplever problemer igen, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice, så vi kan hjælpe dig.

Sophie

Bilen er fyldt med kalkpletter efter…

Bilen er fyldt med kalkpletter efter vasken

16. oktober 2024

Hej Peter,
Jeg beklager virkelig at høre om kalkpletterne efter din vask. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden, så de kan hjælpe dig med at få løst problemet.

Tak for at du gjorde os opmærksomme på det!

God vask altid plads

2. oktober 2024

Hej! Ole.

Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi er rigtig glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os! 🌟

Jacob

jeres tørring af vask er bare ikke…

jeres tørring af vask er bare ikke særlig. god ellers en nem måde at vaske bil

2. oktober 2024

Hej! Henrik

Tak for din feedback. Jeg er glad for at høre, at du synes det er nemt at vaske bilen hos os, men det er selvfølgelig ærgerligt, at du ikke er helt tilfreds med tørringen. Jeg vil anbefale at prøve en anden vask næste gang, som måske passer bedre til dine behov.

Jacob