Wash World - Fredericia - Strevelinsvej Anmeldelser

Strevelinsvej 5, 7000 Fredericia, DK

Jeg betaler til “guldvask”, min bil er en Volvo v40 2016, Bagruden bliver aldrig vasket ordentlig øverst, (løsning kunne være at vende rotationen på børsterne når den vasker nedefra og op). Paneler un... Se mere

Ubrugervenlig bestillingsskærm. Man kan ikke ændre produktvalg uden at afbryde og så starte helt forfra igen: Scanne nummerplade, indlæse produkter påny. Flere tilvalg kan ikke kombineres med den valg... Se mere

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Strevelinsvej 5, 7000, Fredericia, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.823 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg synes ikke vaskehallen er ret god…

Jeg synes ikke vaskehallen er ret god til at fjerne insekter

26. juli 2026

Hej Anders,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 💚
Tak fordi du deler din feedback. Insekter kan desværre være meget genstridige, især hvis de har siddet på bilen i længere tid eller har fået lov til at tørre ind.
Vi tager din kommentar med os i vores arbejde med løbende at forbedre vaskeoplevelsen, og vi håber, at vi kan levere den sidste stjerne næste gang. 🚗✨
Maja 💚

At min bil altid er blank når den er…

At min bil altid er blank når den er færdig, og det er så nemt ☺️

22. juni 2026

Hej Anne-Mette
Tusind tak for din skønne 5-stjernede anmeldelse! 🤩 Det gør mig virkelig glad at høre, at din bil altid står flot og blank efter vask, og at du oplever, hvor nemt det er. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder – en hurtig, enkel og effektiv bilvask hver gang. ✨🚗
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🌸
Hilsen Maja

Det hele virkede

19. juni 2026

Hej Steffen
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Det er dejligt at høre, at det hele virkede, som det skulle. Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask så nem og problemfri som muligt, så det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🚗✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.
Jasmin 💚

Jeg har nu været medlem i flere år

Jeg har nu været medlem i flere år, og kommenteret op til flere gange af maskinen ikke tørre ordentligt. Det har godt nok taget jer langt tid at ændre programmet, så den tørre lidt længere tid nu. Det er blevet betydelig bedre så tak for det, at det lykkedes. Hilsen en tilfreds og glad kunde.

5. juni 2026

Hej Jan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for, at du har været medlem hos os i flere år! 😊
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er dejligt at høre, at ændringerne i tørreprogrammet har gjort en mærkbar forskel, og at du nu er mere tilfreds med resultatet.
Tak for din tålmodighed og for din feedback gennem tiden – den hjælper os med at blive bedre. 🚗✨
Jasmin

Ok vask til prisen

Ok vask til prisen

19. marts 2026

Hej Flemming
Sikke en fin anmeldelse ⭐ tusind tak for det!
Dejligt at læse, at du syntes det er en ok vask til prisen. Hvis vi kan gøre noget for at forbedre dette må du endelig hive fat i os.
Det kan gøres via kundeservice@washworld.dk 📧
Ellers håber jeg blot, at du får en god påske og at vi snart ser dig i vaskehallen igen 🐣🫧
De bedste vaskehilsner
Lykke

Super nemt og vasket fint til en gopris

Super nemt og vasket fint til en god pris men deres tørre program kunne være bedre og det er den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner

16. marts 2025

Hej Boy
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner – det er jeg virkelig glad for at læse
Det betyder meget for os, at du oplever det som nemt og til en god pris. Samtidig sætter jeg stor pris på din ærlige feedback omkring tørreprogrammet. Den slags input hjælper os med løbende at forbedre vores vaskeoplevelse.
Jeg håber, vi kan levere den sidste stjerne næste gang.
Aden

Det er normalt godt også denne gang kan…

Det er normalt godt også denne gang kan kun anbefales af kunde efterhånden i nogle år
Leif Kock

16. december 2025

Besvarelse fra Wash World - Fredericia - Strevelinsvej

Hej Leif, tusind tak for din anmeldelse og for din loyalitet gennem årene!

Det betyder meget, at du fortsat er tilfreds og kan anbefale os – det sætter vi stor pris på. 🚗✨
Vi glæder os til mange flere vaske fremover!

Godt vaske resultat.nemt med abonnement…

Godt vaske resultat.nemt med abonnement vask så tit du vil for fast pris

23. november 2025

Hej Jytte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både vaskeresultatet og abonnementet.
Aden

Vask

Altid let tilgængeligt

12. november 2025

Hi John,
Thank you for your review!
We’re really glad to hear that you always find us easily accessible. It means a lot to us, and we appreciate you taking the time to share your experience.
Best regards
Jasmin

Ok til prinsen

Er ikke vild imponeret over tørringen.

26. oktober 2025

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse! 🚗

Tørringen kan variere lidt afhængigt af bilens form og vejret, men den skal naturligvis stadig give et godt resultat. Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre.

Du kan læse mere om tørresultat, her, samt reklamere for resultatet: https://help.washworld.dk/da/article/48ad18

Viske beskytter

Kunne ikke få viske beskytter på da de var smeltet sammen. Så brugte 5-7 min på at få dem fra hinanden og flere gange gik de i stykker. Så måtte hente nye af flere omgange.

16. juli 2025

Hej Nick
Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet med viskerbeskytterne. Det skal selvfølgelig fungere uden bøvl, og vi beklager den ulejlighed, det har givet dig. Vi følger op internt, så vi kan sikre bedre kvalitet og tilgængelighed fremover.

Mangler tørring

Mangler tørring

11. juli 2025

Hej Farhad
Tak for din anmeldelse og de fire stjerner!
Vi er glade for, at du overordnet set har haft en god oplevelse, men vi tager selvfølgelig din kommentar om tørringen til os og arbejder løbende på at forbedre kvaliteten.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Bedre tørring

Bedre tørring

2. juli 2025

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner 🌟 Vi er glade for, at du deler din oplevelse med os. Jeg tager din feedback om tørringen med videre – vi arbejder hele tiden på at forbedre os.
Yahya

Skuffende oplevelse

Vasker ikke ordentlig... Er skuffet. Tør heller ikke ordentlig ;-(
Vil nok stoppe min abonnement :-(

21. juni 2025

Hej Renata,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Hurtig vask

19. juni 2025

Hej Per
Mange tak for de 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig og effektiv vaskeoplevelse – præcis som det bør være.

Utrolig dårlig tørring

Utrolig dårlig tørring, trods adskillige henvendelser herom. Vaske børster til manuel vask ligner altid tjære koste. Ingen sæbevand vandet, - slut med abonnement hos wash World . Truffet flere kunder med samme oplevelser.

24. maj 2025

Hej
Tak for din anmeldelse – og for at dele dine oplevelser med os.
Vi er kede af at høre, at du har oplevet dårlig tørring og utilfredsstillende forhold ved manuel vask, trods dine tidligere henvendelser. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade hos vores kunder, og vi tager din feedback alvorligt.
Vi arbejder løbende på at sikre ensartet kvalitet i alle vores vaskehaller, og din tilbagemelding – sammen med andres – hjælper os i det arbejde. Hvis du har lyst til at oplyse, hvilken vaskehal det drejer sig om, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt, dog kunne tørring godt være bedre!

8. maj 2025

Hej Bo,

Tusind tak for de 4 stjerner og din kommentar!

Jeg er glad for, at du oplever en hurtig og effektiv vask – og vi hører dig i forhold til tørringen. Det er et område, vi arbejder på løbende at forbedre, bl.a. med nye programmer og opgraderet udstyr.

Hvis du har billeder af tørreresultatet, må du meget gerne sende dem til kundeservice@washworld.dk - så tager vi et kig på det.

Sophie Wash World

Hjulbørster meget slidt og hårde.

Vasken er ok, hjulbørster meget slidt, skader fælge.

30. april 2025

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet.

Det er godt at høre, at selve vasken var okay – men slidte hjulbørster og risiko for skade på fælge er naturligvis ikke, som det skal være.

Jeg har indberettet det med hjulbørsterne til vores tekniker, så de kan kigge på det, og udbedre det.

Tak igen for at tage dig tid til at melde det ind – det hjælper os med at blive bedre!

Sophie Wash World

Jeres vaskemaskine rev mit venste…

Jeres vaskemaskine rev mit venste sidespejl af, det er fanme ikke godt nok, heldigvis lagde stumperne i hallen og kunne samles. men der er bare ikke bare i nærheden af ok.

29. april 2025

Hej Henning,

Tak fordi du gør os opmærksom på det – det lyder som en rigtig ubehagelig oplevelse, og det er selvfølgelig slet ikke, som det skal være.

Jeg vil meget gerne opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan få alle oplysninger og hjælpe dig videre med sagen. Vi tager den slags hændelser alvorligt og vil gerne undersøge det nærmere sammen med dig.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive – vi vil gøre, hvad vi kan for at følge op.

Yahya

Intet at besvære sig ovver

Alt fungerede som sædvanlig helt tilfredsstillende - ingen kø, hurtig på vej igen.

16. april 2025

Besvarelse fra Wash World - Fredericia - Strevelinsvej

Tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at alt forløb hurtigt og problemfrit!
Moiez