Der har de seneste 3 gange været montør til rep. af maskinen når jeg har været der - fuld forståelse for at skidtet skal være i orden, men irriterende. Vasken er der ingen klager over.
Trojels Knæ 6, 6760 Ribe, DK
Altid dejligt nemt, tæt på landevejen, ofte ingen kø, og rimeligt billig.
I reklamerer fortsat med Premium Plus vask i Ribe, og det er også dette abonnement jeg har tegnet i sin tid. Det har desværre kun været muligt at vælge Premium vask siden December 2024, det er for då... Se mere
Altid skinnede rent
Trojels Knæ 6, 6760, Ribe, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Første gang i washworld med min nye bil. Det blev belønnet med et 5 cm lang ridse på den ene dør. Ved godt det er på eget ansvar men drøn ærgerligt

Besvarelse fra Wash World - Ribe - Trojels Knæ
Det har desværre kun været muligt at vælge Premium vask siden December 2024, det er for dårligt, jeg overvejer kraftigt at skifte abonnementet til en af jeres konkurrenter.

Besvarelse fra Wash World - Ribe - Trojels Knæ
Synes efterhånden at vaskehallen i Ribe for ofte er ude af drift, meget irriterende ,når man kører efter det.Jeg kan ikke forstå man ikke kan sende en besked til abonnenter når den ikke virker, så man ikke kører forgæves,betaler trods alt hver måned for at kan vaske så ofte man vil, har ikke oplevet nogen form for kompensation.

Besvarelse fra Wash World - Ribe - Trojels Knæ
Store dele af bilen blev slet ikke vasket - især bagklappen

Besvarelse fra Wash World - Ribe - Trojels Knæ
Selv om jeg havde børstet de mest kritiske steder af på bilen før vask opdagede jeg at bland andet bagklappen ikke var ren efter vasken.

Besvarelse fra Wash World - Ribe - Trojels Knæ
Kan ikke vaske og tørre bagenden på bilen ordentligt
Skal selv vaske og tørre den