Wash World - Odense SØ - Ørbækvej Anmeldelser

Ørbækvej 99, 5220 Odense SØ, DK

Generelt god hal men er også ret ny modsat jeres andre haller rundt i Odense som trænger til en seriøs opgradering.

Tidlige betaling er 69kr, så vaske program var ok, men nu betaler jeg 99kr , så skal vasken blive ,skal bedere . Odense M ( Ørbæk vej) vaske program skal blive bedere, vaske og tør ikke nok biler😆

Billig og effektiv . Eneste minus er at der ikke er en støvsuger, så man også kan få støvsuget bilen indvendigt ( betaler gerne lidt ekstra for det , f.eks 10kr ) 😊

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Ørbækvej 99, 5220, Odense SØ, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.772 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Mogens 😊
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Det er skønt at høre, at du endnu en gang er tilfreds med vasken. 🚗✨
Vi glæder os til at se dig igen!
Bilal
Wash World Kundeservice

Ingen ventetid hurtig perfekt vask.

Ingen ventetid hurtig perfekt vask.

24. august 2026

Hej John
Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og rigtig god oplevelse hos os 😊 Vi håber at kunne give dig samme gode oplevelse næste gang, du kigger forbi.
Hilsen Maja

Vasken generelt fortrinlig

Vasken generelt fortrinlig. Tørring mangler et par cru.

18. juli 2026

Hej Lars Jørgen 😊
Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner! 💚
Det glæder os, at du oplever vores vask som generelt fortrinlig. Tak også for din kommentar om tørringen. Vi ved, at de sidste dråber kan gøre en forskel for det samlede resultat, og din feedback er derfor meget værdifuld for os.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne levere den sidste lille forbedring næste gang, du besøger os.
Jasmin 😊

Pænt vaskeresultat

Pænt vaskeresultat, men tørringen kunne godt være lidt bedre på de vandrette flader

13. juli 2026

Hej John 😊
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet. 🚗✨
Tak også for din feedback om tørringen. Vi er opmærksomme på, at der kan være vand tilbage på de vandrette flader, og din kommentar tager vi med videre i vores løbende arbejde med at forbedre vaskeoplevelsen. 💚
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.
Jasmin 😊

Alting virker 🙂

Alting virker 🙂, hvis ikke bliver det hurtigt fikset.

23. maj 2026

Hej Kenneth
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse 😊 Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplever, at alting fungerer, som det skal – og at eventuelle problemer bliver løst hurtigt.
Det betyder meget for os at høre, at vores indsats bliver bemærket, da vi hele tiden arbejder på at sikre en god og stabil oplevelse for vores kunder.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.
Jasmin

Hurtigt og godt til prisen- men mangler…

Hurtigt og godt til prisen- men mangler vaskehal i 5610 Assens

22. maj 2026

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplever vores vaske som både hurtige og gode til prisen 😊
Jeg kan også sagtens forstå ønsket om en vaskehal i Assens, og jeg tager din feedback med videre internt. Det betyder meget for os at høre, hvor vores kunder gerne vil have flere muligheder.
Jasmin

Der for mange kalkpletter på ruderne…

Der for mange kalkpletter på ruderne bagefter men vasker fint.

30. april 2026

Tak for din anmeldelse 😊
Jeg forstår din oplevelse med kalkpletter, og det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre, så resultatet bliver endnu bedre.
Hvis du ønsker, er du velkommen til at skrive til os via https://www.washworld.dk/hjaelp, så kan vi kigge nærmere på det.

Hej Erling
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en strålende og god vaskeoplevelse hos os – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give hver eneste gang 😊
Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og din feedback er med til at bekræfte, at vi er på rette vej. Vi arbejder løbende på at sikre høj kvalitet i vores vaske og en god samlet oplevelse, så det er skønt at høre, når det lykkes.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, din bil trænger til en frisk vask!

Vasken er ret god

Vasken er ret god, men næsten lige gyldigt hvilken af jeres vaskehaller man vælger, er tørringen ikke god nok, det gjaldt også oplevelsen i dag 20/4 i vaskehallen ved ørbækvej Odense.

20. april 2026

Hej
Tak for din feedback – den sætter jeg stor pris på. Jeg er glad for at høre, at du generelt er tilfreds med vasken, men jeg beklager, at tørringen ikke lever op til forventningerne, heller ikke ved dit seneste besøg i Odense.
Du er meget velkommen til at oprette en henvendelse til kundeservice.
Sara, Wash World 🚗

Perfekt bilvask

Perfekt
Ok ok

9. april 2026

Hej kemal,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget for os 😊
Det er fantastisk at høre, at du oplever vores bilvask som perfekt. Vi arbejder hver dag på at levere en løsning, der er både nem, hurtig og giver et flot resultat, så det er virkelig dejligt at få den slags feedback.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 🚗✨
Jasmin

Godt, indtil det ikke var...

Jeg har haft abonnement i flere år, og været rimelig tilfreds. Det har dog altid irriteret mig, at i Odense lå hallen ved Rosengårdcenteret og der var ofte en hal i stykker, forvask var altid væk og vasken i sig selv var af meget svingende grad. At man desuden skal betale ekstra for at låse op for andre haller, synes jeg er kritisabelt. Derfor besluttede jeg at prøve OK's løsning. Abonnementet er billigere, vasken er markant bedre, der er flere haller til at vaske i og en nem og overskuelig app til mobilen.

7. juli 2025

Besvarelse fra Wash World - Odense SØ - Ørbækvej

Tak for din anmeldelse og fordi du har været kunde hos os i flere år.
Jeg er ked af at høre, at din oplevelse i vaskehallen ikke altid har levet op til forventningerne, og at både tilgængelighed, forvask og vaskeresultat har været svingende. Jeg forstår også godt, at adgang til flere vaskehaller kan have betydning for den samlede oplevelse.
Din feedback er meget værdifuld for os, da den hjælper os med at forbedre både vores faciliteter og service. Hvis du på et tidspunkt oplever problemer med vaskekvaliteten, er du meget velkommen til at gå ind på “Hjælp”-sektionen på vores hjemmeside og kontakte kundeservice – så vil de hjælpe med at få fulgt op på sagen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super fedt vaskehalen

Super fedt vaskehalen, bilen bliver rent

26. juli 2025

Hej Christian

Hvor er det fedt at læse – tusind tak for 5 stjerner 🌟
Vi er virkelig glade for, at du synes vaskehallen er super fed, og at bilen bliver ren, som den skal 💚 Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Martin

Syntes det stinker at abonnere blev…

Syntes det stinker at abonnere blev lavet om er er enlig en elendig vask og tørring men da jeg bare har en gammel spand og arbejder et sted hvor den tit bliver støvet til bruger jeg det.

30. juli 2025

Hej Kenny,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med ændringen i abonnementet samt kvaliteten af vask og tørring. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker, at nogen skal stå tilbage med – uanset bilens alder.
Hvis du oplever, at resultatet ikke lever op til kvaliteten af vasken, vil jeg meget gerne undersøge det nærmere. Du er velkommen til at kontakte os her: https://help.washworld.dk/da/article/6a3e55 , hvor du også kan uploade billeder og oplysninger om den konkrete vask.

Vi sætter pris på, at du alligevel bruger vores vaske, og håber, vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.
Sophie wash World

God vask til en god pris

God vask til en god pris

21. juli 2025

Hej Allan
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder mig at høre, at du synes, du får god kvalitet til prisen!
Aden

Helt ok beskidt påplsdsen affald…

Helt ok beskidt påplsdsen affald “droppet”

18. juli 2025

Hej
Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for de 5 stjerner, selvom du oplevede, at pladsen var beskidt.
Vi giver beskeden videre, så området kan blive gjort rent. Tak fordi du gør os opmærksom på det!
Ammar

Vask er OK

Vask er OK, tørringen er ret dårlig.
Ærgerligt at i ikke åbner tidligere end kl 7, jeg vasker hos andre virksomheder, da jeg vasker bil kl ca 5.15 om morgenen

11. juli 2025

Hej Inge
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er glade for at høre, at selve vasken er OK, men vi er selvfølgelig kede af, at tørringen ikke lever op til forventningerne. Det tager vi med videre i vores arbejde med at forbedre oplevelsen.
Vi forstår også godt ønsket om tidligere åbningstider, og vi tager din feedback med i overvejelserne for fremtiden.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.
Benjamin

Fin og ren bil

Fin og ren bil, 👌 Kommer hver uge
Skulle noget forbedres er det rundt i kanterne af ruderne og spejlene, der tørrer jeg altid efter ..

30. juni 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din fine anmeldelse og din loyale opbakning 👌
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med resultatet.
Jeg tager din feedback omkring kanterne på ruderne og spejlene med videre. Det er rigtig god input.

Sophie Wash World

hurtigt og nemt men tørre dårligt på…

hurtigt og nemt en tørre dårligt på Ørbækvej

30. juni 2025

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.
Det glæder mig at høre, at vasken generelt opleves som hurtig og nem.

Hvis du vil reklamere over resultatet, kan du gøre det via dette link: https://help.washworld.dk/da/article/48ad18

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Sophie Wash World

Super og nemt

19. juni 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det glæder os, at du synes, det er super nemt – vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart 💙

Yahya

Fin bilvask

Fin bilvask - ingen ventetid

6. juni 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse – det lyder rigtig godt med en effektiv vask og ingen ventetid! 😊

Yahya