Bilen bliver næsten aldrig ren første gang plus jeres vaske giver sæbe mens den vasker så sæben få jo ikke lov til at stå og trække og blødgøre. Ved godt at der er en del steder en vask ikke kan komm... Se mere
Industrivænget 3, 3400 Hillerød, DK
Bilen er ikke tør nok når man køre ud bagende ved side spejle samt front, skal efter tørres da vand indeholder kalk som sætter sig i lakken eller på gummi ved kofanger.
Bilen blev ikke helt ren, nederste del af sider og døre var stadig beskidte
Industrivænget 3, 3400, Hillerød, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Bilen blev ikke helt ren, nederste del af sider og døre var stadig beskidte

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget
Vasken er rigtig fin. Hillerød vaskehallen er dog ofte ude af drift eller der laves service

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget
Igen igen virker hallen ikke. Dette sker meget ofte i Hillerød. Oplever det mange gange på en måned i både Hillerød og frederiksværk 😡😡😡

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget
Vaskehallen fungerede virkelig fint. Meget tilfreds med resultatet. Andre steder kan man kører direkte ind i hallen og blot benytte sin app til at starte vasken med, det syntes jeg du gerne bedre end at jeg skal hænge halvt ude stød mit bil vindue for at trykke på en knap på en stander. Vask selv løsningen på stedet er til gengæld virkelig ringe. Jeg har fået en forklaring på at de pt oplever et problem her, men indtil det er løst kan jeg ikke give stedet mere end 3 stjerne. Dog vil jeg gerne understrege at deres service er rigtig god med hurtigt svar samt at jeg er yderst tilfreds med vaskehallen

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget
Jeg bliver glad når jeg kan se en tydelig forskel på bilen før og efter bilvasken. Det går hurtigt og er
meget effektivt.

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget
Det var en ok vask selvom bagruden ikke blev helt ren øverst. Tørringen kunne være bedre.
Men alt i alt var det en ok oplevelse.

Besvarelse fra Wash World - Hillerød - Industrivænget
kalkpletter efter vask og tørring kan godt være bedre