Ingen ventetid. Een af 3 haller var endda lukket. Børsterne roterer så mine spejle klapper ud. Dette er egentlig ikke et problem så længe spejlene ikke bliver ødelagte. Dette er anden gang jeg ople... Se mere
Gammelgårdsvej 84, 3520 Farum, DK
Wash World har desværre ændret deres programmer, så det dyreste og bedste program som virkeligt var godt før og tog ca. 11 minutter nu efterlader bilen langt mindre ren og kun varer i omegnen af 7 mi... Se mere
Betjeningsskærmen er meget svær at betjene (man skal trykke meget hårdt), og skærmen der viser ventetiden kan ikke læses. Jeg har tidligere meddelt jer dette, men nu gør jeg det så igen, og næste... Se mere
Jeg er generelt tilfreds med vores Wash World her i Farum. Dog kører man nogle gange forgæves, enten fordi én eller to haller er lukkede, eller der er lang kø. I dag skulle jeg mærkeligt nok indtast... Se mere
Gammelgårdsvej 84, 3520, Farum, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Kære WashWorld.
Jeg har oplevet at få en stor ridse på siden af min nye bil i Farum, og I skriver at I vil kontakte mig indenfor 9-11 hverdage. Længe efter dette er overskredet, kontakter jeg jer i jeres telefontid, hvor ingen tager telefonen.
Det er dårlig kundeservice, og på ingen måde tilfredsstillende.
Hvis I ser dette opslag bedes i meget gerne kontakte mig.

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Bilen bliver skyllet ren med sæbe :( På gør det selv vasken i Farum, oplevede jeg at ikke bare 1 men 2 af jeres anlæg, skyllede bilen "ren" med vand og sæbe, frem for rent vand. Det er jo umuligt at skylle sæben af bilen, når der bare kommer vand og sæbe ud af pistolen.
Det valgte jeg at lave en video på, og sende til "kundeservice" til information, men dette blev blot besvaret med "send dine mange oplysninger, hvis vi skal krediterer din vask" Fedt svar fra jeres "kundesevice".
Fremadrettet vil jeg selvfølgelig ikke bruge min tid på at informerer jer, men blot informerer jeres kunder i stedet for.
Vasken i Farum er ubrugelig, og det har den været rigtig længe.....

Hurtig og kvalitetsvask.
Nem månedlig betaling med ret til lige så mange vaske, som man ønsker. Ved blot mere end 2 vaske pr måne kan det svare sig og du har altid en pæn og ren bil.

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Nemt at vælge vask. Især dobbelt tørring uden kalkrester bagefter. 😀

Hurtig og effektiv vask.
Dog vil jeg sige at ved vasken i Farum er der ofte en
vaskehal som er ude af drift.

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Nem og billig vask. Har guldvaskeabonnement og det giver et godt resultat.

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Det fungere bare rigtig hurtigt- og sjældent fejl på nogen af maskinerne..

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Det er den bedste aftale overhovedet, jeg er ovenud tilfreds.

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Utrolig dårlig sugeevne fra deres støvsugere. Man kan blive ved med at støvsuge samme sted, og det minimalt hvor meget sen støvsuger. Det er washworld i Farum. Det må I gøre bedre. Spild af penge og tid.

Besvarelse fra Wash World - Farum - Gammelgårdsvej
Vasken er blevet forbedret, men for at få 5 stjerner skal man gerne levere samme kvalitet over en længere periode