Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej Anmeldelser

Bjødstrupvej 20E, 8270 Højbjerg, DK

Jeg har tidligere kritikseret tørringen, men efter I er begyndt at tørre både frem og tilbage er alt i orden --næsten perfekt Axel

Vi er som sådan glade for at abonnere på ubegrænset bilvask. Det er et billigt abonnement, og selve vasken bærer lidt præg af det, men det er fint nok, bilen bliver ren nok. Vores primære problem er... Se mere

Hurtigt og nemt Kunne være godt, hvis det var samme pris, når man benytter en anden vaskehal i byen, når den man er tilknyttet er ude af drift. Det ville være fint, at kunne benytte alle vaskehaller... Se mere

Alt for svært at komme i kontakt med jer. Problemer med at komme ind i vaskehallen, efter nummerpladescanning. For høj pris på vaskepladsen, til at fjerne fx mudder. Børsterne kommer meget hurtig p... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Bjødstrupvej 20E, 8270, Højbjerg, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.872 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har tidligere kritikseret…

Axel

20. august 2026

Hej Axel
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at den ændrede tørring har gjort en mærkbar forskel, og at resultatet nu er næsten perfekt.
Vi sætter stor pris på både din tidligere feedback og på, at du har taget dig tid til at fortælle os om forbedringen. Det er netop den slags tilbagemeldinger, der hjælper os med at blive endnu bedre 🚗✨
Hilsen Maja

Tilfreds altid

Tilfreds altid

8. august 2026

Hej Mesrob 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️ Det glæder os virkelig meget at høre, at du altid er tilfreds med dine besøg hos Wash World.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 💚 Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang bilen trænger til en vask ✨
Jasmin 🌸

Vask af bil er bare perfekt og…

Vask af bil er bare perfekt og specifikt efter at den får lidt mere på vask og tørring

22. juli 2026

Hej Aksel,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vasken, og at du især har lagt mærke til forbedringen med ekstra voks og tørring. 🚗✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, at vi også fremover kan levere en perfekt vask, hver gang du besøger os.
Maja 💚

Skuffet

Skuffet. På ingenmåder pengene værd. 119 kr spildt. Hverken tør eller ren, trods jeg vasker min bil ugentlig. Insekter er ikke fjernet eller noget.

18. juli 2026

Hej Ibrahim 😊
Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre. 💚
Vi vil meget gerne undersøge din vask nærmere. Send gerne billeder af bilen til vores kundeservice, så ser vi på sagen og hjælper dig videre.
Jasmin 😊

let og hurtigt

3. juli 2026

Hej Dennis 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede bilvasken som både let og hurtig. 🚗✨
Vi arbejder hver dag på at gøre det så nemt og bekvemt som muligt at få en ren bil, så det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, bilen trænger til en vask. 💚
Jasmin 😊

Hej Kirsten 😉
Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 😊 Jeg er virkelig glad for at høre, at alt fungerede perfekt, og at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet at få sådan en positiv tilbagemelding.
Sara 🚗

Hurtig adgang .....rimelig ventetid

Hurtig adgang .....rimelig ventetid
desværre må mann gå igennem for aftørring.

29. april 2026

Hej.
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 😊🙏
Det er dejligt at høre, at du oplever hurtig adgang og rimelig ventetid 🚗👍 Det er noget, vi arbejder meget på at optimere, så det er skønt, at det fungerer godt for dig.
Jeg forstår samtidig godt, at det kan være lidt besværligt selv at skulle tørre bilen efterfølgende. Vi arbejder løbende på at forbedre tørringen, så oplevelsen bliver endnu mere komplet ✨
Tak fordi du deler din feedback – den er rigtig værdifuld for os. Vi håber at se dig igen snart 😊
Jasmin

Hej Poul 🚗
Jeg er virkelig glad for at høre, at du oplever en klar forbedring i tørringen 👍🏻 Det er noget, vi har haft stort fokus på at optimere, så det er dejligt at få bekræftet, at indsatsen virker.
Din feedback er med til at gøre os endnu bedre, så tak fordi du deler den med os!
Sara
Wash World 🫧

God vask nem at komme til

God vask nem at komme til

3. april 2026

Hej Gert,
Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse, og at det var nemt at komme til – tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi arbejder hele tiden på at gøre det så enkelt og bekvemt som muligt at vaske bilen hos os, så det er skønt at høre, at det lever op til dine forventninger.
Vi håber at se dig igen snart.
Jasmin

Gode forhold

Anlægget ligger godt for ankomst og afgang.
Maskinerne fungerer perfekt og leverer altid en fin vask.

14. januar 2026

Hej Gert,

Tak for den flotte anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at både placeringen og maskinerne fungerer godt for dig – og at vasken lever op til kvaliteten. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Yahya

Jeg mener at undervogn vask skal også…

Jeg mener at undervogn vask skal også udføres i Gulvask. Tak.

23. november 2025

Hej

Tak for din feedback. Undervognsvask indgår ikke i Gulvasken, men vi forstår godt ønsket om, at den også kunne være en del af programmet. Din kommentar er givet videre som input til vores løbende arbejde med at udvikle vaskeprogrammerne.

Yahya

Det nemt og hurtigt

27. oktober 2025

Hej Marianne 😊
Tak for din fine anmeldelse – skønt at høre, at du oplever vasken som nem og hurtig!
Benjamin

Flot for nemt

Flot for nemt

30. juli 2025

Hej Malik,

Mange tak for din anmeldelse samt de 5 stjerner!

Jeg er så glad for at høre om din oplevelse.

Vi ser frem til at vaske din bil igen! 🚗💦

Sophie Wash World

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse! Det lyder heldigvis som om, bilen blev fin, selvom portene ikke lukkede helt. Hvis du oplever noget lignende igen, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre.
Imran

God service når der er noget galt og…

God service når der er noget galt og bilen bliver flot efter at være vasket nogle gange 😉

27. juli 2025

Hej Lene.

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive kommentar! Det glæder mig at høre, at du oplever god service, og at bilen bliver flot – selvom det nogle gange kræver et par vaske
Aden

Bilen blev hverken tør eller ren…

Bilen blev hverken tør eller ren samtidig med børsterne kørte så hårdt som aldrig før og slog sidespejlene på ind

26. juli 2025

Hej
Vi er kede af at høre, at vasken hverken levede op til forventningerne i forhold til rengøring eller tørring – og at børsterne kørte så hårdt, at dine sidespejle blev slået ind. Det skal naturligvis ikke ske, og vi tager den slags tilbagemeldinger alvorligt.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker, at vi ser nærmere på den konkrete vask og station – så undersøger vi sagen.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen.
Ammar

Hej Anton,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Jeg er glad for at høre, at der ingen ventetid var, og at du fik en god vask.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Sophie Wash World

Jeg synes servicen er god det fungerer…

Jeg synes servicen er god det fungerer hurtigt og nemt sjælden problemer med noget. Så det kan varmt anbefale.

25. juni 2025

Hej Kaushik
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både service og oplevelse – og tak fordi du vil anbefale os.
Omar

Fin pris for abonnement men dårlig…

Fin pris for abonnement men dårlig vask! Bliver ikke ren og tørre funktionen er super dårlig!

27. juni 2025

Hej Jeff
Vi er glade for, at du synes, prisen på abonnementet er fair – men det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at vasken og tørringen ikke lever op til forventningerne. Det skal naturligvis fungere hele vejen igennem.
Hvis du har mulighed for at fortælle os, hvilken vaskehal du har brugt og hvornår, så ser vi gerne nærmere på det. Du kan kontakte os direkte [her](https://www.washworld.dk/hjaelp).
Benjamin