Ved brug af skumprogram i hal 2 i lystrup har jeg ved flere lejligheder ikke fået skum eller i ringe grad. Tørrefunktionen er heller ikke imponerende hverken i hal 1 eller 2. Jeg har engang indberette... Se mere
Lægårdsvej 4, 8520 Lystrup, DK
Effektiviteten i jeres vaskehaller lade noget tilbage at ønske. Der er mange steder den ikke vasker på bilen, uagtet hvilken vask man vælger. Når der samtidig ofte mangler spande og børster ved... Se mere
Danmarks ringeste vaskehaller! Aldrig har jeg været i så dårlige vaskehaller, hvor bilen bliver mere ødelagt end ren! Samt kørte TIT forgæves da jeg var kunde, da vaskehallerne ofte har nedb... Se mere
Lægårdsvej 4, 8520, Lystrup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Første tur i vaskehalen, giver en lang stribe/ridse hen af den ene side. Washworld fralægger sig alt ansvar og siger de ikke kan se noget på kamera og der ikke var fremmedlegeme i vaskehallen den dag(de svarer ca 3 iger efter anmeldelsen. Og fordi andre ikke har anmeldt noget samme dag, mener de ikke der kan være sket en skade på min bil. Vil holde mig væk fra denne vaskehal, da de ikke dækker hvis deres maskine laver ridser i bilen. Og min bil var under 10 dage gammel og aldrig været i en vaskehal, så jeg ved ridser stammer derfra, da jeg tjekkede bilen før og efter vask, og sendte billeder og mail til dem med det samme.

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
Meget godt men det eneste problem er vandet som er meget kalket 😟

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
Tørringen er blevet så meget bedre faktisk perfekt. Der er dog stadig en ting som stadig som irriterer mig virkelig meget, og det er det pokkers nedtællingen ur som bliver ved med at lægge tid på når man holder i kø og venter til det bliver ens tur, kan simpelthen ikke forstå at det er så svært at sætte den korrekte tid fra start. Mener bare vi kan flyve til månen !!!

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
Washworld i Lystrup har fået styr på de 2 vaskehaller. Hal 2 er til os medlemmer, hal 1 er til betalende udefra og medlemmer.
Jeg kunne godt tænke mig, at I overvejer et skilt som vises ud til Sønderskovvej om tiderne på hal 1 & 2. Evt om de er lukket pga fejl, så man ikke skal kører forgæves. I kunne også overveje en app, hvor man kan se status på alle jeres vaskehaller?
En trofast bruger af Washworld.

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
Har brugt Washworld knap et par år til samme bil.
Vask og tørring har været at svingende kvalitet, men det er bekvemt og prisen har været tilsvarende billig.
Ved sidste vask gav det et ryk i bilen og efter vasken var nummerpladen revet halvt af.
Washworlds forsikringsselskab var 10 dage om at svare at nummerpladen må have været dårligt monteret (!?!)
Den har fint kunne klare det de første 100 gange, men ansvarsfraskrivelsen og det halvfrække svar betyder selvfølgelig at vi ikke længere kan benytte Washworld til vores firmabiler.

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
Det er en go vask til prisen.
Det eneste problem men ikke har telefonisk kontakt som er lidt problematisk da robotten er ikke særlig godt. Men ellers alt er så fint.

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
God og effektiv bilvask uden ret lang ventetid. Dok kunne man ønske en mulighed for lige at eftervaske der hvor vaskehallens børster ikke kan komme ind.

Besvarelse fra Wash World - Lystrup - Lægårdsvej
Vi har abonnement på den billigste mulighed og er ganske godt tilfredse med resultatet - dog tørring er ikke optimal, men vi har en aftørringsklud med til de resterende vanddråber. Tørringen gør at der er 4 stjerner.