Wash World er bare best. De har en rigtig god vaskemaskine, særligt lækkert er at man bliver i bilen under vask, nemt hurtigt og moderne, og super super billigt når man har deres abonnement.... Se mere
Løjtoftevej 6, 4900 Nakskov, DK
Under normale omstændigheder er jeg godt tilfreds, men jeg har flere gange oplevet at vask er stoppet før tiden, ikke har skyllet og har undladt tørringen. Jeg kunne jo have ringet og gjort opmærksom... Se mere
Men den tørrer ikke så godt det vand der sidder på ruden og bakspejlet skal man tørrer af ellers kommer der hvide pletter og de kan man ikke få af, så tørtiden bør være bedre.
Skulle prøve vask selv for første gang i Nakskov. Det fungerede egentlig fint nok selve vasken. Er sikker på jeg afsluttede vasken på rød knap på omkring 49,xx kr. Men kan nu se der er trukket 120 kr... Se mere
Løjtoftevej 6, 4900, Nakskov, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Nakskov - Løjtoftevej
Nok det dummeste der åbnede i Danmark hold kæft en DÅRLIGSTE service. Kørt derfra med en hel ny bil fyldt med sæbe!! Aldrig skal jeg der ind mere og det bliver delt blandt dem som kommer der !! Og jeg er ikke den første der oplever problemer.

Der vaskehal i 4900 Nakskov har lavet en skade i siden på min bil

Besvarelse fra Wash World - Nakskov - Løjtoftevej
Første og sidste gange jeg sætter mine ben på Wash World vask selv plads i Nakskov
Pletfri skyldning virker tydelig vis ikke da bilen er fyldt med pletter efter skyldning og vandet tørre, det ligner kalk, men det skulle man jo netop ikke opleve med det såkaldte ''pletfri skyldning''...
110kr får et så ringe resultat. det blivet et stort nej tak. aldrig igen.

Besvarelse fra Wash World - Nakskov - Løjtoftevej
Min bil blev påkørt og beskadiget af Wash worlds maskine i Nakskov. Efter en skadesanmeldelse får man følgende svar tilbage.
Hej Benny
Tak for din e-mail, jeg har noteret indholdet heraf.
På baggrund af videomaterialet ses det at tørredyssen træffer bagenden af dit køretøj første gang at den kører fra bagenden imod fronten af dit køretøj.
Det forholder sig sådan at en udbyder af en vaskehal kun kan holdes erstatningsansvarlig hvis der er en fejl på vasken eller vedligeholdelsen af den er forsømt.
Ydermere skal udbyderen have været vidende om en evt. fejl og i den forbindelse have forsømt at udbedre den for at kunne holdes erstatningsansvarlig.
Dette er ikke tilfældet.
Wash World har overholdt alle til- og eftersyn.
Der er heller ikke registreret andre fejl, skader eller mangler i vaskehallen den pågældende dag.
Vi kan dermed på baggrund af det foreliggende ikke imødekomme dit ønske om erstatning.
Magnus Skakke Jørgensen

Besvarelse fra Wash World - Nakskov - Løjtoftevej
Udmærket bortset fra uheldig oplevelse 2 gange med anlægget som stoppede midt i vasken

Besvarelse fra Wash World - Nakskov - Løjtoftevej
Hej det er første gang min bil ikke blev ren ved skærmene og paneler

Besvarelse fra Wash World - Nakskov - Løjtoftevej
Nem nr plade skanning og hurtigt igennem og perfekt vask