Wash World - Kolding - Vejlevej 251 Anmeldelser

Vejlevej 251, 6000 Kolding, DK

Det er nemt med nummerpladeaflæsning. Det går forholdvis hurtigt og overordnet fint. Der er nogle bestemte steder vi som regel altid har helligdag efter en tur i vaskehallen, hvis et par af dem ikke v... Se mere

Jeg har desværre haft en skuffende oplevelse hos Wash World. Efter at have brugt deres vaskefaciliteter i løbet af det seneste måneder, har jeg bemærket en betydelig forringelse af min bils udseen... Se mere

Jeg kørte min bil i vaskehal, og bagenden af bilen var stadig beskidt efter vasken. Det var den billigste vask jeg havde valgt, men børsten havde slet ikke været på bagsiden. Jeg tog et billed... Se mere

har været medlem et par år nu og har kun skulle ringe 1 gang til kundeservice da min vask lige pludslig stoppet men det blev hurtig ordnet af en venlig medarbejder over tlf det eneste minus er at jeg... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Vejlevej 251, 6000, Kolding, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.800 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super go vaskehal flot og ren bil hver…

Super go vaskehal flot og ren bil hver gang

10. januar 2025

Hej Claus,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐ Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vaskehallen og resultatet hver gang.
Vi glæder os til at se dig igen! 🚗✨
Aden

Hurtig nem billig

6. januar 2025

Besvarelse fra Wash World - Kolding - Vejlevej 251

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du oplever vores service som hurtig, nem og billig. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

dårlig tørring

dårlig tørring

23. december 2024

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. For at få dette løst, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via vores hjemmeside – vi hjælper dig gerne videre derfra.

Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang!

Elendig vask ....

Elendig vask ....

16. november 2024

Hej Peder.
Tak for din feedback. Det er virkelig ærgerligt at høre, at din vask ikke levede op til forventningerne. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, så vi kan finde en løsning. Vi står klar til at hjælpe dig videre!

Aden

Elendig bilvask!

Elendig bilvask! Når man bruger en bilvask, så forventer man også bilen bliver vasket, det var sgu ikke tilfældet her. Overfladisk vask, stadig virkelig beskidt bil. Var nødt til rense den selv efter…

13. november 2024

Hej, Faisal

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at vasken ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Hvis du oplever problemer med en vask, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden, så de kan hjælpe med at finde en løsning.

Jacob

Jeg oplever flere steder på bilen hvor…

Jeg oplever flere steder på bilen hvor børsterne ikke køre forbi hinanden, så de stopper på midten og så kommer der beskidt stribe på bilen hvor der ikke bliver vansket.. det er mega træls.. eller er det nem og at bruge..

12. november 2024

Tak for din anmeldelse!
Jeg er ked af at høre, at resultatet ikke levede op til forventningerne, og at der opstod problemer med børsterne.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.
For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice på vores hjemmeside https://washworld.dk/hjaelp.
Det vil også være en stor hjælp, hvis du kan vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Cathrine🚗

Enkelt og hurtigt

Enkelt og hurtigt, men tørringen er mangelfuld.

9. november 2024

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det er dejligt at høre, at du oplever vores vask som enkel og hurtig. Vi tager din feedback om tørringen til os og arbejder løbende på at forbedre oplevelsen.

Sophie

Bilen var ikke særlig beskidt og…

Bilen var ikke særlig beskidt og alligevel bliver den ikke ren på let tilgængelige overflader.

6. november 2024

Hej Jan,

Jeg beklager, at vasken ikke levede op til forventningerne, selvom bilen ikke var særligt beskidt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice, så de kan se nærmere på sagen.

Sophie

Det stikker af kloak når man vasker.

Det stikker af kloak når man vasker.
Og den tørre ikke ordentligt

6. november 2024

Hej Mohammed,
Jeg beklager at du har oplevet lugtgener, og at tørreresultatet ikke levede op til dine forventninger.
Jeg har sørget for at give denne information videre til vores tekniker, så de kan tage et kig på det.

premium vask

Mangelfuld vask af bagerste kofanger midtpå. Tager ikke alt på hjulene stadig en del snavs på. Det er trods alt en premium vask jeg valgte. Det burde være meget bedre.

5. november 2024

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din premiumvask ikke levede op til forventningerne, og at du oplevede mangelfuld rengøring på bagkofangeren og hjulene. For at få det løst bedst muligt, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via hjælpesektionen på vores hjemmeside – de vil være glade for at hjælpe dig videre.

Jacob

Ikke ordenligt ren og meget våd efter…

Ikke ordenligt ren og meget våd efter tæring

1. november 2024

Besvarelse fra Wash World - Kolding - Vejlevej 251

Hej Finn! Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vasken ikke blev helt ren, og at bilen var meget våd efter tørringen. Din feedback er vigtig, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper med dine spørgsmål.

Min bil var slet ikke ren bag på

Min bil var slet ikke ren bag på

2. november 2024

Besvarelse fra Wash World - Kolding - Vejlevej 251

Hej Claus! Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vasken ikke gav et tilfredsstillende resultat bagpå bilen. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe dig med at finde en løsning.

God oplevelse.

Det var en god oplevelse. Alt fungerede som det skulle.

31. oktober 2024

Hej Freddy

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for de 5 stjerner, og at alt fungerede som det skulle.

De bedste hilsner
Noman

Go plads og fin vask

Go plads og fin vask

26. oktober 2024

Hej Jens
Mange tak for de 5 stjerner ⭐ Det glæder os, at du er tilfreds med pladsen og vasken. Vi ser frem til at se dig igen snart!

Mert

meg3t tilfreds

meg3t tilfreds

20. oktober 2024

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er meget tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Adina

Vasker ikke tilstrækkeligt efter hjulkasserne

Vasker ikke tilstrækkeligt efter hjulkasser

30. september 2024

Hej Flemming,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Jasmin.

Dårlig tørre

Gøre ikke godt nok.

3. oktober 2024

Hej,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at tørreprogrammet ikke levede op til forventningerne. Vi arbejder altid på at forbedre vores service, og vi tager din kommentar til os. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Pletter over hele bilen

29. september 2024

Hej Emir,

Jeg beklager at høre om din oplevelse med vores bilvask.

Har du billeder af resultatet med pletterne på bilen, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning til dig.

For våd bil

Jeg synes at min bil ikke vasket rent nok hvis ikke man betaler ekstra. Jeg synes heller ikke at det tørre ordentligt. Jeg skal altid ude og tørre bilen efter hvert bilvask.

22. september 2024

Hej Hanin,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du ikke er helt tilfreds med resultatet af vasken og tørringen. Vi tager din feedback til efterretning og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre oplevelsen. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Ammar