Wash World - Hjørring - Sprogøvej Anmeldelser

Sprogøvej 2, 9800 Hjørring, DK

Ok vask, men har idag fået varslet, at basis medlemskab stiger fra 69/md til 99/md - en så stor stigning uden der tilsyneladende sker blot en lille opgradering af det man får i basis medlemskabet får... Se mere

Aldrig mere hos WashWorldHjørring. Den ene vaskehal ude af funktion (ofte ifølge Trustpilot), den anden skulle man kante sig ind i. Her stødte jeg på en vejpæl som ødelagde bilens højre forhjørne. Rep... Se mere

WashWorld er billigt og nemt. - Det sker ofte at en eller begge haller er ude af drift, - det er lidt irriterende selvom de hurtigt bliver reparerert. Det ville være en god kundeservice hvis man på f... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Sprogøvej 2, 9800, Hjørring, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.892 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alt ok

Alt ok. Endelig begge haller ledige.

24. august 2026

Hej Finn. 😊
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at alt var i orden, og at begge haller var ledige denne gang. 🚗✨
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Bilal
Wash World Kundeservice

Hej Per
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! Det er virkelig skønt at høre, at du er så tilfreds med vasken hos os 👏 Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du bliver lige så glad for resultatet næste gang, du kigger forbi.
Hilsen Maja 🚗🫧

En fin og ren bil.

2. august 2026

Hej Morten 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det glæder os rigtig meget at høre, at du kørte herfra med en flot og ren bil.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 💚 Det betyder meget og motiverer os til fortsat at levere en nem og tilfredsstillende bilvask.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang bilen trænger til en vask ✨
Jasmin 🌸

Godt

Ingen ventetid

21. juli 2026

Hej Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! 😊
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du kunne komme direkte til uden ventetid. Vi ved, hvor meget det betyder, at bilvasken er både hurtig og nem, og derfor er vi glade for, at det levede op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, din bil trænger til en vask.
Maja 💚

Generelt altid en god oplevelse,og kan…

Generelt altid en god oplevelse,og kan ikke klage over kvaliteten.
Men er dog lidt træt af,at I først åbner kl 7.00 om morgenen nu,så man ikke kan nå at vaske sin bil inden man skal møde på arbejde.

14. juli 2026

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os at høre, at du generelt har gode oplevelser hos os, og at du er tilfreds med kvaliteten af vores vaske. 🚗✨
Vi forstår også godt din frustration over de ændrede åbningstider. Vi ved, at mange gerne vil kunne nå en bilvask, inden arbejdsdagen begynder. Din feedback er værdifuld, og vi tager den med i vores videre overvejelser.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker – vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart. 💚
Jasmin 😊

Der er herligt at køre i en ren bil

Der er herligt at køre i en ren bil. Andre har det - heldigvis - på samme måde, hvorfor man jævnligt bliver mødt af en "russisk" ventekø, som får en til at vende om og satse på "i morgen", forhåbentlig. Derfor den manglende, femte stjerne - selve vasken fejler intet, og normalt giver jeg også fuld roseplade. En sjælden gang kan man være uheldig at støde på en ikke-fungerende vaskehal, men det er, som nævnt, sjældent.
Jeg har måttet vaske bil med blot en dags mellemrum p gr a en brækket højrearm, som kraftigt reducerede min trafikale aktivitet i et stykke tid. Men efter anden vask er bilen seriøst præsentabel igen.

31. maj 2026

Besvarelse fra Wash World - Hjørring - Sprogøvej

Hej 🌟 Tusind tak for de flotte stjerner og for din udførlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet, og at bilen igen fremstår flot og præsentabel. Det er dejligt at vide, at du som regel har så gode oplevelser hos os.
Vi sætter også pris på dine kommentarer om ventetid og de få tilfælde, hvor en vaskehal ikke har været tilgængelig. Feedback som din er værdifuld, fordi den hjælper os med løbende at forbedre oplevelsen for vores kunder. Særligt tak for at dele dine erfaringer over tid – det giver et godt indblik i, hvordan vores service fungerer i praksis.
Tak fordi du valgte Wash World, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🚙✨
Hilsen Maja

8.5 % tørretiden er stadig ikke helt god

8,5 % tørretiden er stadig ikke god.

9. april 2026

Hej
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på 😊
Jeg er glad for at høre, at du generelt er tilfreds med vasken. Samtidig forstår jeg godt din bemærkning omkring tørretiden – det er noget, vi løbende arbejder på at optimere, så resultatet bliver endnu bedre fra gang til gang.
Din feedback er vigtig for os, da den hjælper med at forbedre oplevelsen for alle vores kunder.
Jasmin

Deres vaske er blevet dårligere og her…

Deres vaske er blevet dårligere og her i Hjørring er der tit problemer med.....
Da de startede i Hjørring var det er fantastisk bilvask

20. juli 2025

Hej  Kjeld
Tak for din feedback – jeg er ked af at høre, at vasken i Hjørring ikke længere lever op til dine forventninger. Hvis du har oplevet en dårlig vask, kan du sende en reklamation her: https://help.washworld.dk/da/category/bd2234
Vi sætter pris på din tilbagemelding og ser på det.
Aden

Fin kvalitet af vaske

16. november 2025

Hej

Dejligt at høre, at du oplever en fin kvalitet af vores vaske. Det betyder meget for os, at vi lever op til kvaliteten, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vask ok

Vask ok. Tørring halter lidt. Efterlader pletter.

21. september 2025

Hej Torben Guldager
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med selve vasken, og jeg tager din kommentar om tørringen videre til teamet, så vi kan arbejde på at forbedre resultatet og undgå pletter.
Umar

Den børste der skulle vaske mine fælge…

Den børste der skulle vaske mine fælge kørte aaaalt for langt og ridsede bare mine fordøre istedet.

9. juli 2025

Hej Karl
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i vaskehallen. Det er naturligvis ikke sådan, en vask skal forløbe.
Vi vil meget gerne se nærmere på sagen, så vi kan vurdere forløbet og hjælpe dig videre. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside under reklamation, hvor du kan uploade billeder af skaden og give os flere oplysninger.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Nicklas

Ikke som det var engang!

Jeg har haft abonnement i 4 år nu (on and off) men jeg synes virkelig ikke at det er særlig godt længere - jeg var der oppe den anden dag og har fået en del små ridser på min bil 😒

23. juni 2025

Hej Line
Tak for din anmeldelse – og for din loyalitet gennem flere år. Jeg er ked af at høre, at du ikke længere oplever samme kvalitet som tidligere, og især at du har fået små ridser på bilen. Det skal naturligvis ikke ske.
Hvis du har mulighed for at sende os dato, tidspunkt og registreringsnummer via "https://www.washworld.dk/kundeservice", så vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere.
Wasim

Perfekt

Min bil skinner

21. juni 2025

Hej Theodor,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner! 😄 Vi er glade for, at din bil skinner, og vi håber at se dig igen snart 💙

Pletter

Hej
Jeg synes at der er blevet for mange pletter efter endt vask

21. juni 2025

Hej Lasse
Tak fordi du deler din oplevelse – det er selvfølgelig ikke meningen, at bilen skal være plettet efter vask. Jeg anbefaler, at du kontakter kundeservice via Hjælp på vores hjemmeside, så vi kan kigge nærmere på det. Jeg hjælper dig meget gerne videre derfra 💙

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det er ærgerligt med hvide kalkpletter efter en vask – det skal selvfølgelig ikke være resultatet. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre og undersøge sagen nærmere.
Du kan finde information her om, hvordan du kan reklamere over en vask:

Sophie Wash World

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

6. juni 2025

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med vores bilvask.

Vi ser frem til at se dig og din bil igen!

Sophie Wash World

Vasker kun i Hjørring

Vasker kun i Hjørring.
Indenfor de sidste to tre uger har enten den ene eller begge to været ud af drift.
Er kommet tilbage samme dag, efter nogle timer, uden der er sket noget eller en hal er åben hvor der så holder 4-5 biler i kø.
Magter snart ikke mere.

21. maj 2025

Hej Søren,
Tak fordi du deler din oplevelse – jeg forstår virkelig godt, at det kan være frustrerende, når begge vaskehaller i Hjørring har været ude af drift så ofte.
Vi arbejder altid på at holde vores anlæg kørende så stabilt som muligt, men uforudsete nedbrud kan desværre ske. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt gerne vores kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på washworld.dk – så kan vi se nærmere på situationen og finde en løsning.
Og hvis du skulle opleve, at en hal er lukket ned igen i fremtiden, så husk at du altid kan bruge nødtelefonen på stedet – så hjælper vi dig med det samme.
Tak for din tålmodighed, Søren – vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.
De bedste hilsner – Andrez
Wash World

God bilvask

God vaskehal.. når den virker! Er ved at være træt af mit abonnement da hallerne i Hjørring meget ofte er ude af drift. Holder lige nu i lang lang kø til den ene hal der virker - sådan har det været de sidste 3 gange jeg har vasket bil her!

Selve vasken er der ikke noget at udsætte på - den er god hver gang….

15. maj 2025

Hej Johnny,
Tak for din anmeldelse – jeg forstår godt, at det er frustrerende, når du gentagne gange oplever, at vaskehallerne i Hjørring er ude af drift. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, når du har abonnement og forventer nem adgang til vask.
Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med selve vasken, men jeg vil meget gerne hjælpe med de praktiske udfordringer. Jeg anbefaler, at du kontakter kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så vi kan undersøge situationen nærmere og se, hvordan vi bedst hjælper dig videre.
Benjamin

wosh world er desværre ofte i stykker i…

wosh world er desværre ofte i stykker i Hjørring

4. maj 2025

Hej

Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre, at du ofte oplever problemer med vaskehallen i Hjørring. Det er selvfølgelig ikke det, du skal forvente, og jeg forstår godt din frustration.

Hvis du støder på fejl under dit besøg, må du meget gerne bruge nødtelefonen på stedet – så kan vi hjælpe dig med det samme. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, hvis du ønsker at få fulgt op på dine oplevelser – jeg hjælper dig gerne.

Tak fordi du deler din feedback – det betyder meget for os!
Yahya

bestilte brilliance vask der var ikke…

bestilte brilliance vask der var ikke sæbe på bilen en eneste gang i Hjørring

9. maj 2025

Hej Erling,

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – jeg forstår godt, at du er skuffet, når en Brilliance-vask ikke levede op til forventningerne.

Hvis der slet ikke kom sæbe på bilen, tyder det på en teknisk fejl. I sådanne tilfælde anbefaler vi altid at bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe med det samme.

Da det allerede er sket, vil jeg opfordre dig til at gå ind på vores hjemmeside under **"Hjælp"** og kontakte kundeservice. Jeg hjælper dig naturligvis gerne videre derfra, så vi kan få rettet op på oplevelsen. Vi beklager meget ulejligheden!