Man går ud fra at når polet automaten skriver “fejl” og man ikke får sine poletter at pengene heller ikke bliver trukket? Så tro om, jeg kom af med det dobbelte for en vask som i forvejen kun burde... Se mere

Generelt en blandet oplevelse. Jeg syntes konceptet er super godt, gode faciliteter og nem at komme til. Dog er instruksen uklar for hvordan grejet skal benyttes, børste med sæbe, spul med s... Se mere

De er nu også begyndt at tage penge for støvsugning hvor du i forvejen betaler dyrt for vask. Kun 25kr som minimum for at tænde støvsugeren. TOTAL rip-off !!! Kan foreslå at vaske billigt og nemt s... Se mere

Altid en fornøjelse og komme ud og få vasket bilen. Alt virker som det skal. Har dog hørt om nogen klagede over støvsugeren ikke virkede. Men måske folk skal behandle tingene ordentligt,som det er d... Se mere

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg har altid brugt WashNGo fordi det…

Jeg har altid brugt WashNGo fordi det er et rigtig godt koncept. Men jeg må desværre erkende at det bliver mere og mere irriterende at benytte jeres faciliteter. Alt er efterhånden nedslidt, eller defekt. Jeg har flere gange oplevet at der ikke kommer korrekt mængde produkt, eller slet ingen produkt ud af jeres vaske faciliteter.
Jeg står idag og er igang med at rengøre min bil ind/udvendigt og kan også konstatere at jeres trykluft ved støvsugerne også er defekte nu.

Det føles efterhånden som om at i har mistet ånden omkring jeres koncept.
Meget meget ærgelig...

10. februar 2026

Faciliteterne fremstår generelt meget slidte

Faciliteterne fremstår generelt meget slidte. Blandt andet fungerer portåbningen ikke korrekt. Automaten til poletter udleverer ikke poletter, selv om beløbet bliver trukket. Derudover er der opsat adskillige sedler og skilte med diverse påbud til kunderne samt undskyldninger, der virker dårlige.

23. november 2025

Totalt nedslidt

Bygninger og vaskehal er fyldt med mug, faciliteter er totalt nedslidte - tomme automater, ødelagt kaffemaskine, møgbeskidt mm.

Kan på ingen måde anbefales, det kan Nordjysk Bilpleje på den anden side af vejen til gengæld.

10. august 2025

Dejlig nemt, og godt personale.

Rigtig godt personale, altid gode til at rådgive og hjælpe med og finde de rette produkter.
Intet problem hvis man mister poletter, man får dem tilbage i butikken hvis poletautomaten ikke lige duer, der er Mette altid god til og hjælpe en, og så kan man jo ikke være utilfreds med en service, som
Mette giver.😀
5 Stjerne!
Kan klart anbefales!

17. januar 2025

Tag til wash world og vask selv

Så tro om, jeg kom af med det dobbelte for en vask som i forvejen kun burde koste det halve,
Der ikke noget menneske der kan nå at vaske deres bil almindeligt og grundigt for under 150kr, det ren tyveri,
Gider ikke engang kontakte kundeservice for som jeg høre er det alderrede en tabt kamp.

18. september 2023

Hej Stiig.
Vi beklager selvfølgelig at automaten ikke udbetalte og har trukket dobbelt. Dog har du ikke tabt kampen ved at skrive eller kontakte os. Vi vil selvfølgelig dække det der er trukket enten ved ny vask eller pengene tilbage. Du er velkommen til at komme omkring vores fysiske butik, så vi kan få styr på det

Kun gode oplevelser 👍🏻

Forstår vitterligt ikke alle de dårlige anmeldelser af Washngo. Jeg har kun gode oplevelser fra derude fra! Brian er altid klar med god rådgivning om bilplejeprodukter, og han brugte, helt og aldeles gratis, 40 min af sin egen tid på at se, om han med de forskellige damprensemaskiner og produkter, han har, kunne fjerne stænk fra en to komponent ætsende hærder, som havde ramt min bil. Igen, det gjorde han gratis!
At folk ikke forstår, at de skal rydde op efter sig selv, begriber jeg ikke. Der kommer jo en kunde efter en, som gerne vil have en ren standplads at vaske sin bil på. Derfor er det da det mest naturlige, at man efterlader standpladsen som man selv ønsker at overtage den. Nu må folk sgu tage sig sammen.

25. september 2021

Forfærdelig behandling af kunder!

1. august 2021

Hej KJ.
Vi kan ikke rigtig se hvad din bedømmelse omhandler, og vi vil derved have svært ved at handle på din anmeldelse.
Send os gerne mere info omkring din købsoplevelse på info@washngo.dk

Washngo

25kr for at tænde støvsugeren !!!!!!

Kan foreslå at vaske billigt og nemt samt GRATIS støvsugning hos F24 eller alle andre tankstationer for den sags skyld.

30. marts 2021

Magen til uduelig kundeservice og…

Magen til uduelig kundeservice og personale skal man lede længe efter.

Vi vasker vores private samt firmabiler hos wash’n go i aalborg, og det har vi altid gjort. MEN ! Det blev i dag den sidste gang vi besøgte amatør forretningen. De taler ned til kunderne og afbryder kundernes vigtige telefonsamtaler. Magen til inkompetence og egoisme skal man lede længe efter. Jeg blev verbalt overfaldet af en ældre dame med en meget dårlig opdragelse, imens jeg vaskede min bil. Hun snakkede om attitude da jeg bad hende vente til at jeg var færdig med at snakke med min kunde (en ret vigtig samtale)

Jeg vil fraråde alle at bruge wash’n go i aalborg, da det er en ualmindelig afskyelig måde at drive virksomhed på.

Dog vil jeg gerne tilbyde Wash’n go et par timers gratis undervisning i kundeservice da de virkelig trænger til det!

FARVEL, fra en godt betalende kunde!

26. marts 2021

Manden han er en snyder

Manden han er en snyder, narhoved, provokerende, og en KÆMPE IDIOT med et stort I! Jeg var der ude en dag hvor han råbte af min ven og truede ham med at forlade stedet, hvis han ikke gjorde det ville han melde det til politiet.

Brug jeres penge et andet sted. Han vil kun snyder jer han er en stor svindler.

4. februar 2021

Største fupmager til dato!!! HOLD JER VÆK

Jeg har brugt denne vaskehal et par gange, men denne gang blev min sidste. Ejeren kan tydeligvis ikke få hans firma til at køre rundt siden han har samvittighed til at snyde og bedrage folk med kæmpe regninger.
Sidst jeg skulle vaske min bil her om aftenen kunne jeg pludseligt ikke komme ud af vaskehallen igen.. porten ville ikke åbne så det var umuligt for mig at køre frem efter vasken. Jeg måtte derfor bakke ud og da min bil er nyvasket og jeg derfor har våde dæk og min bil er baghjulstrukket så laver den et lille bitte spor på fliserne og ellers er de resterende “mørke” mærker blot vådt vand. Jeg bliver kontaktet af min forsikring som viser mig billeder af at jeg om aftenen hvor det var mørkt skulle have lavet hjulespind over det hele på stedet og at ejeren nu skal betale 80.000 kr for udskiftning af nye fliser ud udenfor så bliver jeg tvunget til at betale et kæmpe beløb i selvrisiko. Næste morgen kører jeg ud på stedet og der er INGEN mærker på fliserne og ingen som er igang med at skiftet noget som helst. Fliserne er blot blevet vasket af!!!!
Føj for den da. Hvordan kan man være så grisk og svinsk at man kan få sig til det. Og dette er IKKE første gang han har snydt folk for så store beløb. Denne beskidte taber sidder blot på sin kontorstol og kigger på sin overvågning og venter på at han kan bedrage folk til at betale for noget der aldrig har fundet sted. SÅ PAS PÅ DERUDE! MÅSKE DU BLIVER DEN NÆSTE!!!!

30. december 2020

Washngo

Washngo, kan jeg varmt anbefale 👍🙂 de er flinke og servicedygtige.

Brian er altid hjælpsom.

Mvh Yalcin Bulut

30. januar 2020

Hej Yalcin .

Tak for de rosende ord. Vi gør hvad vi kan for at give vore kunder en udsøgt service.
Vi benytter os ikke så meget af Trustpilot i det man ikke kan få fjernet anmeldelser som ikke harmonerer med virkeligheden.

"kalkfrit vand" Yeah right...

Det "kalkfri" vand tror jeg ikke et øjeblik på. Da jeg kom hjem efter endt vask var min bil mere hvid end grå grundet kalkpletter fra vandet - så det holder ikke, overhovedet! Det skal naturligvis understreges, at jeg selvfølgelig valgte det kralkri progam til at slutte med.

Nå ja... Konceptet er da nogenlunde. Jeg savner en børste og spand til at vaske rundt i dørene mm. Jeg tror sgu' jeg prøver Nordjysk Bilpleje næste gang..

19. januar 2020

Hej AFM.

Vi beklager selvfølgelig din oplevelse med det kalkfrie vand, vi har observeret en fejl på vores osmoseanlæg som nu er rettet. Vi kan desværre ikke reagere før vi får noget ind fra kunderne på dette, så en anden gang er du meget velkommen til at ringe på vores vagttelefon. Men for god ordens skyld vil vi selvfølgelig gerne kvittere med en gratis vask med kalkfritvand næste gang du kommer forbi.

Spanden og børsten er prøvet og den fungerer desværre ikke i det folk tager det med sig. Men du er selvfølgelig velkommen til at tage dit eget med. Det kan også købes i butikken.

Man får regning får ikke at vaske…

Man får regning får ikke at vaske gulvet efter sig !!! Det er jo en vaske hall til beskidte biler hvad regner han med at der ikke kommer skidt på gulvet når man vasker bil der er en bil vask ikke en udstilling. Vis man køre i en vaske hal andre steder skal man sku ikke vaske vaskehallen bagefter brug det er et total latterligt svar du kommer med man betaler for vaske af bilen og der føler skidt med i den pris man betaler! Og det må du som ejer selv stå med som de gør i 1000 andre vaske haller man kommer ikke ind med en ren bil jo 😂.

Det jo ikke fair at man skal Rengøre gulvet når du får penge for at man vasker bil der det jo skidt fra bilen ikke alt muligt andet der ligger på gulvet men du ville jo gerne have at man smider flere penge i maskine for at vaske dit Gulv!!! efter man har vasket bil hos dig man komme ikke for at vaske gulv men vaske bil!! man får jo ikke løn for at vaske dit Gulv!! og man kan heller ikke drive en forratning uden at lave noget selv det er jo ejern selv der må sørger for at det er pænt og indbydende nogen lunde og vis man ikke lukker porten så får man også en regning det jo ren røveri!!!! Du skulle jo selv lige stå op af sofaen og invister en auto åben og luk i stedt for at tage dine kunde s penge

11. august 2019

Hej Rasmus.
Man får en regning på rengøring af hal, hvis man ikke følger skiltningen i hallen. Det er ikke meget anderledes end hvis du kører 80kmt hvor du må køre 50kmt.

Ja det er en vaskehal oveni købet en "Gør det selv" til billige penge, og eftersom der ikke er indregnet personale til at til at gå at rydde op efter dem som sviner en hal til, så andre ikke ønsker at bruge den. Tilmed er der "skiltet i hallen" at man skal rydde op så andre kan bruge hallen også. Mange andre kunder har ikke problemer med at forstå konceptet i det, da de ikke selv ønsker at køre ind i en møgbeskidt vaskehal.
Er det så ikke fair at man får en regning for oprydning?

Den mest inkompetente webshop

Den mest inkompetente webshop, jeg nogensinde har handlet hos. Jeg bestiller 8 stk hjulbolte via washngo.dk og modtager ingen information om varen er afsendt eller forventet leveringstidspunkt.
Lidt over en uge efter ordre modtager jeg boltene, som viser sig at have være sendt som et brev med frimærker på for at spare på forsendelsesomkostninger. Jeg åbner pakken/brevet og ser at jeg ikke har modtaget de hjulbolte, som jeg har bestilt. Jeg har modtaget en helt anden type bolte. Jeg kommer i kontakt med Brian, som hurtigt sørger for at der bliver afsendt et sæt nye hjulbolte og en gratis fælgrens som en undskyld.
Jeg tænker at alt er godt igen og ser frem til at modtage mine hjulbolte, denne gang den rigtige type som jeg har bestilt.
Men nej, det lader til at man IGEN har fremsendt en forkert model. Denne gang modtager jeg excentriske hjulbolte. Jeg sender en besked og prøver at kontakte Brian, men får ingen respons.

Jeg står nu med to leverancer af hjulbolte som ikke matcher den type som jeg har bestilt på webshoppen som er lige til at smide i skraldespanden da de ikke passer på min bil og 359 DKK fattigere.
Jeg har intet hørt fra Washngo siden min sidste leverance.

1. maj 2018

Generelt en blandet oplevelse

Dog er instruksen uklar for hvordan grejet skal benyttes, børste med sæbe, spul med sæbe osv koster hurtigt 5-10 kroner at sætte sig ind i.

Prisen er en sjov fætter. Smed 5 kroner i maskinen, inden jeg havde fundet en 20 op af pungen havde det kostet mig en krone. Endnu en krone at gå over til børsten og igen en krone at gå tilbage til højtryksrenseren.

Tiden kontra prisen er simplehen ikke acceptabelt. Der burde kun "trækkes" penge under aktiv brug af udstyret.

Fedt koncept med plads til forbedringer.

27. november 2017

Hej Jesper.

Vi er selvfølgelig ked af din følelse er blandet. Men erfaringer viser at hvis man kun tager penge for når udstyret bruges aktivt så vil dette desværre skabe kø i vaskehallerne. Dette vil mange ikke finde rimeligt, dog kan vi hertil oplyse at i Sverige er de begyndt med at tage penge fra du kører ind til du kører ud.....
De første par gange vil det koste lidt ekstra at sætte sig ind i tingene, men vi hjælper/vejleder gerne hvis du kommer forbi i butikkens åbningstid.

Så konceptet er bygget op på at når man kører ind og putter penge i, skal der arbejdes. Prisen på en vask afhænger således hvor meget og hvor lidt du ønsker at gøre ud af din bil, samt størrelsen af bilen kontra hvor hurtig du er. I snit bruger folk ca 2 poletter på at vaske sin bil, med bedre resultat end normale vaskehaller med maskine. Fordelen med dette anlæg er også at der er mulighed for kun at skylle bilen.

Washngo.

Super godt sted at vaske bil, men...

Super godt sted at vaske bil, jo udstyret er måske lidt slidt, men det er heller ikke alle der kan finde ud af at passe på tingene når de bruger dem, så er det heller ikke nemt at holde tingene i tip top stand.
Når det så er sagt, så er det en skam at de vil sælge deres service, eftersom deres møg betalingssystem aldrig fungere kan man ikke købe poletter til at vaske for og har endnu ikke fået deres maskine til at tage imod sedler... :)
Jeg kiggede forbi en gang i juni eller juli tror jeg nok det var, der havde systemet ikke fungeret i ca. én måned, her havde jeg dog fået vekslet til 10 og 20kr ved en tank station så jeg kunne vaske på denne måde, derefter er det gået nogen tid før jeg kørte der ud igen, da jeg ikke ville risikere at rende ind i en maskine der ikke fungerede, igen..
Men da jeg ville vaske her i september, der virkede det stadigvæk ikke, det kan simpelthen ikke passe i enten ikke får det fikset, eller skifter leverandør af den skod maskine.

Svar til nedenstående, håber i ser det (tak trustpilot fordi man ikke kan svare virksomheden på deres svar..)
Jeg har godt set at man kan få vaskekort, men har ikke købt et da der ikke står nogen steder hvordan de bruges, hverken på automaten eller jeres hjemmeside, så ville ikke risikere at købe et.

1. oktober 2017

Hej Mikkel

Vi ved godt at den har været et stort issue at automaten har været ude af drift i længere tid. Automaten har dog altid kunne tage imod sedler.

Vi har presset vores leverandør, som igen har presset deres leverandører. Men hurdlen ligger hos NETS og Sterners i Sverige. De har haft lidt for travlt med hvem der er skyld i hvad. Vi ser det dog som utroligt at en virksomhed som Nets ikke får løst sådan et problem rimelig hurtigt da vi jo betaler for transaktionerne. Vi har skam overvejet leverandørskifte men det er lettere sagt end gjordt da Nets ikke er nemme at komme uden om. Vi vil fremadrettet kigge på andre løsninger, så vi ikke havner i denne situation igen da det jo heller ikke er optimalt for os.
Dog har vi i tiden automaten har været nede tilbudt kunder et vaskekort hvor de i stedet for 20% har fået 40%. Dette ved vi har hjulpet mange.

Automaten er landet i Aalborg her i weekenden, så vi satser stærkt på at den kommer op at køre i dag.

Vi vil selvfølgelig også gerne tilbyde dig et af disse vaskekort med rabat, så står du ikke i den situation at du skal bruge poletter til vask.

Mvh.

Hej Igen.

Det er meget nemt... Ud over du sparer penge kan du bruge kortet med 5.-kr. interval. Du kører bare direkte ind i en vaskehal på displayet i vaskehallen er der et lille +, der trykker du det beløb ind som du vil bruge holder vaskekortet op til imens beløbet står i displayet - og vupti så er beløbet trukket på vaskekortet og anlægget er så aktiveret og du er igang med at vaske.

Mvh.