Wash World - Hillerød - Industrivænget Anmeldelser

Industrivænget 3, 3400 Hillerød, DK

Bilen bliver næsten aldrig ren første gang plus jeres vaske giver sæbe mens den vasker så sæben få jo ikke lov til at stå og trække og blødgøre. Ved godt at der er en del steder en vask ikke kan komm... Se mere

Bilen er ikke tør nok når man køre ud bagende ved side spejle samt front, skal efter tørres da vand indeholder kalk som sætter sig i lakken eller på gummi ved kofanger.

Bilen blev ikke helt ren, nederste del af sider og døre var stadig beskidte

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Industrivænget 3, 3400, Hillerød, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.738 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Jette 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det er dejligt at høre, at vasken gik hurtigt, og at du kørte derfra med en flot og ren bil.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 💚 Det betyder meget, når vores kunder oplever besøget som både nemt, effektivt og tilfredsstillende.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Wash World ✨
Jasmin 🌸

Bilen blev ikke helt ren

Bilen blev ikke helt ren, nederste del af sider og døre var stadig beskidte

27. juli 2026

Hej Peer. 😊
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐
Jeg er glad for, at du valgte at dele din oplevelse, men jeg er selvfølgelig ked af at høre, at bilen ikke blev helt ren langs den nederste del af siderne og dørene.
Tak for din feedback – den tager jeg med videre, så vi kan arbejde på at forbedre vaskeoplevelsen.
Bilal
Wash World Kundeservice 🚗✨

Dårlig voksbehandling

Dårlig voksbehandling.
Ikke så god tørring.

29. juni 2026

Hej Jens
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at voksbehandlingen og tørringen ikke levede op til dine forventninger.
Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores arbejde med at forbedre vaskeoplevelsen. Jeg håber, at dit næste besøg lever op til dine forventninger.
Hilsen Maja

den blev vasket helt ok

den blev vasket helt ok

19. maj 2026

Hej Sten
Tusind tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊 Det glæder mig at høre, at bilen blev vasket helt som den skulle 🚗✨
Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en nem og god vaskeoplevelse, så det betyder meget for os at få positiv feedback med på vejen. Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen mange gange fremover 😊
Maja

Vasken er rigtig fin

Vasken er rigtig fin. Hillerød vaskehallen er dog ofte ude af drift eller der laves service

1. maj 2026

Hej Søren 🌞
Tusind tak for din anmeldelse – det er jeg rigtig glad for at høre! 😄
Det er dejligt, at du er tilfreds med selve vasken. Jeg beklager dog, at vaskehallen i Hillerød ofte er ude af drift eller under service. Vi arbejder løbende på at forbedre stabiliteten og planlægningen af service, så det påvirker jer mindst muligt.
Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.
Sara fra Wash World 🚗🫧

Hej
Tak for din anmeldelse 😊 Jeg er glad for at høre, at selve vasken var god, men jeg forstår godt, at de hvide pletter trækker oplevelsen ned.
Den type mærker kan nogle gange opstå efter tørringen, hvis små rester, der ikke er skyllet helt væk sidder på for længe. Det er selvfølgelig ikke meningen, og vi arbejder løbende på at optimere både skyl og tørring, så resultatet bliver helt i top ✨
Hvis du oplever det igen, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på vores hjemmeside
Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive endnu bedre 🚗
Jasmin

Igen igen virker hallen ikke

Igen igen virker hallen ikke. Dette sker meget ofte i Hillerød. Oplever det mange gange på en måned i både Hillerød og frederiksværk 😡😡😡

1. april 2026

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse 🚗
Det lyder virkelig frustrerende, at du så ofte oplever, at vaskehallen ikke virker – især når det sker gentagne gange i både Hillerød og Frederiksværk. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi arbejder løbende på at forbedre stabiliteten og sikre, at anlæggene kører, som de skal, men det er tydeligt, at der stadig er udfordringer her, som vi skal have kigget nærmere på.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en besked via vores hjemmeside med lidt flere detaljer om tidspunkter, så vi kan undersøge det konkret og få det rettet hurtigst muligt.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre 🚘
De bedste hilsner,
Jamsin

Vaskehallen fungerede virkelig fint

Vaskehallen fungerede virkelig fint. Meget tilfreds med resultatet. Andre steder kan man kører direkte ind i hallen og blot benytte sin app til at starte vasken med, det syntes jeg du gerne bedre end at jeg skal hænge halvt ude stød mit bil vindue for at trykke på en knap på en stander. Vask selv løsningen på stedet er til gengæld virkelig ringe. Jeg har fået en forklaring på at de pt oplever et problem her, men indtil det er løst kan jeg ikke give stedet mere end 3 stjerne. Dog vil jeg gerne understrege at deres service er rigtig god med hurtigt svar samt at jeg er yderst tilfreds med vaskehallen

13. december 2025

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget

Hej Dennis og tak for din anmeldelse
Det er rigtig dejligt at høre, at du er meget tilfreds med resultatet i vaskehallen, og at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige svar – det sætter vi stor pris på!
Jeg er ked af, at vores selvvask-løsning i øjeblikket ikke lever op til dine forventninger, og at du oplever det som besværligt at bruge knapperne ude ved bilen fremfor en app‑start ligesom hos andre. Vi arbejder på at få problemet løst, så selvvasken kan fungere bedre for alle kunder.
Tak fordi du deler din oplevelse – din feedback hjælper os med at blive endnu bedre.

Det går tjept

2. november 2025

Hej Vagn – Tusind tak for de 5 stjerner! 🙏
Vi er glade for at høre, at det hele gik tjept – sådan skal det være.

Grundigt og superfin vask

Jeg bliver glad når jeg kan se en tydelig forskel på bilen før og efter bilvasken. Det går hurtigt og er
meget effektivt.

20. oktober 2025

Hej Gitte
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både resultat og effektivitet 🚗✨
Umar

Alt var helt SUPER I DAG

Alt var helt SUPER I DAG. TAK

24. september 2025

Hej Lone,
Tak for de 5 stjerner,
Vi glade for alt fungeret, og du blev glad for din vask.
Vi glæder os til at se dig igen.
Mert

Det var en ok vask selvom bagruden ikke…

Det var en ok vask selvom bagruden ikke blev helt ren øverst. Tørringen kunne være bedre.
Men alt i alt var det en ok oplevelse.

21. september 2025

Hej Hans Bryder
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du overordnet havde en ok oplevelse, selvom bagruden ikke blev helt ren og tørringen kunne være bedre. Din feedback tager jeg med videre til teamet, så vi kan forbedre oplevelsen fremover.
Umar

Perfekte vaskehaller

Perfekte vaskehaller, og altid en super ren bil efter vask.

8. september 2025

Hej Jonas.
Tusind tak for de flotte 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vores vaskehaller – og ikke mindst for resultatet
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang!
Aden

God som sædvanlig

Bedre kan det ikke gøres

24. juni 2025

Hej Hans,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det er skønt at høre, at alt spillede som det plejer! 🙌
Venlig hilsen,
Imran

kalkpletter

kalkpletter efter vask og tørring kan godt være bedre

9. august 2025

Hej Robertas
Jeg er ked af at høre, at du oplevede kalkpletter efter vasken. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Du kan oprette en reklamation her, så vi kan undersøge sagen nærmere: https://www.washworld.dk/hjaelp

Tørring

5. august 2025

Hej Filip.
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg forstår godt din bekymring – kalkpletter er irriterende, og det er vigtigt, at bilen tørrer ordentligt. Jeg har givet informationen videre, så vi kan tage det med i vores løbende forbedringer.
Hvis du har lyst, kan du læse mere om, hvad du kan forvente af tørringen her:
Aden

Plads mangel

Føler ikke at der er meget plads i bredden, når man har en SUV bil.

25. juli 2025

Hej Lynette
Tak for de 4 stjerner og din feedback. Vi forstår godt, at det kan føles trangt med en SUV – og vi tager din kommentar med i vores løbende vurdering af pladsforhold og brugeroplevelse.

Systemet fungere fint

Systemet fungere fint. God oplevelse.

16. juli 2025

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse og de fire stjerner!
Vi er glade for at høre, at systemet fungerer fint, og at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os.
Vi håber, vi kan gøre det endnu bedre næste gang!

Ren bil

jeg fik en ren bil

17. juni 2025

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse – skønt at høre, at du fik en ren bil! 😄 Vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang, så vi kan få den sidste stjerne med 💙
De bedste hilsner,
Yahya