Wash World - Nyborg - Storebæltsvej Anmeldelser

Storebæltsvej 7F, 5800 Nyborg, DK

Vaskehallen i nyborg er rigtig fin i hallen til højre men tørre dårligt.. den vestre er meget voldsom når børsterne kører imod spejlene, har flere gange fået revet dele af spejlet af i føresiden og h... Se mere

Opgaven bliver løst som den plejer, dog stoppede maskinen pludseligt midt i programmet, men efter opkald til akutservice blev den fortsat. En ting stadigt på ønskelisten er bedre betjening på skærmen... Se mere

Denne gang benyttede jeg Wash World i Nyborg, som sædvanlig med en dejlig ren bil som resultat. Jeg er super tilfreds med mit abonnement, hvor jeg for under 200 kroner kan give bilen en god vask så o... Se mere

Det fungerer godt, der kan godt være lidt kø en gang imellem, men ellers ingen problemer

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Storebæltsvej 7F, 5800, Nyborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.913 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det fungerer godt

17. juni 2026

Hej 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores vaskeanlæg, og at det fungerer godt for dig. 🚗✨ Vi ved, at der i perioder kan være lidt ventetid, når mange gerne vil have vasket bilen samtidig, og vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.
Det er dejligt at høre, at du ellers har haft problemfrie besøg hos os. Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder en nem, hurtig og god vaskeoplevelse, så din feedback betyder meget for os.
Tak fordi du vasker hos Wash World – vi glæder os til at se dig igen! 😊
Jasmin 😊

Dejligt nemt og hurtigt

Dejligt nemt og hurtigt

15. maj 2026

Hej Line
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede vasken som både nem og hurtig. Det er vigtigt for os, at det skal være enkelt og bekvemt at få en flot ren bil 🚗✨
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Wash World.
Sara 🫧

Fin ren bil

Bilen skulle til syn og blev fin ren inden da

6. maj 2026

Hej Britta
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐
Jeg er glad for at høre, at bilen blev fint ren inden synet. Det er altid rart at kunne møde op med en flot og nyvasket bil, og jeg er glad for, at vi kunne hjælpe med det.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊
Jasmin

Nemt effektiv og hurtigt

Nemt effektiv og hurtigt

24. april 2026

Hej Rene 🌞
Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en nem, effektiv og hurtig oplevelse hos os – det er præcis det, vi stræber efter! 😊 Det betyder meget, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere samme gode service hver dag.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
Sara 🚗🫧

Skulle se om det var blevet bedre fra…

Skulle se om det var blevet bedre fra jeg stoppede sidste år, men stadigvæk en lugt og den tørre stadigvæk ikk, så jeg melder mig ud igen.

9. april 2026

Hej Jane,
Tak for din anmeldelse og fordi du gav os en ny chance.
Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at du stadig oplever udfordringer med både lugt og tørring – det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi arbejder løbende på at forbedre både vask og tørreresultat, så kvaliteten lever op til forventningerne.
Jeg ville anbefale, at du kontakter kundeservice via https://www.washworld.dk/hjaelp, så vi kan få det fejlmeldt og kigget nærmere på det.
Jasmin

Man får jo kun hvad man betaler for

Man får jo kun hvad man betaler for

23. december 2025

Hej Lars.
Tak for din positive vurdering og din kommentar. Vi er glade for, at du synes, du får værdi for pengene — det er netop noget, vi stræber efter for alle vores kunder
Aden

Nemt

Nemt
Bilen bliver ren og tør når den har været gennem den vaskehal.

16. december 2025

Hej Ove

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive kommentar! Det glæder os at høre, at du synes, det er nemt – og at bilen både bliver ren og tør efter vask.

Vi håber, du kigger forbi igen snart 🚗✨

Vaskehallen i Nyborg

Vaskehallen i Nyborg, er der næsten altid plads og vaskeresultatet er som forventet, godt.
Der er god plads til at pusle med bilen før og efter vasken.

15. december 2025

Hej Rene og mange tak for din flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det lyder som om, du har haft en rigtig god oplevelse i Nyborg – både med pladsen og vaskeresultatet. Det er vi glade for at høre!
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Nemt og fint

2. november 2025

Hej Ronald – Tusind tak for de 5 stjerner! 🙏
Vi er glade for, at du synes, det var nemt og fint – det sætter vi stor pris på.

Tørrebørsterne er fantastiske

Jeg er stor fan af tørrebørsterne det giver bilen et fantastisk glans håber det kommer til odense

28. juli 2025

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner og den positive feedback – hvor er det fedt at høre, at du er fan af tørrebørsterne! 🙌 Jeg håber også, vi får dem til Odense.

Bilen blev ren

28. juli 2025

Hej Ken
Tusind tak for de 5 stjerner – dejligt at høre, at bilen blev ren! 🚗

Super fint totalt i orten

Super fint totalt i orten

23. juli 2025

Hej Lars
Tusind tak for de 5 stjerner – fedt at høre, at det hele spiller totalt i orden!
Aden

At alt er iorden

19. juli 2025

ChatGPT said:
Hej Gretha
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at alt er i orden! 😄
Andrez

Det er rigtigt fint

Det er rigtigt fint, men den tørrer ikke så godt

14. juli 2025

Hej Allan
Tusind tak for din anmeldelse og de fire stjerner!
Vi er glade for at høre, at du overordnet set synes, det er rigtig fint. Vi tager samtidig din kommentar om tørringen til os – det er et område, vi løbende arbejder på at forbedre.
Tak fordi du delte din oplevelse med os.
Benjamin

Bliver ikke ren og slet ikke tør

Mega dårlig oplevelse, har netop vasket min bil, egentlig var den ikke synderligt beskidt, men sommerstøv og masser af insekter på forruden og kølerhjelmen.
Valgte BRILLIANT vasken - med det navn bør det da blive godt - tænkte jeg og blev enormt skuffet.
Bilen blev ikke ren, der var stadig masser af insektsnadsk på, og tørringen ... Det kun jeg sgu' ha' gjort bedre med konens hårtørrer.
Hvis jeg skal blive ved med at være kunde hos Wash World så skal der godt nogle teknikere en tur til Nyborg og justerer maskineriet. I skriver selv på et stort skilt lige foran vaskehallen "DANMARKS nok BEDSTE BILVASK"
Jeg tror lige at vil nøjes med "nok" det andet skal i godt nok stramme op for at gøre jer fortjent til.

12. juli 2025

Hej
Tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres oplevelse i detaljer.
Vi er kede af at høre, at Brilliant-vasken i Nyborg ikke levede op til forventningerne – særligt når bilen ikke var voldsomt beskidt, og resultatet alligevel blev utilfredsstillende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud jeres skuffelse.
Vi tager jeres feedback alvorligt, og vi vil give den videre til de ansvarlige teknikere, så der kan blive fulgt op på maskinens funktion – både i forhold til vask og tørring.
Hvis I har mulighed for det, er I også meget velkomne til at kontakte vores kundeservice direkte [her](https://www.washworld.dk/hjaelp), så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.
Tak fordi I tog jer tid til at skrive til os – det hjælper os i arbejdet med at forbedre oplevelsen.

Det er nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt. Overskueligt.

8. juli 2025

Hej Susanne
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder mig, at du synes, det er nemt, hurtigt og overskueligt hos os – sådan skal det være 🚗

god effektiv vask

11. juni 2025

Hej Eigil

Tusind tak for de 5 stjerner!
Det er altid en fornøjelse at høre, når vores vaskehaller lever op til forventningerne.
Jeg er glad for, at du har haft en effektiv og god oplevelse hos os.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen til endnu en skinnende bilvask ⭐

15. maj 2025

Hej Dijana,

Tusind tak for de 5 stjerner og din ros! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god service – vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart. 🚗✨
De bedste hilsner,
Yahya

Defekt vaskehal igen igen

Defekt vaskehal igen igen - denne gang i Nyborg. Jeg tror efterhånden det er en del af Wash Worlds forretningsplan med defekte vaskegaller.

28. april 2025

Hej Lars

Vi er kede af at høre, at din oplevelse i Nyborg ikke levede op til forventningerne. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når vaskehallen ikke fungerer som den skal, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, blandt andet med nye vaskeprogrammer, bedre og grønnere kemi, renoverede maskiner og flere serviceteknikere. Tag gerne forbi igen og se, om du kan mærke en forskel.
De bedste hilser,
Muhammad

Fungere fint

Fungere fint. Ingen rigtig ventetid. Genialt med to biler af gangen. Eneste minus, er bagsmækken. Der sidder stadigvæk skidt efter vask. Ellers kan jeg kun anbefale den. Det trods alt kun 99 kroner for fri vask. Og det kan jeg ikke engang gøre derhjemme, fx hvis jeg vasker ugentligt. Så er godt tilfreds.

24. april 2025

Hej Thomas,

Tak for din flotte anmeldelse og de fire stjerner! 🙌

Det glæder mig at høre, at du er godt tilfreds med løsningen – især hvor hurtigt det går, og at du kan vaske to biler på én gang. Det gør virkelig en forskel i en travl hverdag!

Det med skidtet på bagsmækken noterer jeg mig.. Hvis du oplever, at vaskeresultatet ikke er helt i top, er du altid velkommen til at kontakte os via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre derfra.

Tak igen for anbefalingen og for at være kunde hos os.

De bedste hilsner,