Vaskehallen i nyborg er rigtig fin i hallen til højre men tørre dårligt.. den vestre er meget voldsom når børsterne kører imod spejlene, har flere gange fået revet dele af spejlet af i føresiden og h... Se mere
Storebæltsvej 7F, 5800 Nyborg, DK
Opgaven bliver løst som den plejer, dog stoppede maskinen pludseligt midt i programmet, men efter opkald til akutservice blev den fortsat. En ting stadigt på ønskelisten er bedre betjening på skærmen... Se mere
Denne gang benyttede jeg Wash World i Nyborg, som sædvanlig med en dejlig ren bil som resultat. Jeg er super tilfreds med mit abonnement, hvor jeg for under 200 kroner kan give bilen en god vask så o... Se mere
Det fungerer godt, der kan godt være lidt kø en gang imellem, men ellers ingen problemer
Storebæltsvej 7F, 5800, Nyborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Nyborg - Storebæltsvej
Skulle se om det var blevet bedre fra jeg stoppede sidste år, men stadigvæk en lugt og den tørre stadigvæk ikk, så jeg melder mig ud igen.

Besvarelse fra Wash World - Nyborg - Storebæltsvej
Vaskehallen i Nyborg, er der næsten altid plads og vaskeresultatet er som forventet, godt.
Der er god plads til at pusle med bilen før og efter vasken.

Besvarelse fra Wash World - Nyborg - Storebæltsvej
Jeg er stor fan af tørrebørsterne det giver bilen et fantastisk glans håber det kommer til odense

Besvarelse fra Wash World - Nyborg - Storebæltsvej
Mega dårlig oplevelse, har netop vasket min bil, egentlig var den ikke synderligt beskidt, men sommerstøv og masser af insekter på forruden og kølerhjelmen.
Valgte BRILLIANT vasken - med det navn bør det da blive godt - tænkte jeg og blev enormt skuffet.
Bilen blev ikke ren, der var stadig masser af insektsnadsk på, og tørringen ... Det kun jeg sgu' ha' gjort bedre med konens hårtørrer.
Hvis jeg skal blive ved med at være kunde hos Wash World så skal der godt nogle teknikere en tur til Nyborg og justerer maskineriet. I skriver selv på et stort skilt lige foran vaskehallen "DANMARKS nok BEDSTE BILVASK"
Jeg tror lige at vil nøjes med "nok" det andet skal i godt nok stramme op for at gøre jer fortjent til.

Besvarelse fra Wash World - Nyborg - Storebæltsvej
Defekt vaskehal igen igen - denne gang i Nyborg. Jeg tror efterhånden det er en del af Wash Worlds forretningsplan med defekte vaskegaller.

Besvarelse fra Wash World - Nyborg - Storebæltsvej
Fungere fint. Ingen rigtig ventetid. Genialt med to biler af gangen. Eneste minus, er bagsmækken. Der sidder stadigvæk skidt efter vask. Ellers kan jeg kun anbefale den. Det trods alt kun 99 kroner for fri vask. Og det kan jeg ikke engang gøre derhjemme, fx hvis jeg vasker ugentligt. Så er godt tilfreds.