Endnu engang var den ene vaskehal ude af drift. Samtidig er vaskehallen ofte begyndt at lugte en del af muggent brakvand. Dette har aldrig tidligere været et problem tværtimod. Men de sidste par va... Se mere
Vejlevej 20, 7000 Fredericia, DK
Priserne på vaskeabonnementer er gode. Selve vasken er udemærket, men tørring af bilen er for dårlig. Dertil oplever jeg ganske ofte at vaskehallen er ude af drift, det er pænt irriterende. Det kan ik... Se mere
Efter flere gange at have været i dialog med jer omkring jeres blødgøringanlæg, har jeg valgt opsige mit abonnement, der er rigtig meget kalk i jeres vand. Det giver store hvide kalk pletter hvis jeg... Se mere
22/3 2023 Vi er begyndt at vaske bilen på Vejlevej i Fredericia ,vi har før vasket bilen i Erritsø men vandet lugter meget,ingen af stederne bliver bilen ordentligt tørret Mvh Peter Andreasen
Vejlevej 20, 7000, Fredericia, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Spare fusk !
Jeg har nu haft guld vask abonnement gennem et par år. De sidste 3 gange jeg har vasket har jeg bemærket, at skum forvasken ikke blev lavet. Da jeg skrev til Wash World fik jeg nu den elendige forklaring, at forvasken nu kører samtidig med vasken. Det er det rene sludder da man ikke kan lave en skumvask uden skum samtidig med selve vasken.
Det er tydeligt for at spare penge ved at give et dårligere produkt til samme pris som også fornyligt blev sat op.
Jeg har derfor opsagt mit abonnement!
Henrik

Besvarelse fra Wash World - Fredericia - Vejlevej
Jeg var rigtig godt tilfreds, bilen var godt støvet, så dejligt med en ren bil

Besvarelse fra Wash World - Fredericia - Vejlevej
Tak for nye børster i vaske spandene på Vejlevej
👍

Besvarelse fra Wash World - Fredericia - Vejlevej
Det var ok jeg kan jo ikke blive ved med at skive det samme

Virkelig dårlig oplevelse.
Min far og jeg tog i vaskehallen for at vaske hans lille Fiat panda , under vasken slår den ene vaskebørste min fars sidespejl i stykker, ringer selvf til kundeservice med det samme, og sender klagesag med fotos mm.
Små 14 dage efter, for vi et fræk svar tilbage ( det kender vi ik noget til ) var deres svar - selv om vi er to i bilen, samt fotos med bevis osv.
Virkelig virkelig dårlig stil .
Sød medarbejder skriver her under, hvilke er 'FAKE for the eyes ' deres kundeservice sagde ' vores teknikker siger næh '
Så to vidner, billeder af skaden er ikke nok ,, låsby Svendsen stil

Besvarelse fra Wash World - Fredericia - Vejlevej
dejligt med nummerplade-aflæsning og pænt resultat efter vask

Stoppede midt i vask
Tit når jeg skal vaske, er vaske hallen ude af drift.

Bilen bliver tørret for lidt derfor kun 4 stjerner